Rekondisjonering

Forleng utstyrets levetid uavhengig av merke

Hos Alfa Laval gjør vi service, rekondisjonerer og reparere varmevekslere av alle merker, og gjenoppretter dem til god-som-ny stand. Som en av verdens ledende produsenter av platevarmevekslere vet vi nøyaktig hvordan vi skal vedlikeholde utstyret ditt for å sikre høy og pålitelig ytelse over tid.

I over 100 Alfa Laval servicesentre over hele verden tilbyr vi en rekke overhalingstjenester for å øke ytelsen til utstyret, forlenge levetiden og sørge for en trygg og effektiv drift.

Rengjøring, påvisning av sprekker, montering med nye pakninger, trykktesting, avkalking, reparasjon av varmevekslere og utskifting av defekte plater er bare noen av tingene vi hjelper deg med, i tillegg til å gi råd om andre servicetiltak. Du kan tilpasse din egen servicepakke eller velge en forhåndsdefinert.

Hvordan det virker

Våre eksperter:

  • Tilbyr overhalingsløsninger som tilfredsstiller dine krav til omløpstid, budsjett og bruk
  • Følger utprøvde prosedyrer med tanke på kvalitet og helseforskrifter
  • Bruker originale reservedeler


Alfa Lavals Integrity test

Alfa Lavals Integrity test kan oppdage mikroskopiske sprekker og forverring i materialet før det utvikler seg skadelige lekkasjer. Denne informasjonen gir deg en detaljert oversikt over tilstanden til platene og pakningene, og du kan ta grep for å beskytte utstyret ditt og for vedlikehold. Les mer her i produktdokumentet (ENG)

Les mer om Alfa Lavals rekonditioneringsservice og hvordan du kan øk livslengden på din varmeveksler.

Ti gode tips for å holde Alfa Laval-utstyr i tipp topp tilstand

On-demand webinar | Hvordan du kan holde varmeveksleren din i god stand

Se vårt webinar hvor vi vil fortelle deg mer om Alfa Laval Heat Exchanger Service Company og ulike måter å sikre driften av varmeveksleren på. I løpet av en time vil vi fokusere på følgende emner: Bærekraftige løsninger, vi tilbyr services og deler som er et ansvarlig valg for sikkerhet, miljø og øker energieffektiviteten. -- Visuell tilstandsvurdering, en rask oversikt over tilstanden til dine platevarmevekslere med pakning. –Integritetstesting, identifiser potensielle problemer som sprekker eller lekkasjer, slik at du kan iverksette nødvendige tiltak i tide og unngå uventede sammenbrudd. -- Rekondisjonering og forebyggende vedlikehold. -- Service av alle merker.

Conceptzero Vignette 640x360