Opplev en helt ny standard
GPHE 5 services advice 1920x480
GPHE 5 services advice 640x360

We are with you every step of the way: from sales to delivery, commissioning to service and spare parts

En komplett partner

Når du investerer i en ny varmeveksler, spiller valget av leverandør en like stor rolle som enheten selv. Teknologi betyr noe, men det gjør også det å ha en leverandør med engasjement og evne til å hjelpe deg med å finne den riktige løsningen og gi assistanse under hele utstyrets levetid. Det er det som menes med å forlange en ny standard.

Når du velger Alfa Laval, velger du mer enn verdens mest moderne varmeveksler. Vårt dedikerte team forstår bransjens krav. Vi gir deg kunnskapene du trenger for å få mest mulig ut av prosessen og oppfylle kravene i bransjen din.

Vi er med deg hvert skritt på veien: fra salg til levering, idriftsetting til service og reservedeler. Med et globalt supportnettverk og omfattende tjenestetilbud kan vi garantere at utstyret leverer effektiv og pålitelig ytelse i år fremover.

Hvor lenge varer pakningene?

GPredict™-verktøyet forteller deg om forventet levetid for pakningene basert på hvordan du bruker utstyret. GPredict™-verktøyet forteller deg om forventet levetid for pakningene basert på hvordan du bruker utstyret. Dette kraftige verktøyet gjør det enkelt å planlegge renovering av platene siden du i god tid vet når det er tid for å skifte pakninger. Og det betyr at det er lett å unngå ikke-planlagte driftsstanser og sikkerhetsrisikoer i produksjonen.

Hvis du vil se hvilket potensial GPredict™-verktøyet har i bruk, kan du teste prøveversjonen nedenfor.

Antatt levetid for pakningene

Pakningsmateriale: NBRP

NBRP er Alfa Lavals unike nitrilblanding for høye temperaturer

Maks. driftstemperatur

Dette temperaturområdet er 0–100 °C (32–212 °F). 

 

0

25

50

75

100

Anslått antall åpninger per år

 

0

3

6

9

12

Anslått levetid for pakningene:

 

Denne demonstrasjonen gir bare et eksempel på GPredict™s omfattende bruksområde og robuste presisjon. For å utnytte GPredict™ fullt ut og få en fullstendig tilpasset prognose for pakningen basert på din spesifikke installasjon*, kan du kontakte oss i dag.

*Beregningene fra GPredict™ gjelder kun for bruk med rent vann eller ved oppgaver som bruker andre væsker som ikke har kjemisk påvirkning på pakningen. Prognoser for pakningenes levetid er ikke tilgjengelige for enheter som bruker aggressive medier.

Alfa Laval 360° serviceportefølje

Alfa Laval er verdensledende innenfor varmeløsninger med over 130 års erfaring med utvikling av industriutstyr. All denne ekspertisen har vi brukt under utviklingen av vår serie med neste generasjon platevarmeveksklere med pakning og de omfattende tjenestene som inngår i serien.

 

Looking for spare parts for your Gasketed Plate Heat Exchanger?

Er du ute etter reservedeler til din platevarmeveksler med pakning?

Fyll ut skjemaet nedenfor og så vil en representant fra ditt lokale Alfa Laval-kontor kontakte deg i løpet av kort tid.

Din kontaktinformasjon

Denne informasjonen lagres og behandles i samsvar med personvernreglene våre.

Vår Alfa Laval 360°-serviceportefølje inneholder alle tjenester du trenger for at platevarmeveksleren skal levere den ytelsen du forventer i lang tid fremover:

Oppstart

Installasjon 
Igangkjøring

Vedlikehold

Rekondisjonering
Rengjøringstjenster
Reparasjon
Serviceverktøy

> Reservedeler (se skjema lenger oppe)

Støtte

Eksklusivt lager 
Opplæring 
Feilsøking 
Teknisk dokumentasjon

Forbedringer

Utstyrsoppgraderinger 
Redesign 
Utskiftning og oppgradering

Overvåking

Tilstandskontroll
Ytelseskontroll