Service som skaper suksess for deg

Når du henvender deg til Alfa Laval om service og deler, vil du oppleve du en beredskap og pålitelighet som sparer tid og penger for deg - samtidig som du tar et ansvarlig valg for sikkerhet og miljø. Kombinert med vår kunnskap om produkter og applikasjoner, er det grunnen til at så mange velger Alfa Laval som sin servicepartner. Våre eksperter er din ressurs, og jobber utrettelig for å gi deg nødvendig ytelse og ro i sjelen.

Ser du etter en spesifikk tjeneste?

service-960x480.jpg

.

Teknisk dokumentasjon

Med vår tekniske dokumentasjon kan du sikre riktig håndtering av utstyret i den daglige driften og utføre vedlikeholdsprosedyrer riktig. Å ha riktig dokumentasjon for hånden letter også sertifisering og revisjon når det er trenges - og forkorter leveringstiden når du bestiller reservedeler. 

Finn teknisk dokumentasjon

.

Feilsøking

Våre dyktige og erfarne feilsøkere er snarveien til å løse ethvert problem relatert til utstyret ditt. Enten de arbeider på stedet eller eksternt, finner de årsaken til ikke-planlagt driftsstans og hjelper deg med å få best mulig bruk av utstyret ditt. Kontakt oss for emergency service nå. 

Informasjon om feilsøking

.

Opplæring

Når du kjøper Alfa Laval-utstyr, kjøper du pålitelighet. Men din sjelefred avhenger like mye av utstyret ditt. Våre kunnskapsrike opplæringseksperter bygger opp og utvikler kompetansen sin, slik at du kan bekymre deg mindre - og oppnå mer. 

Finn ut mer om våre kurs

PB training

.

Reservedeler

Når du bruker originale reservedeler fra Alfa Laval, setter du produktiviteten i høysetet. Produsert med OEM-kunnskap og presisjon gir våre deler funksjonalitet og oppetid som forlenger utstyrets levetid og reduserer eierkostnadene. Vi leverer punktlig over hele verden gjennom vårt sterke logistikknettverk.

Kontakt oss for reservedeler

Spare parts banner 640x360.jpg

.

Servicetilbud

Alfa Lavals 360° serviceportefølje

Tjenestene og løsningene i Alfa Lavals 360° serviceportefølje hjelper deg med å få den beste avkastningen på utstyrsinvesteringen din - gjennom hele livssyklusen. Vi samarbeider med deg i alle aspekter, fra oppstart, vedlikehold og support til forbedringer og overvåkingstjenester over tid. 

Beredskap, pålitelighet og ansvar

Vi gjør vårt ytterste for å være beredt når du trenger oss - og for å holde utstyret ditt i stand til å yte sitt beste. Vi innfrir løftene våre - og sørger for at utstyret ditt leverer den lovede ytelsen. Vi tar beskyttelse av mennesker og miljø på alvor - og vi gjør det lettere for deg å gjøre det samme. 

Les mer om hvordan sikkerhet er vår første prioritet

Serviceavtaler

Alfa Lavals serviceavtaler er skreddersydde serviceløsninger som kombinerer flere av våre tjenester, basert på dine spesifikke behov. For å maksimere ytelsen og redusere driftskostnadene gir disse avtalene deg trygghet ved å minimere risikoen for uventede havarier. De gir deg også full kontroll over vedlikeholdsbudsjettet.

Les mer om Alfa Lavals serviceataler.

Serviceavtalene fra Alfa Laval gir deg:

  • Maksimal oppetid
  • Kort inntjeningstid
  • Full kontroll over vedlikeholdsbudsjettet