PureBallast
.
ballast water system

IMO revised G8 – in force now

Alfa Laval PureBallast 3 is ready

 

Alfa Laval PureBallast 3

Totalløsninger innen ballastvannløsninger

Ballastvannløsninger handler om å beskytte miljøet. Men å anskaffe en ballastvannløsning handler om dine behov: å kunne seile stødig, med rettidige leveranser og oppfylle forpliktelsene overfor kundene dine.

Alfa Laval PureBallast 3 er den tredje generasjonen av den ledende ballastvannbehandlingsteknologien – og den første løsningen som er klar for å bearbeides av G8. Typegodkjent av US Coast Guard, så vel som av IMO, gir den enestående ytelse i de mest utfordrende farvannene. I tillegg finnes det totalløsninger innen ballastvannbehandling, bygd på Alfa Lavals inngående kunnskap, omfattende ressurser, sterke partnerskap og godt utviklede tjenestetilbud.

 

PureBallast Family

I rampelyset

Siste nytt

Alfa Laval har inngått avtaler med to kunder om levering av ballastvannbehandlingssystemer. Avtalen strekker seg over de neste tre årene og omfatter faste ordrer for PureBallast 3-systemer på rundt 40 skip og opsjoner som omfatter ytterligere 40 systemer. Dekkshus og boosterpumper er inkludert i noen av ordrene.

al pureballast latest news

Forstå prøvetaking ved igangkjøring

Vannprøvetaking i forbindelse med igangkjøringstesting er et nytt krav for ballastvannløsninger. Men reglene og implementeringen av dem er forvirrende. Vår nye tekniske melding forklarer det du trenger å vite.

commissioning updated mepc

Unngå begrensninger med Compliance Navigator

Selv om et ballastvannbehandlingssystem er sertifisert, kan det hende at det ikke er nok for å få fartøyet ditt dit du vil. Compliance Navigator er et nytt verktøy for å sikre at systemet du velger ikke bare fungerer på papiret - men også dit du seiler.

Compliance Navigator vignette

Utforsk webinarene våre

Alfa Laval Marine Talks tar en grundig titt på utfordringene og endringene som din maritime virksomhet står overfor. I disse webinarene vil du finne oppdatert analyse, kunnskap og løsninger som kan holde deg på rett kurs, med diskusjoner blant våre marine eksperter og noen av de mest spennende navnene i den maritime industrien.

Marine Talks 640x360

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ballastvannløsninger med vårt PureBallast-nyhetsbrev.

Message in a bottle 640x360

Løsninger for tankskip

Tankskip er spesialisert for transport av flytende last,men mangler ofte et pumperom og står overfor svært spesifikke utfordringer når det gjelder installasjon og drift av en ballastvannløsning. PureBallast 3 tilbyr løsninger.

vessel type tanker640x360

Løsninger for bulkskip

Ikke bare skiller bulkskip seg fra hverandre i størrelse og driftsprofil, deres egne ballastvannstrømmer kan også variere mellom lasting og lossing. PureBallast 3 tilbyr høy fleksibilitet for å møte ethvert bulkskipbehov.

vessel type bulker640x360

Løsninger for containerfartøy

Containerfartøy er langt mer variert enn containerne de har med seg. Behovet for behandling av ballastvann fra et lite matefartøy kan avvike sterkt fra behovene til et massivt havgående fartøy, men likevel har PureBallast 3 svarene for dem begge.

pureballast container640x360

Løsninger for gasstankere

Gasstankere er svært forskjellige, men de har et felles fokus på sikkerhet for fartøyet og mannskapet. UV-behandling med Alfa Laval PureBallast 3 unngår korrosjonsrisiko og andre sikkerhetsfarer, samt de skjulte kostnadene ved andre løsninger.

gas carrier preview v2 640x360

Velg et godkjent system

Bruk vår valgguide for å finne riktig type godkjent ballastvannløsning for seilingsprofilen din.

G8 October vignette640x360

Alt du trenger å vite

Dra nytte av vårt tiår med erfaring med ressurser som dekker alle aspekter av ballastvannhåndtering.

ballast water treatment dictionary2

Tillit fra ettermontering til videresalg

Valget ditt av ballastvannløsning er et valg for fremtiden. I tillegg til å sikre en problemfri ettermontering, har Alfa Laval serviceløsninger for å sikre systemets ytelse og langsiktige verdi.

AlfaLaval PureBallast30 reactor onboard rgb
 

Vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål og smarte råd

Teknisk

Dokumentasjon, bilder og mer

Kontakt oss 

Kunnskap og assistanse er tilgjengelig