PureBallast
PB-Connect-herov3

Se sammenhengen

PureBallast Connect - digitale tjenester for å redusere OPEX

Med fjerntilgang til informasjon fra dine systemer for behandling av ballastvann, kan du ta smarte skritt for å optimalisere driften og redusere eierkostnadene. Alfa Laval PureBallast Connect gir sikker, cloudbasert tilgang til PureBallast-systemdata – når som helst og hvor som helst.

  • Reduserte driftskostnader over tid
  • Raskere feilsøking og problemløsning
  • Færre og kortere servicebesøk
  • Forenklet kommunikasjon og redusert arbeidsmengde
  • Forbedret ytelse på tvers av flåten din

Sammenkobling av data med verdi i behandling av ballastvann

PureBallast Connect er en digital servicepakke som hjelper deg å få enda mer verdi fra PureBallast-systemene dine. Med ekstern tilgang til data i sanntid og historikk, kan mannskapene, lederne og teamene på land overvåke systemytelse, opprette de beste praksisene og kommunisere mer effektivt. Connectivity styrker også vår døgnåpne support, noe som hjelper Alfa Lavals serviceeksperter med å veilede mannskapene dine til løsninger raskere.

Digitale tjenester beskytter oppetid og reduserer arbeidsmengden

PureBallast Connect er en abonnementsbasert pakke som inneholder et voksende utvalg av digitale tjenester. Hele pakken er bygget på fjerntilgang til informasjon fra PureBallast-systemene dine, og bidrar til å maksimere systemets oppetid, redusere arbeidsmengden og muliggjøre optimalisering av flåten.

Datastyrt support døgnet rundt

Ved hjelp av data fra tilkoblede PureBallast-systemer kan Alfa Lavals serviceeksperter feilsøke raskere og enklere og løse flere problemer eksternt. Hvis det er behov for et servicebesøk, kan det være godt planlagt for å minimere servicetiden.

Tilgang til Alfa Laval-portalen

En sikker nettportal for flåten din lar deg seg alarmer og systemdata fra tilkoblede PureBallast-systemer. Det skaper muligheter for sammenligning, etablering av den beste praksisen og optimalisering av flåten.

Automatiske rapporter

Data fra tilkoblede PureBallast-systemer kan kompileres automatisk for forskjellige typer rapporter. Det inkluderer opptil 80 % av den årlige VGP-rapporten, samt en resultatrapport med anbefalinger for forbedring.

PB Connect mpc vignette

PureBallast Connect er smart verdi for MPCC

Connectivity innen behandling av ballastvann er en viktig prioritert for MPC containerskip ASA (MPCC). Selskapet bruker PureBallast Connects digitale tjenester med alle sine PureBallast 3-systemer, og ikke bare for å redusere det potensielle behovet for servicebesøk. PureBallast Connect forenkler også livet for MPCC-ledere og -mannskaper.

 

Les hele historien

Slik fungerer PureBallast Connects digitale tjenester

Connectivity med PureBallast Connect er enkel, sikker og smart. Data fra innebygde PureBallast-systemer kommer opp i skyen og gir mannskap, ledere og team på land muligheten til å overvåke alt i sanntid og også se historikk. Hvis det skulle oppstå et problem, gjør tilgangen til diagnostiske data det raskere og enklere for Alfa Lavals serviceeksperter å hjelpe deg med å finne en løsning.

Flyten gjør at kommunikasjonen går raskere – med oss og i flåten din. Og vi jobber kontinuerlig for å sørge for at kommunikasjonen er sikker.

PB Connect flow chart

Ta kontakt med oss

Informasjonen din lagres og behandles i henhold til vår personvernerklæring.