Opplev en helt ny standard
GPHE 3 serviceability 1920x480
GPHE 3 serviceability 640x360

Opplev en ny standard innenfor servicemuligheter

Platevarmeveksleren med pakning er bygd for mange års sikker drift. En av tankene bak konstruksjonen med plate, ramme og pakninger er at varmeveksleren skal være enkel å åpne og lukke. Dette er viktig ved inspeksjon og service og ved tilpasning av enheten til nye prosessforhold. Men som mange har fått oppleve, kan det være alt annet enn enkelt å åpne og lukke enheten igjen. Med neste generasjon platevarmevekslere med pakning har vi jobbet for å gjøre åpningen og lukkingen av en enhet enklere. Og dette er bare begynnelsen. Nye funksjoner gjør vedlikeholdsrutiner som skifting av pakninger og håndtering av platene sikrere og lettere enn før. Det samlede resultatet er service som går raskere, slik at enheten kan tas i drift igjen så raskt som mulig.

Montering av platevarmeveksler med pakning fra Alfa Laval

ClipGrip™

ClipGrip™-pakninger gir overlegent feste til platen.

ClipGrip™-pakninger gir overlegent feste til platen. Neste generasjon pakninger holder seg ikke bare bedre på plass, men de er også lettere å montere. Den unike utformingen hindrer at platene bukter seg ved lukking og gjør at nye pakningssett ikke floker seg. Vedlikehold av varmeveksleren går raskere, plater og pakninger varer lenger, og du sparer penger som resultat.

Presenteres av Alfa Laval-ekspert Johan

Se hvordan det fungerer

Konstruksjon med T-stang og rulle

I neste generasjon platevarmeveksler har Alfa Laval byttet ut den tradisjonelle funksjonen med rulle over bærestangen med en konstruksjon med T-stang og rulle

I neste generasjon platevarmeveksler har Alfa Laval byttet ut den tradisjonelle funksjonen med rulle over bærestangen med en konstruksjon med T-stang og rulle. Trykkplaterullen er montert under bærestangen, noe som senker høyden på varmeveksleren og gjør vedlikehold enklere og mer kostnadseffektivt. Konstruksjonen beskytter også rullen mot fallende støv og annet avfallsmateriale, noe som hindrer tilstopping og minimerer potensialet for skade på rammen og sikrer enkel åpning og lukking av enheten ved behov.

Presenteres av Alfa Laval-ekspert Sven

Se hvordan det fungerer

Lagerbokser

Alfa Lavals store og mellomstore platevarmevekslere med pakning har strammeskruer med lagerbokser for å redusere friksjonen ved åpning og etterstramming av enheten.

Alfa Lavals store og mellomstore platevarmevekslere med pakning har strammeskruer med lagerbokser for å redusere friksjonen ved åpning og etterstramming av enheten. Dette gjør det mulig for én person å vedlikeholde varmeveksleren uten å måtte bruke spesialverktøy. Lagerboksen har derfor mange store fordeler fremfor konkurrerende løsninger som er utformet med en vanlig mutter og skive, der vedlikeholdet er arbeids- og tidkrevende og potensielt farlig.

Presenteres av Alfa Laval-ekspert Göran

Se hvordan det fungerer