Alfa Laval kanalpartnerprogram

Slik kan vi oppnå vekst sammen

Alle kanalpartnerne våre er viktige for oss. De er en vesentlig del av måten vi driver virksomhet på, og hjelper oss til å nå en global tilstedeværelse i markedet. Derfor fokuserer vi på å hjelpe alle kanalpartnerne våre med å vokse.

Ved å bli en Alfa Laval kanalpartner, enten som Autorisert, Sertifisert eller Master, får du verktøyet og supporten du trenger for å kunne utvide virksomheten ut fra nye og eksisterende kunder.

Gjensidig vekst

Vårt kanalpartnerprogram har som mål å skape samarbeid som holder seg lønnsomme over tid. Dette skjer gjennom konkrete forretningsresultater!

Alfa Laval Authorized IntegratorAutorisert

Partnernivået Autorisert gir tilgang til nye verktøy som hjelper virksomheten med å drive mer effektivt og tilfører dine medarbeidere ny kompetanse, samtidig som det legger lite beslag på din tid og dine ressurser.

SAlfa Laval Certified Service Partnerertifisert

Ved å bli Sertifisert partner kan vi føre virksomhetene nærmere hverandre for å skape nye muligheter for gjensidig vekst. Når du blir Sertifisert partner, utarbeider vi en forretningsplan som skisserer fremtidige vekstmål og utviklingsaktiviteter.

Alfa Laval Master DistributorMaster

Ved å bli Master-partner kan vi sikre en høy grad av gjensidig engasjement. Dette skaper muligheter som bare en global markedsleder kan gi. Våre spesialister samarbeider tett med Master-partnere for å styrke din markedsposisjon. Det involverer skreddersydd, inngående opplæring som støtter ditt salgsarbeid ved å gjøre dine medarbeidere svært kunnskapsrike om Alfa Lavals produkter og tjenester.

Oppdag dine nye forretningsmuligheter

Hvis du ønsker å komme i kontakt med våre kanalledere for å finne ut mer om Alfa Lavals kanalpartnerprogram, kan du klikke på kontakt oss.

Få virksomheten til å vokse

Growing our businesses together - Alfa Laval channel partner programme

Alle kanalpartnerne våre er viktige for oss. De er en vesentlig del av måten vi driver virksomhet på, og hjelper oss til å nå en global tilstedeværelse i markedet. Derfor fokuserer vi på å hjelpe alle kanalpartnerne våre med å vokse.

Vil du vite mer?

Kontakt oss

Alfa Laval Anytime - vår eBusiness

Alfa Laval Anytime er Alfa Lavals eBusiness med informasjon og verktøy for våre kanalpartnere.

Kanalpartnere som er koblet til online-verktøyet, holder hele tiden kontrollen over kundenes ordrer og leveringskjeden. Ordreinformasjon kan sjekkes i sanntid, mens nye ordrer når fabrikken på sekunder.

Med Alfa Laval Anytime kan varenummerbaserte produkter og konfigurerte varer bestilles samtidig i nettverktøyet, som også inneholder et brukervennlig konfigurasjonsverktøy.

For kanalpartnere som ikke er tilkoblet ennå, ta kontakt med din lokale Alfa Laval-representant.

Alfa Laval Anytime