Opplev en helt ny standard
GPHE 1 efficiency 1920x480
GPHE 1 efficiency 640x360

Oppnå en ny standard innenfor effektivitet

Ved å forbedre effektiviteten til varmeveksleren kan du maksimere produktiviteten og samtidig redusere energiforbruket. Det handler om å redusere strømregningen og miljøpåvirkningen. Det er derfor vi har prøvd å øke varmeoverføringen med en ny og revolusjonerende utforming av platene. En rekke unike Alfa Laval-funksjoner forbedrer gjennomstrømningen av medier i platen og øker det samlede varmeoverføringsområdet. Som resultat av det er det behov for færre plater, noe som gir økt ytelse og større holdbarhet fra en enda mer kompakt enhet.

CurveFlow™

CurveFlow™-optimaliserer gjennomstrømningen av medier

The CurveFlow™-fordelingsområdet optimaliserer gjennomstrømningen av medier for bedre utnyttelse av hele platen. Ved å forbedre gjennomstrømningen med en jevnere fordeling elimininerer du døde punkter og får høyere termisk virkningsgrad med redusert risiko for tilstopping. Dette innebærer energibesparelser, lavere vedlikeholdskostnader og mindre bekymring for ikke-planlagte driftsstanser.

Presenteres av Alfa Laval-ekspert Martin

Se hvordan den fungerer – CurveFlow™ med OmegaPort™

OmegaPort™

OmegaPort™ gir to måter å spare energi på: høyere termisk virkningsgrad og reduserte pumpekostnader

Det ikke-sirkulære innløpet og utløpet OmegaPort™ gir to måter å spare energi på: høyere termisk virkningsgrad og reduserte pumpekostnader. Dette skyldes at systemet forbedrer mediegjennomstrømningen, gir lavere trykkfall og sørger for optimal utnyttelse av plateoverlaten.

Presenteres av Alfa Laval-ekspert Magnus

Offset gasket groove

Offset gasket groove - Neste generasjon platevarmevekslere gir størst mulig varmeoverføringsområde

Neste generasjon platevarmevekslere med pakning er utformet med et pakningsspor i et spesielt sikksakkmønster som gir størst mulig varmeoverføringsområde. Bedre utnyttelse av hele platen reduserer antall plater som er nødvendige for optimal ytelse og sikrer maksimal temisk virkningsgrad for enda større energibesparelser.

Presenteres av Alfa Laval-ekspert Jenny