Fishing vessel sunset 1920x480

Større ytelse på fiskefartøyer

Drivstoff, systemer og driftsrutiner i den maritime industrien endrer seg raskt, det samme gjelder miljølovene og retningslinjene for bærekraft som regulerer dem. Alfa Laval hjelper deg med å holde deg foran konkurrentene ved å la over et århundre med maritim erfaring jobbe for deg.

Vi tilbyr et omfattende utvalg av pålitelig, brukervennlig utstyr som er utviklet for å forbedre fiskefartøyets ytelse, optimalisere kritiske operasjoner og sikre overholdelse av forskrifter.

fishing ship 2022

Et varig forhold til fiskerinæringen

Om bord på Prins Maurits, et nederlandsk fiskefartøy, har sjefingeniør Auke van Slooten fordoblet forventet levealder for hovedmotorens smøreolje og spart 1400 liter olje i året og nesten to timer rengjøringstid i uken ved hjelp av en Alfa Laval MIB 503-separator. I tre generasjoner har fiskerfamilien hans stolt på Alfa Lavals løsninger.

Alfa Laval om bord

Alfa Laval tilbyr et stort utvalg utstyr som er skreddersydd for effektiv bruk på mindre fartøyer.

pureballast_compact_system640x360.jpg

Ballastvannbehandling

Alfa Laval PureBallast 3 er spesielt effektiv i farvann med en hvilken som helst saltholdighet, inkludert krevende farvann med uklart vann. Typegodkjent av IMO og den amerikanske kystvakten, og gir en kompakt og plug-and-play-løsning, uansett om du velger et glidemontert system eller løse komponenter for fullstendig fleksibilitet.


Finn ut mer

Aqua blue mini_Right_640x360.png

Ferskvannsgenerering

Alfa Laval AQUA Blue Mini ferskvannsgenerator er en kompakt og svært effektiv løsning for ferskvannsbehov på 1–18 m3 per dag. Trenger lite plass eller elektrisk energi, og gir et smartere alternativ til bunkring eller omvendt osmose.


Finn ut mer

alfa_laval_MiB-503.jpg

Drivstoff og smøreoljerensing

Alfa Laval MIB 503 er designet for å rense destillat, maritim dieselolje og smøreolje. Den er enkel og kostnadseffektiv å vedlikeholde og gir eksepsjonell oljerensing for fartøyer med opptil 5 MW motoreffekt.


Finn ut mer

alfa_laval_GPHE-T6.jpg

Varme- og kjøleløsninger

Alfa Laval T6 plate-og-rammevarmeveksler-med-pakning er designet for høy gjennomstrømning og enkelt vedlikehold. Denne energieffektive varmeveksleren leverer utmerket termisk ytelse med lave driftskostnader.


Finn ut mer

alfa_laval_AXP-112.jpg

Varme- og kjøleløsninger (høyt trykk)

Alfa Laval AXP loddet platevarmeveksler håndterer oppgaver ved svært høyt – til og med ekstremt – trykk. Designet for bruksområder der CO2 brukes som kjølemiddel, den håndterer andre høytrykksvæsker like godt.


Finn ut mer

alfa_laval_Eliminator.jpg

Smøreoljefiltrering

Alfa Laval Eliminator kombinerer to teknologier i ett maskinhus for å forlenge smøreoljens levetid. Det automatiske fullstrømningsfilteret beskytter motoren, mens en platestabelseparator på tilbakespylingslinjen renser oljen effektivt.


Finn ut mer

PureBilge.jpg

Separasjon av oljeholdig vann

Alfa Laval PureBilge Compact er et helautomatisk sentrifugal-separasjonssystem som renser oljeholdig vann effektivt til sjøs. Med alternativer for å redusere oljeforurensning under 5 ppm – langt tøffere enn IMO-kravet på 15 ppm – setter den en ny standard for å gjøre vann trygt for utslipp over bord.


Finn ut mer

Aalborg OC-TCi  large.jpg

Damp- og varmegenerering

Den høytytende Alfa Laval Aalborg OC-TCi (Turbo Clean, intelligent) er en plassbesparende kombinasjonskjele for damp og varmtvann som kan varmes opp med avgass eller fyres med olje og gassdrivstoff.


Finn ut mer

Service kit_Spare parts.jpg

Reservedelssett

Alfa Laval reservedelssett gir deg alle de originale delene du trenger for en bestemt tjeneste. Du kan være sikker på full kompatibilitet med utstyret ditt, samt bekvemmelighet og økonomi.


Finn ut mer

God service, jevn seiling

Regelmessig, profesjonelt vedlikehold er nøkkelen til å forbedre ytelsen og forlenge levetiden til utstyret ombord. Alfa Lavals serviceeksperter er i nærheten og klare til å hjelpe, uansett hvor du fisker. Du finner lokalspråklig støtte i en havn i nærheten av deg, og vårt globale team er på jobb 24/7. Ta kontakt med oss ikke bare for deler og nødhjelp, men også for langsiktige løsninger som forhindrer problemer og reduserer eierkostnadene.

service 960x480

Jeg vil vite mer

That information is stored and processed in accordance to our privacy policy.