PureBallast
.
ballast water treatment
PureBallast Service 640x360px
 

Støtte som går både dypt og bredt

Ved å velge Alfa Laval PureBallast 3 velger du ikke bare den ledende ballastvannteknologien. Du velger en leverandør med totale løsninger, inkludert kompetanse, ressurser og godt utviklet sevicetilbud som støtter dine behov – i dag og i morgen.

Umiddelbare servicebehov?

Alfa Lavals serviceteam for maritime tjenester er alltid parat til å hjelpe deg.

Kontakt oss - fyll ut skjemaet

eller

Kontakt våre eksperter på ps.marinediesel.nordic@alfalaval.com

Service 24/7

marine.service@alfalaval.com eller ring vårt 24/7-servicenummer: +46 4636 7700

PureBallast Compliance Service Package

Ballastvannløsninger innebærer mer enn bare å installere et system og slå det på. Forskriftene krever ikke bare visse utslippsnivåer men også systeminspeksjoner, funksjonskontroller, kalibreringer og opplæring av mannskap for å sikre det. Med PureBallast Compliance Service Package tar våre eksperter ansvaret for helsen til Alfa Laval PureBallast-systemet - slik at du slipper arbeid og bekymringer.

Økonomi bygd på sikkerhet

Komponentene i PureBallast Compliance Service Package fungerer sammen for å gi deg trygghet. For et minimalt gebyr får du alt du trenger for å være sikker på at kravene overholdes - pluss en forlengelse av systemets garantiperiode.

Pakken inkluderer følgende:

  • Planlegging
  • Reisetid
  • Kalibrering
  • Tilstandsrevisjon
  • Ytelsesrevisjon
  • Opplæring av mannskapet
  • Filterinspeksjon
  • Vannprøvetaking (bakterier)
  • Analyse av alarmlogg

Lær mer om PureBallast Compliance
Service Package

Last ned brosjyre

PureBallast-opplæring

PureBallast 3 er laget med brukervennlighet i tankene, noe som betyr at mannskaper raskt kan lære å betjene og vedlikeholde ballastvannløsningen. Imidlertid er behandling av ballastvann fremdeles et relativt nytt bruksområde.

Spesialisert opplæring kan bidra til å sikre drift av PureBallast 3 med lavest mulige kostnader - og bidra til å maksimere systemets levetid. Ved å investere i PureBallast 3-opplæring, gir du mannskapene kompetanse i bruksområdet og kunnskap til å betjene PureBallast-systemet på en best mulig måte. Vår opplæring kan utføres om bord på ditt fartøy, på våre opplæringssteder rundt om i verden eller digitalt.

Lær mer om PureBallast-opplæring

Opplæring gir trygghet for ballastvannbehandling og mer

British Antarctic Survey (BAS) opererer i noen av verdens tøffeste og mest avsidesliggende miljøer. Ved installasjon av Alfa Lavals systemer på det nye forskningsfartøyet, sendte organisasjonen mannskapsmedlemmer for å få inngående opplæring på Alfa Lavals opplæringssentre.

Pinguin 640x360

Instruksjonsvideoer gjør det enklere

Å bruke og vedlikeholde PureBallast 3 skal være enkelt for mannskapene. Derfor tilbyr Alfa Laval smarte instruksjonsvideoer som kompletterer de skriftlige instruksjonene i systemhåndboken. I opplæringsrommet, i maskinrommet og andre steder hjelper denne serien med rundt 30 korte videoer teknikere og mannskaper med å forstå og implementere viktige trinn ved drift og vedlikehold av PureBallast 3.

How-to-(640x360)

Ettermontering av PureBallast 3

Alfa Laval er godt forberedt på tekniske og logistiske utfordringer ved ettermontering av et fartøy for ballastvannbehandling.

Skreddersydde ettermonteringsløsninger

På de fleste fartøy er det ikke satt av plass eller tatt andre hensyn til ballastvannbehandling. Kompaktheten og fleksibiliteten ved PureBallast 3 Compact Flex forenkler ettermonteringen, men Alfa Lavals praktiske kunnskap og velprøvde arbeidsprosedyrer er enda viktigere.

Alfa Laval har arbeidet med ettermontering i et tiår. Våre ferdigheter, akkumulert kunnskap og fleksibel prosjektledelse gjør oss til den mest kvalifiserte leverandøren for ettermontering. Vi tilpasser hvert prosjekt for å tilfredsstille dine krav, og tilbyr også budsjetteringshjelp og finansieringsalternativer.

Samarbeid og fleksibilitet

Ettermonteringer involverer partnerskap, ofte på globalt plan. Vi kan jobbe med ingeniøravdelingen din og deres utvalgte verft, eller vi kan sikre kompetanse fra vårt eget nettverk for teknisk støtte, 3D-laserskanning, klassegodkjenning og mer.

På samme måte kan vi oppfylle den eksisterende dokkplanen din eller sørge for installasjon under reisen. Som en global organisasjon med sterk logistikk, kan vi til og med flytte med prosjektet hvis rutene endres før dokking. Vår tilstedeværelse og kapasitet over hele verden sikrer et jevnt og vellykket prosjekt, selv når det skjer store endringer.

 

Oppgraderer til USCG-typegodkjenning

PureBallast 3 er en fremtidssikker løsning. Skip med tidligere PureBallast 3-systemer som bare ble sertifisert for IMO-regulerte farvann, kan enkelt oppgradere til USCG-typegodkjenning, slik at de kan tømme ballastvann i USAs farvann hvis driftsmønstrene endres. Dette er viktig for et fartøys videresalgsverdi, da USCG-typegodkjenning vil være avgjørende for kjøpere som ønsker å operere i dette nøkkelmarkedet.

Finansier ettermonteringen

Ettermontering av ballastvannløsninger er et viktig tiltak - med en betydelig kostnad. Men vi kan sørge for at finansieringen ikke blir en ekstra belastning. Gjennom veletablerte partnere kan Alfa Laval ordne leasing eller kredittgarantier for PureBallast 3. Du kan stole på fleksibel finansiering til en konkurransedyktig pris, med full kostnadstransparens og minimalt byråkrati. Last ned brosjyren vår eller kontakt oss for å lære mer.

retrofit

Det globale servicenettverket vårt

Alfa Laval er ikke bare den mest erfarne leverandøren av ballastvannløsninger, men også en ekte leverandør til det maritime markedet med et globalt servicenettverk og en århundrelang merittliste. Vårt serviceteam er tilgjengelig 24/7 og uansett hvor du seiler - i viktige havner, via telefon, online eller om bord.

Trygghet og mer

Alfa Lavals serviceeksperter hjelper deg å få mest mulig ut av utstyret ditt. De er dedikert til å holde deg konkurransedyktig og jobber for å maksimere oppetiden din, minimere kostnadene og sikre den beste avkastningen på utstyrsinvesteringen.

I tillegg til å sikre deler og vedlikehold, kan serviceteknikerne våre lære opp mannskapet ditt, feilsøke komplekse problemer eller vurdere utstyret ditt og gi ekspertråd. Ved å utnytte kompetansen og støtten vår, kan du stole på PureBallast for kostnadseffektivt samsvar under hele fartøyets levetid.

Alfa Laval 360° serviceportefølje

Vår Alfa Laval 360 ° serviceportefølje inneholder tjenester som understøtter og optimaliserer utstyret ditt gjennom hele levetiden. I tillegg til PureBallast Compliance Service Package og PureBallast 3-opplæring, tilbys tjenester som overvåking av installasjon,opptart og fornyet oppstart av systemer som blir startet opp etter en lang periode med inaktivitet.

service-star.jpg