Opplev en helt ny standard
GPHE 4 newgeneration 1920x480
GPHE 4 newgeneration 640x360

Neste generasjon platevarmevekslere med pakning

Etter år med forskning og testing kan Alfa Laval i dag tilby verdens mest moderne platevarmevekslere med pakning til industriell bruk. De er fullpakket med unike Alfa Laval-funksjoner, og i de nyeste utformingene kombineres våre siste innovasjoner med den beste teknologien utviklet på grunnlag av flere tiårs erfaring som verdensledende innenfor termiske løsninger.

Den neste generasjonen lover å omdefinere effektivitet, pålitelighet og servicemuligheter i varmeoverføring i industrien.

Neste generasjon platevarmevekslere med pakning er full av banebrytende løsninger som setter nye standarder innenfor termisk virkningsgrad, mekanisk pålitelighet og vedlikeholdsnivå.

Det siste tilskuddet til en serie med høy ytelse

Alfa Lavals industriserie er en bred og allsidig serie med plate-og-ramme-varmevekslere med pakning, og produktene finnes med mange forskjellige alternativer slik at de passer alle typer bransjer og bruksområder. Antall størrelser, platekonfigurasjoner og pakningsmaterialer er enormt, noe som betyr det alltid er finnes et alternativ som passer perfekt til dine behov. Og hvis behovet endres, gjør den fleksible konstruksjonen det enkelt å utvide eller redusere platepakken for å oppfylle kravene for de nye oppgavene. Hver detalj er nøye utformet for å sikre optimal ytelse innenfor bestemte områder og basert på spesifikke behov.

Med lanseringen av neste generasjon platevarmevekslere med pakning utvider og ekspanderer vi vårt sortiment med høy ytelse med nye modeller og funksjoner som er spesialutformet for å skape enda flere muligheter i industrielle bruksområder.

Les om vår siste lansering her

Funksjoner som setter nye standarder

Neste generasjon platevarmevekslere med pakning er full av banebrytende løsninger som setter nye standarder innenfor termisk virkningsgrad, mekanisk pålitelighet og vedlikeholdsnivå. Disse funksjonene er det som får Alfa Laval til å skille seg ut – du finner dem ikke andre steder.

Velg en funksjon hvis du vil vite hvilke fordeler den kan gi produksjonen din.

Det ikke-sirkulære innløpet og utløpet OmegaPort™

Konstruksjon med T-stang og rulle

PowerArc™-deler for optimalisert platemønster

En bred serie med platevarmevekslere med pakning

Alfa Laval tilbyr en bred serie platevarmevekslere med pakning som er skreddersydd for spesifikke bruksområder og bransjer.

Allsidigheten og fleksibiliteten til Alfa Lavals industriserie gjør disse varmevekslerne egnet til både relativt enkle oppgaver og krevende oppgaver med de høyeste krav til ytelse og dokumentasjon.


AHRI-sertifiserte AlfaQ™-varmevekslere brukes til HVAC-bruksområder som  understasjoner til fjernkjøling, islagringssystemer og datasentre og frikjølingssystemer.

Alfa Lavals serie med semisveisede produkter for industrien brukes når pakninger ikke kan brukes for ett av mediene, eller når det er behov for høyere konstruksjonstrykk.

Alfa Lavals WideGap-plate-og-ramme-varmevekslere er egnet for fiberholdige væsker og væsker som inneholder grove partikler, for eksempel dem man finner i sukker, bioetanol, tremasse og papir.

Alfa Lavals semisveisede AlfaVap-vekslere er skreddersydde platefordampingssystemer med film som egner seg for medier med høy konsentrasjon og viskositet.

Alfa Lavals AlfaCond-kondensatorer er spesialutviklet for kondensering av damp under vakuum.

The Alfa Lavals Diabon ® plate-og-ramme-varmevekslere i grafitt brukes til tøffe og etsende medier.

Til meieriprodukter, matvarer, drikkevarer og andre bruksområder som krever hygiene, kan Alfa Laval levere en bred serie av varmevekslere som gir forskjellige muligheter, avhengig av spesifikke behov. Få mer informasjon om disse varmevekslerne: BaseLine, ClipLine, FrontLine og M line