Opplev en helt ny standard
GPHE 2 reliability 1920x480
GPHE 2 reliability 640x360

Opplev en ny standard innenfor pålitelighet

Uansett industri eller bruksområde trenger du selvfølgelig en varmeveksler som er pålitelig. En ødelagt eller dårlig enhet kan innebære tapt tid, skade produktiviteten og true sikkerheten, noe som til slutt vil virke inn på bunnlinjen. Dette er grunnen til at vi har tatt sikte på å øke påliteligheten til alle aspekter av våre platevarmevekslere med pakning. Vi fokuserer på holdbare konstruksjoner som bygger på robuste materialer og sikre produksjonsprosesser. I kombinasjon med avanserte og innovative produktfunksjoner gir det en enhet som du virkelig kan stole på.

Fempunktsinnstilling

Alfa Lavals fempunktsinnstilling sikrer perfekt innstilling av platene. Alfa Lavals unike system for fempunktsinnstilling sikrer perfekt innstilling av platene når du lukker enheten, samtidig som det går raskt og enkelt å ta av platene under vedlikehold. Den utmerkede plasseringen av platene sikrer pålitelig mekanisk ytelse og forlenger levetiden til utstyret.

Presenteres av Alfa Laval-ekspert Torgny

Se hvordan det fungerer

PowerArc™

Alfa Lavals PowerArc-deleren for optimalisert platemønster er en funksjon i de største platene i neste generasjon varmevekslere.

PowerArc™-deleren for optimalisert platemønster er en funksjon i de største platene i neste generasjon varmevekslere fra Alfa Laval. Denne konstruksjonen sikrer en stivere plate som hindrer at platene strekker seg, og sikrer pefekt justering. Som et resultat er risikoen for lekkasje eller skade på platen betydelig redusert, noe som betyr at du kan forvente lengre driftstid fra hver plate i pakken. I tillegg gjør den økte stivheten at det er sikrere og lettere å håndtere platene under vedlikehold.

Single-step pressing

Ved produksjon av plater for varmevekslerne våre bruker vi en standardprosess for pressing i ett trinn med stort trykk.

Ved produksjon av plater for varmevekslerne våre bruker vi en standardprosess for pressing i ett trinn med stort trykk. Andre leverandører bruker ofte flere trinn med mindre trykk. Selv om dette sparer tid for produsenten, kan det føre til ujevn platetykkelse og soner med upresset materiale der tretthetsrelaterte sprekker lett kan oppstå når varmeveksleren er i drift. Vår pressmetode i ett trinn hindrer at disse belastningssprekkene oppstår og gir en enhetlig tykkelse over hele platen. Dette gir platen økt styrke og pålitelig og langvarig ytelse.