Rekondisjonering

Forleng utstyrets levetid uavhengig av merke

Hos Alfa Laval gjør vi service og rekondisjonerer platevarmevekslere av alle merker, og gjenoppretter dem til god-som-ny stand. Som en av verdens ledende produsenter av platevarmevekslere vet vi nøyaktig hvordan vi skal vedlikeholde utstyret ditt for å sikre høy og pålitelig ytelse over tid.

I over 100 Alfa Laval servicesentre over hele verden tilbyr vi en rekke overhalingstjenester for å øke ytelsen til utstyret, forlenge levetiden og sørge for en trygg og effektiv drift.

Rengjøring, påvisning av sprekker, montering med nye pakninger, trykktesting, avkalking av varmevekslere og utskifting av defekte plater er bare noen av tingene vi hjelper deg med, i tillegg til å gi råd om andre servicetiltak. Du kan tilpasse din egen servicepakke eller velge en forhåndsdefinert.

Hvordan det virker

Våre eksperter:

  • Tilbyr overhalingsløsninger som tilfredsstiller dine krav til omløpstid, budsjett og bruk
  • Følger utprøvde prosedyrer med tanke på kvalitet og helseforskrifter
  • Bruker originale reservedeler


Alfa Lavals Integrity test

Alfa Lavals Integrity test kan oppdage mikroskopiske sprekker og forverring i materialet før det utvikler seg skadelige lekkasjer. Denne informasjonen gir deg en detaljert oversikt over tilstanden til platene og pakningene, og du kan ta grep for å beskytte utstyret ditt og for vedlikehold. Les mer her i produktdokumentet (ENG)

Les mer om Alfa Lavals rekonditioneringsservice og hvordan du kan øk livslengden på din varmeveksler.