PureBallast
Fishing-vessels-hero

PureBallast 3-løsninger for fiskefartøyer og brønnbåter

Uansett om du fisker med trål, not eller line, er fokuset ditt på fangsten – fra fiskens bevegelser til været og strømmene i vannet. Ettermontering av ballastvannløsninger er en nødvendighet, men det trenger ikke å være en hodepine. I nesten 20 år har vi gjort det enkelt. Alfa Laval PureBallast 3 har en optimal passform for fiskefartøy og brønnbåter, men er også optimal med tanke på tids- og budsjettrammer.

pb general cargo pb reactors2

Fishing-vessels-retrofit.jpg

Ettermontering er et prioritert område for oss

Alfa Lavals ekspertise og nettverk hjelper deg med å skaffe den riktige ballastvannløsningen for fiskefartøy eller brønnbåter – og gjør ettermontering enklere. Teknisk gjennomgang, overvåking av installasjon og igangkjøring er alt innenfor våre leveranser, slik at du kan komme tilbake i drift igjen uten kostbare feil og potensielle samsvarsrisikoer.

Fishing-vessels-freedom-to-sail.jpg

Du beholder friheten til å seile

Når du velger PureBallast 3 får du trygg, utprøvd og brukervennlig UV-teknologi. Fiskefartøy eller brønnbåter kan oppfylle samsvarskravene til det bredeste spekteret av farvann og forhold, inkludert farvann med grumsete vann. Dermed står du fritt til å seile dit fisken og fortjenesten er, sparer tid for mannskapet og reduserer driftskostnadene.

Fishing-vessels-the-right-system.jpg

Riktig system og partner

PureBallast 3-systemene er tilgjengelige på skliunderstell eller som komponenter, og tilbyr kompakt fleksibilitet. Det finnes alltid en ideell passform for fartøyet ditt, enten det er en tråler, snurpenotbåt, linefiskefartøy eller en brønnbåt. Like viktig er at Alfa Lavals eksperter er på vakt hele døgnet, alle dager og over hele verden – noe som betyr rask tilgang til deler og service, akkurat der du fisker.

Oppfyll ballastvannforskriftene på den enkle måten

Alfa Laval har nesten to tiår med erfaring innen ballastvannbehandling, pluss 100 års maritim erfaring, bak seg. Etter å ha ettermontert PureBallast 3-systemer på nesten alle typer fartøy, kan vi møte utfordringene dine – uansett hva slags not eller line du bruker, og uansett hvor du fisker. Du kan stole på oss både når det gjelder pålitelig teknologi og pålitelig støtte. Behovene dine står i fokus fra første øyeblikk, enten du leter etter kunnskap eller kontakter og ferdigheter fra nettverket vårt. Og det slutter ikke der. Lokalt eller globalt kan serviceekspertene våre holde PureBallast 3-systemet i gang gjennom hele levetiden.

Bytt til Alfa Laval for:

  • Kompetanse innen utvelgelse, planlegging og leveranse
  • Korte ledetider, høy fleksibilitet og ferdigheter for en vellykket ettermontering
  • Ledende ytelse i alle vanntyper (ferskvann, brakkvann, maritimt)
  • Enkel tilgang til deler og service uansett hvor fartøyet ditt seiler


Fishing-vessels-ballast-regulations-the-easy-way.jpg

PureBallast 3 for mindre fartøy

Finn ut hvorfor PureBallast 3 er den rette ballastvannløsningen for fiskefartøyer eller brønnbåter – og hvorfor Alfa Laval er det riktige valget av partner for å møte behovene dine. Du finner en ryddig oversikt i denne brosjyren, samt de mest relevante tekniske detaljene.

pb-general-cargo-smaller-vessels-brochure2

Utforsk PureBallast 3-systemer

PureBallast 3 kan møte plass- og ytelsesbehovene til alle typer fiskefartøy eller brønnbåter. Nedenfor er de vanligste systemene, men du finner Ex-systemer og mer i hele systemporteføljen vår.

Støtte til beslutningsprosessen din

Alfa Laval har hjulpet redere av alle størrelser med å finne den rette løsningen for ballastvannløsninger og sikret vellykkede ettermonteringer. Vi kan støtte deg individuelt, men vi kan også bistå hvis du tar avgjørelser som en del av et større nettverk – akkurat som vi gjorde for denne gruppen på 52 redere.

fishing-vessel-turkish-coaster-case

Finansier ettermonteringen av ballastvannløsningen

Har du bekymringer vedrørende kostnadene ved å ettermontere en ballastvannløsning på et fiskefartøy eller en brønnbåt? Gjennom veletablerte partnere kan Alfa Laval ordne leasing eller kredittgarantier for PureBallast 3. Du kan stole på fleksibel finansiering til en konkurransedyktig pris, med minimalt byråkrati og ingen skjulte kostnader. Last ned brosjyren vår eller kontakt oss for å finne ut mer.

pb-general-cargo-financial

Flere løsninger for ditt fiskefartøy

PureBallast 3 er en av mange Alfa Laval-løsninger for fiskefartøy og brønnbåter. I tillegg til å redusere miljøpåvirkningen, tilbyr vi måter å redusere utstyrets fotavtrykk og driftskostnader på. Finn ut hva mer vi kan gjøre.

fishing ship low-210909

Kontakt oss

La oss diskutere behovene dine og PureBallast 3-løsningen for å matche ditt fiskefartøy eller din brønnbåt. Du kan ta kontakt med oss her.


Informasjonen lagres og behandles i samsvar med
retningslinjene våre for personvern.