PureBallast
.
PureBallast Service 640x360px
 

Støtte som går både dypt og bredt

Ved å velge Alfa Laval PureBallast 3 velger du ikke bare den ledende ballastvannbehandlingsteknologien. Du velger en leverandør med totale løsninger, inkludert ferdigheter, ressurser og godt utviklet tjenestetilbud som støtter behov dine – i dag og i morgen.

PureBallast training

PureBallast 3 is designed for ease of use so crews can quickly learn how to operate and maintain the system. However, ballast water treatment is still a relatively new application and a training course can ensure the crew runs the system with low operational cost and in a way that maximizes the lifetime of the system. Investing in PureBallast trainings means the crew attains competence about the application area and about how to best operate your PureBallast system. Our trainings are available on board your vessel, at our training facilities around the world and digitally.

Servicepakke for samsvar

I takt med at tidsfristene for å velge en ballastvannløsning nærmer seg, ser flere rederier de langsiktige konsekvensene av denne engangsinvesteringen. Utover valget av teknologi kommer leverandørens servicefunksjoner i fokus.

Før ballastvannforskriften trådte i kraft, diskuterte markedet i stor grad forskjellene mellom behandlingsmetoder. I dag fokuseres det imidlertid i økende grad på forskjellene mellom leverandørene. Gitt at ballastvannløsningen skal være i samsvar med reglene i hele levetiden til fartøyet, er rederiene opptatte av leverandørens stabilitet og tekniske støtte under veis, spesielt når det gjelder tilgang til deler.

PureBallast Compliance Service Package

Denne årlige pakken inneholder alt du trenger for å verifisere at systemet ditt fungerer i henhold til typegodkjenning.

  • Full systemkontroll og testing
  • Kalibrering – Kontroller at alle sensorer og sendere kommuniserer korrekte verdier til kontrollsystemet.
  • Systemoptimalisering
  • Mannskapsveiledningce

Ettermontering av PureBallast 3

Alfa Laval er forberedt på tekniske og logistiske utfordringer ved ettermontering av ballastvannbehandling på fartøy.

Skreddersydde ettermonteringsløsninger

På de fleste fartøy er det ingen eksisterende plass eller tatt andre hensyn til ballastvannbehandling.  Kompaktheten og fleksibiliteten til PureBallast 3 Compact Flex vil forenkle en ettermontering, men Alfa Lavals praktiske kunnskaper og dokumenterte arbeidsprosesser er enda viktigere.

Alfa Laval har jobbet med ettermonteringsinstallasjoner i et tiår. Våre evner, akkumulerte kunnskap og fleksible prosjektstyring gjør oss til den mest kvalifiserte leverandøren for ettermonteringsbehov. Vi tilpasser hvert prosjekt for å tilfredsstille dine krav, og tilbyr også budsjetteringshjelp og finansieringsalternativer.

Samarbeid og fleksibilitet

Ettermonteringer involverer partnerskap, ofte på globalt plan. Vi kan jobbe med ingeniøravdelingen din og valgte verft, eller vi kan sikre kompetanse fra vårt eget nettverk for teknisk støtte, 3D-laserskanning, klassegodkjenning og mer.

På samme måte kan vi oppfylle den eksisterende dokkplanen din eller sørge for installasjon under reisen. Som en global organisasjon med sterk logistikk, kan vi til og med flytte med prosjektet hvis handelsrutene endres før dokking. Vår tilstedeværelse og kapasitet over hele verden sikrer et jevnt og vellykket prosjekt, selv når det skjer store endringer.

PureBallast-tjenester

PureBallast 3 er et klokt valg av samsvarsteknologi, støttet av pålitelige servicevalg for å sikre varig ytelse.

Din samsvarspartner

Alfa Laval er ikke bare den mest erfarne leverandøren av ballastvannløsninger, men vi er også en ekte maritim leverandør med et globalt servicenettverk og en århundrelang historie. All denne kompetansen er en del av et PureBallast-systemet – og de omfattende tjenestene som støtter det.

Vår Alfa Laval 360°-serviceportefølje inneholder et bredt spekter av PureBallast-tjenester, inkludert:

 • Installasjonstilsyn
  Sørg for riktig installasjon i henhold til anbefalte fremgangsmåter og klassifikasjonsspesifikasjoner.
 • Kalibrering
  Kontroller at alle sensorer og sendere kommuniserer korrekte verdier til kontrollsystemet.
 • Ytelseskontroll
  Forsikre deg om at systemet er som det skal i henhold til sine typegodkjenning gjennom systemoppdateringer og nøye evaluering av alle funksjoner.
 • Igangkjøring på nytt
  Gjenopprett ytelse og unngå potensiell skade ved oppstart etter en lang periode med systeminaktivitet.

Disse tjenestene og andre kan brukes alene eller kombinert i en skreddersydd Alfa Laval-ytelsesserviceavtale.

PureBallast-ytelsesavtale

Med en Alfa Laval-ytelsesavtale, opplever du ekte sikkerhet mens du vet servicekostnadene dine på forhånd.

Topp ytelse – nå og i fremtiden

Alfa Laval 360°-serviceportefølje tilbyr mange tjenester for å holde PureBallast-systemet på sitt beste. Samtidig som de kan brukes individuelt, får du mest verdi ved å kombinere dem i en skreddersydd Alfa Laval-ytelsesavtale.

Denne fleksible løsningen gir deg den ideelle servicen for dine behov – til en fast, budsjettert kostnad

Optimal service, smart pakket

Å lage en ytelsesavtale kan være like enkelt som det er smart. Basert på Alfa Lavals kunnskap og erfaring, har våre eksperter samlet en praktisk, forhåndsdefinert servicepakke som gir deg optimal ytelse til en optimal pris:

PureBallast Compliance Service Package

Denne årlige pakken inneholder alt du trenger for å verifisere at systemet ditt fungerer i henhold til typegodkjenning.

  • Full systemkontroll og testing
  • Kalibrering
  • Systemoptimalisering
  • Veiledning av mannskap

alfa-laval-service.jpg


service-star.jpg

Det globale servicenettverket vårt

Alfa Laval har et omfattende globalt servicenettverk som hjelper deg med å få mest mulig ut av PureBallast og annet utstyr.

Utvidelse av ytelsen

Alfa Laval er i nærheten, døgnet rundt og alle dager, uansett hvor du seiler. I viktige havnebyer, via telefon, på nettet eller om bord, hjelper serviceekspertene deg med å oppnå maksimal oppetid og høyeste grad av optimalisering.

Det globale servicenettverket holder deg konkurransedyktig ved å minimere kostnader og maksimere avkastningen på utstyrsinvesteringen din. Ved å utnytte kompetansen og støtten vår, kan du stole på PureBallast for kostnadseffektivt samsvar under hele fartøyets levetid .

Ekspertise til din tjeneste

Serviceteametskunnskaper hentet fra et århundre med maritim erfaring – inkludert mer ennet tiår med erfaringinnen ballastvannbehandling. Du drar nytte av en lang tradisjon for å finne løsninger, og fra anbefalte fremgangsmåter identifisert over hele verden.

I tillegg til å sikre deler og vedlikehold, kan serviceteknikerne våre lære opp mannskapet ditt, feilsøke komplekse problemer eller vurdere utstyret ditt og gi ekspertråd. Uansett om dere ligger til havn eller er til sjøs er det deres konstante mål å gi deg trygghet.