Alfa Lavals Remote Guidance

Sikre fortsatt oppetid gjennom fjernveiledede servicetrinn

Alfa Laval-eksperter reagerer raskt på dine servicebehov, selv i de mest utfordrende tider. Med Alfa Laval fjernveiledning kan du motta direkte støtte fra ekspertene våre som veileder mannskapet ditt til en løsning. Dette hjelper deg med å minimere eller helt unngå nedetid, uten behov for et fysisk besøk. 

Bruk av Alfa Laval fjernveiledning bidrar også til å redusere karbonavtrykket vårt, og bidrar dermed til dine bærekraftsmål. Vi sørger for at dataene dine er sikre og beskyttet gjennom plattformen. 

Ser du etter en spesifikk tjeneste?

Remote guidance 640x360.jpg

Slik fungerer det

Alfa Laval fjernveiledningsverktøyet lar brukerne samhandle og samarbeide direkte, til tross for at de er på forskjellige steder. Det skaper et utvidet virkelighetsmiljø der dialog, håndbevegelser, stillbilder, telestrating (digital skissering) og virkelige objekter satt inn i visningen kan brukes til å veilede servicehandlinger. 

Tjenestens omfang

Fjernveiledning fra Alfa Laval kan brukes med det meste av Alfa Laval-utstyr. Du kan enten få denne tjenesten med et abonnement som hjelper deg med å redusere administrasjonskostnadene. Alternativt kan vi støtte deg med fjernveiledning på forespørsel. For å finne ut mer om hvilke pakker som passer best for deg, kan du kontakte ditt lokale kontor