Opplev en helt ny standard
GPHE 0 start 1920x480 v2
GPHE 0 start 640x360 v2

Still høyere krav

til varmevekslerne dine

Verdens mest moderne platevarmevekslere med pakning

Platevarmevekslere med pakning er så etablert i dag at få kan forestille seg fundamentale endringer når det gjelder konstruksjonen av plate og ramme. Men vi vet at når det gjelder å løse utfordringene dine, duger det ikke å akseptere status quo. Dette er grunnen til at Alfa Laval lanserer neste generasjon platevarmevekslere med pakning til bruk i industrien. For å kunne oppfylle dine behov i dag og i morgen har vi undersøkt alle sider og tenkt gjennom alle detaljer på nytt. Resultatet er djerve nye standarder når det gjelder effektivitet, pålitelighet og servicevennlighet.

Drevet av kundenes behov

Utviklingsprosessen med å revurdere våre platevarmevekslerne med pakning har hele tiden vært styrt av kundenes behov og tilbakemeldinger. Målet med serien for neste generasjon har vært klart fra begynnelsen: å løse nåværende utfordringer med forbedringer som gir bedre termisk virkningsgrad, kompromissløs pålitelighet og bedre servicemuligheter.

Finn ut hvordan du kan dra nytte av enestående termisk virkningsgrad samtidig som du optimaliserer energiutnyttelsen og minimerer miljøpåvirkningen.

Oppnå høyere effektivitet

Bli kjent med ekte holdbarhet med nye innovasjoner for mekanisk holdbarhet i verdensklasse og pålitelig ytelse.

Opplev bedre pålitelighet

Takket være forbedringer som letter åpningen og forenkler rengjøringen og håndteringen av platene, får du sikkert, stressfritt og kostnadseffektivt vedlikehold.

Forvent bedre servicemuligheter

Opplev bedre pålitelighet

 

Opplev en ny standard

Kontakt oss for å få mer informasjon, et tilbud eller for å avtale et personlig møte.

DNS contact us 640x360

Ekspertise som setter nye standarder

...innenfor effektivitet

...innenfor pålitelighet

...innenfor servicemuligheter

En serie med høy ytelse

Platevarmevekslere med pakning er djerve nye standarder når det gjelder effektivitet, pålitelighet og servicevennlighe

Alfa Lavals industriserie med varmevekslere inneholder et bredt utvalg av løsninger for praktisk talt alle bransjer. Nå utvider og oppgraderer vi serien og legger til nye muligheter for ytelse og større fleksibilitet. I 2020 vil de nye funksjonene være standard for hele Alfa Lavals industriserie.

Finn ut mer om neste generasjon

En ny standard for problemfri drift

See Alfa Laval Centers all over the world Når du velger verdens mest moderne serie med platevarmevekslere med pakning, får du en partner med den erfaringen og entusiasmen som kreves for å hjelpe deg hvert eneste skritt på veien. Du kan ikke bare dra nytte av vårt omfattende globale servicetilbud, men vi kan også hjelpe deg med ekspertise for å sikre langvarig og jevn drift, perfekt tilpasset til dine spesifikke prosessforhold.

Se hva Alfa Laval kan tilby

Oppgrader til moderne muligheter

Skift ut platene du har nå med neste generasjon platepakke for å utnytte potensialet i de nye platefunksjonene. Hvis du allerede har en platevarmeveksler med pakning fra Alfa Laval, kan du kanskje få oppleve ytelse på et helt nytt nivå med din eksisterende enhet. Skift ut platene du har nå med neste generasjon platepakke for å utnytte potensialet i de nye platefunksjonene. Kontakt oss direkte hvis du vil finne ut om dette alternativet er tilgjengelig for utstyret ditt.

Kontakt oss i dag

Hvor lenge varer pakningene?

Alfa Lavals nye GPredict™-verktøy kan beregne forventet levetid for pakningene.Å kjenne til forventet levetid for pakningene er nøkkelen til å unngå risikoer med uforutsette driftsstanser på grunn av svikt i pakninger. Alfa Lavals nye GPredict™-verktøy kan hjelpe deg med å beregne forventet levetid for pakningene på grunnlag av de spesifikke forholdene for hver installasjon.

Hvis du vil se hvilket potensial GPredict™-verktøyet har, kan du teste prøveversjonen vår her