Mikrobrygging

Legg vår ekspertise og vårt profesjonelle bryggeriutstyr sammen med din energi og lidenskap for mikrobrygging. Alfa Laval kan hjelpe deg med å overvinne dine utfordringer på din unike bryggerireise. Vi kan hjelpe deg med dine behov for jevn kvalitet, økt utbytte og økt produktivitet. Få rett utstyr installert riktig første gang. Vi har det beste utstyret for mikrobrygging, samt erfaring, kunnskap. Vi deler lidenskapen med deg for å lage det beste ølet.

Craft brewing solutions

Fantastisk øl som skiller seg ut

  • Profesjonelle løsninger for alle bryggerier av de som kjenner markedet
  • Dokumenterte resultater når det gjelder avkastning og redusert vann- og energiforbruk
  • Fleksibilitet slik at du raskt kan fange opp nye trender innen mikrobrygging
  • Et globalt servicenettverk av profesjonelle spesialister for å hjelpe deg med bryggeriutstyr, systemer og ekspertise.

Vårt velprøvde bryggeriutstyr og våre solide løsninger, fra enkeltkomponenter og prosessmoduler til nøkkelferdige prosjekter, er designet og produsert for uavhengige lokale mikrobryggere og globale bryggerier for økt kvalitet på ølet, optimal produksjon og redusere kostnader og minimal miljøpåvirkning. Ved å muliggjøre full kontroll over bryggingen og kostnadene dine, kan vi hjelpe deg med å lage et fantastisk øl som skiller seg ut.

On-demand Webinar | Great taste, less waste – How to optimize your brewery

Every brewer wants to squeeze out every precious drop of beer brewed from their valuable raw materials – without compromising on quality. Watch our webinar to learn about solutions for different parts of the brewery production and how this can help increase your yield, limit beer loss and water usage, and create savings over long term.

Beers on grey table
.

Mikrobryggeprosess

Diagrama de flujo del proceso de elaboración de cerveza artesanal
.
.

Eliminer utfordringer i bryggeprosessen med bryggeutstyret

Bedring av driften er en daglig utfordring for bryggerier, hele veien fra brygghuset til pakkeavdelingen. Inkrementelle forbedringer av vørterutbytte, øltap eller vannforbruk kan utgjøre betydelige besparelser på lang sikt. Se hvordan bryggeprosesskompetanse, løsninger og individuelle komponenter for hver prosessblokk bidrar til å unngå og overvinne vanlige problemer i bryggeprosessen.

 

.

Brygghus

Gjenopprett vørter, reduser avfall, spar energi og øk effektiviteten og hygienen i bryggeriet.

Industrial equipment for brewhouse efficiency 640x360

Kaldblokk

Gjenopprett øl, forkort fermentering og modningstid, forbedre gjærhåndtering, prøvetaking og mer.

Brewing a better yeast 640x360

Filtrering og behandling

Unngå ødelagte produkter, forbedre ølkvaliteten og diversifiser produktene dine.

Beer filtration 640x360

Forberedelse av linjer og rengjøring

Optimaliser rengjøring og forberedelse av linjer.

Utilities and cleaning 640x360
.
.

Utstyr for optimal mikrobrygging

Håndverket for å lage øl blander komplekse prosesser med kreativ kunst. Å overvinne gapet mellom bryggeteori og praktisk mikrobrygging kommer fra erfaringen med å oppdage tegn på problemer, og kunnskapen til å respondere på dem. Dette er hvor kombineringen av ekspertise kan gi resultatforbedringer som strekker seg fra brygghuset til emballasjen. Problemer kan kontrolleres og unngås, gitt riktig bryggeutstyr og riktig bruk. Se vår prosesskunnskap og løsninger for mikrobrygging.

.
.
.

Glade kunder

Boston Beer Company

Beer Company

En av de første tingene vi installerte var en Alfa Laval Brew-separator. Alfa Laval var også villig til å ta på seg mye av prosjektledelsen. De ledet hele prosessen på en vellykket måte og var der for oss hele tiden med teknisk støtte. 

David Grinnell,Vice President of Brewery Operations,Boston Beer Company, USA

Les mer

Harpoon Brewery

Harpoon Brewery Iso-Mix

Iso-Mix-systemet gir oss en rask og konsistent måte å justere CO2-innhold og graviteten på, samt å lage andre tillegg som sikrer mindre manuell arbeidskraft og redusert risiko for forsinkelser i emballasjeoperasjoner.

Al Marzi, Vice President og Chief Brewing Officer, Harpoon Brewery, USA

Les mer

Amager Bryghus

Med bare en kompakt Brew 80-enhet, kan du tillate deg å være mer kreativ. Nå er det bare fantasien som er den begrensende faktoren når det gjelder å eksperimentere med smaker. Dette utstyret har vist seg å være mer allsidig enn vi hadde forestilt oss, og det gir et stort løft til vår kreative, ukonvensjonelle tilnærming til brygging og produkter som virkelig blir lagt merke til i et overfylt marked.

Morten Valentin Lundsbak, grunnlegger, Amager Bryghus, København, Danmark

Read more

Rebellion Beer Company

Rebellion beer company

Jeg tror at mikrobrygging i relativt liten skala som vi gjør, fortsatt er en tradisjonell kunst som skaper særegne karakteristiske øl med bruk av velprøvde bryggemetoder, men kombinert med elementer av moderne teknologi, som for eksempel Brew 80.

Eier Mark Gloyens, Rebellion Beer Company Ltd. Marlow, Buckinghamshire, Storbritannia

Les mer

Fat Lizard Brewing: from a garage to a national success

Fat Lizard Brewing has been on an amazing growth journey over the past few years. Growing from producing 23,000 litres of beer in 2015 to nearly a million litres of artisanal ales in 2021. Read what Heikki Ylinen, Chairman at Fat Lizard, has to share on their success and how the Alfa Laval Brew 250 centrifuge helped them to expand operations and boost yield.

Fat Lizard brewery outlook 640x360
.
.

Når kvalitet kommer først

Oppdag godt utformede løsninger for håndverksbryggere.

Boston Beer case 640x360
.
.

Få et tilbud

Hvilke løsninger er du interessert i? *

Informasjonen lagres og behandles i samsvar med og personvern.

.
Hero brew 20 1920x480 181130 v1

Your passion deserves the best

Introducing Brew 20 for brewpubs and microbreweries