PureBallast
pb-general-cargo-hero

PureBallast 3-løsninger for last- og flerbruksfartøy

Når fartøyet ditt går i handels- eller kontraktsfart, er den første betraktningen hva fartøyet frakter – bulk eller stykkgods, flytende last eller tørrvarer, eller mennesker og utstyr. Ettermontering av ballastvannløsninger er en nødvendighet, men det trenger ikke å være en hodepine. I nesten 20 år har vi gjort det enkelt. Alfa Laval PureBallast 3 har en optimal passform for lastefartøy eller flerbruksfartøy (MPP/MPV), men er også optimal med tanke på tids- og budsjettrammer.

pb general cargo pb reactors2

pb-general-cargo-retorfit.jpg

Ettermontering er et prioritert område for oss

Alfa Lavals ekspertise og nettverk hjelper deg med å skaffe den riktige ballastvannløsningen for last- eller flerbruksfartøy – og gjør ettermontering enklere. Teknisk gjennomgang, overvåking av installasjon og igangkjøring er alt innenfor våre leveranser, slik at du kan komme tilbake i drift igjen uten kostbare feil og potensielle samsvarsrisikoer.

pb-general-cargo-freedom-to-sail.jpg

Du beholder friheten til å seile

Når du velger PureBallast 3 får du trygg, utprøvd og brukervennlig UV-teknologi. Last- eller flerbruksfartøyet ditt kan oppfylle samsvarskravene til det bredeste spekteret av farvann og forhold, inkludert farvann med grumsete vann. Dermed står du fritt til å seile dit varene og virksomhetene er, og sparer tid for mannskapet og penger på driftskostnadene.

pb-general-cargo-right-system.jpg

Riktig system og partner

PureBallast 3-systemene er tilgjengelige på skliunderstell eller som komponenter, og tilbyr kompakt fleksibilitet. Det er alltid en ideell passform for fartøyet ditt, enten det er et tilbringerfartøy, et kystfartøy, et havfraktfartøy eller et fabrikkfartøy. Like viktig er at Alfa Lavals eksperter er på vakt hele døgnet, alle dager og over hele verden – noe som betyr rask tilgang til deler og service, akkurat der du gjør forretninger.

Oppfyll ballastvannforskriftene på den enkle måten

Alfa Laval har nesten to tiår med erfaring innen ballastvannbehandling, pluss 100 års maritim erfaring, bak seg. Etter å ha ettermontert PureBallast 3-systemer på nesten alle typer kystfartøy og havgående fartøy, kan vi møte utfordringene dine – uansett om det er et lastefartøy eller et flerbruksfartøy, og uansett hvor du laster og losser varer eller passasjerer.

Du kan stole på oss både når det gjelder pålitelig teknologi og pålitelig støtte. Behovene dine står i fokus fra første øyeblikk, enten du leter etter kunnskap eller kontakter og ferdigheter fra nettverket vårt. Og det slutter ikke der. Lokalt eller globalt kan serviceekspertene våre holde PureBallast 3-systemet i gang gjennom hele levetiden.

Bytt til Alfa Laval for:

  • Kompetanse innen utvelgelse, planlegging og leveranse
  • Korte ledetider, høy fleksibilitet og ferdigheter for en vellykket ettermontering
  • Ledende ytelse i alle vanntyper (ferskvann, brakkvann, maritimt)
  • Enkel tilgang til deler og service uansett hvor fartøyet ditt seiler


pb-general-cargo-meet-ballast-water-regulations.jpg

PureBallast 3 for mindre fartøy

Finn ut hvorfor PureBallast 3 er den rette løsningen for behandling av ballastvann for stykkgodsfartøy og flerbruksfartøy – og hvorfor Alfa Laval er det riktige valget av partner for å møte behovene dine. Du finner en ryddig oversikt i denne brosjyren, samt de mest relevante tekniske detaljene.

pb-general-cargo-smaller-vessels-brochure2

Utforsk PureBallast 3-systemer

PureBallast 3 kan møte plass- og ytelsesbehovene til ethvert stykkgodsfartøy eller flerbruksfartøy. Nedenfor er de vanligste systemene, men du finner Ex-systemer og mer i hele systemporteføljen vår.

pureballast_compact_system640x360.jpg

PureBallast 3 Compact

PureBallast 3 Compact er en skinnemontert løsning for mindre ballastvannstrømmer. Modulen er ferdig montert og forhåndstestet før levering, og er enkel å installere og koble til takket være størrelsen og minimale røropplegg.

  • Skinnemontert modul for enkel installasjon
  • Strømninger på 32–300 m3/t.


Last ned brosjyre

pureballast_system_v2_640x360.jpg

PureBallast 3 Compact Flex

PureBallast 3 Compact Flex er det ideelle valget for de fleste mindre fartøyer, og muliggjør minst mulig endring. Levert som et system med løse komponenter for installasjoner som er klar til bruk, gir det både plassbesparelser og installasjonsfleksibilitet.

  • Plassbesparende komponenter klar til bruk
  • Strømninger på 32–1000 m3/t.


Last ned brosjyre

deckhouse-service-support.jpg

Service og support over hele verden

Når du har en liten flåte eller bare ett enkelt fartøy, er oppetiden avgjørende. Uansett hvor du seiler, er Alfa Laval-deler og støtte tilgjengelig. Det inkluderer ekstern feilsøking gjennom PureBallast Connect, som kan minimere servicebesøk ombord. Og med vår PureBallast servicesamsvarspakke kan vi ta ansvar for alle viktige servicehandlinger.


Gjør deg kjent med tjenestene våre

deckhouse-PB-training.jpg

PureBallast-opplæring

Å ha riktig ballastvannløsninger er bare en del av jobben med å sikre samsvar. Mannskapet ditt må også kunne bruke det – trygt, riktig og effektivt. PureBallast 3-opplæring er tilgjengelig om bord, på nettet og på treningsanlegg over hele verden, slik at besetningsmedlemmene dine kan få kunnskapen de trenger for å sikre riktig drift og stell.


Utforsk opplæringen vår

Støtte til beslutningsprosessen din

Alfa Laval har hjulpet redere av alle størrelser med å finne den rette løsningen for ballastvannløsninger og sikret vellykkede ettermonteringer. Vi kan støtte deg individuelt, men vi kan også bistå hvis du tar avgjørelser som en del av et større nettverk – akkurat som vi gjorde for denne gruppen på 52 kystfartøyeiere.

pb-general-cargo-turkish-coaster

Finansier ettermonteringen av ballastvannløsningen

Har du bekymringer vedrørende kostnadene ved å ettermontere en ballastvannløsning på et stykkgodsfartøy eller flerbruksfartøy? Gjennom veletablerte partnere kan Alfa Laval ordne leasing eller kredittgarantier for PureBallast 3. Du kan stole på fleksibel finansiering til en konkurransedyktig pris, med minimalt byråkrati og ingen skjulte kostnader. Last ned brosjyren vår eller kontakt oss for å finne ut mer.

pb-general-cargo-financial

Kontakt oss

La oss diskutere behovene dine og PureBallast 3-løsningen for å matche stykkgodsfartøyet eller flerbruksfartøyet.
Du kan ta kontakt med oss her.


Informasjonen lagres og behandles i samsvar med
retningslinjene våre for personvern.