Rens smøreolje effektivt med sentrifugalutskilling

Hvis smøreoljen i utstyret ditt er forurenset med partikler og / eller vann, er separering den beste måten å rense smøreoljen effektivt på. Med tyngdekraft skilles partikler og væsker med høyere tetthet enn olje i separatoren. Den rene smøreoljen kan deretter resirkuleres inn i produksjonssystemet, mens slam og vann blir trygt bevart for å tas hånd om på hver for seg.

Clean lube oil efficiently

Et alternativ til filtrering for å rense smøreolje effektivt

Når vi diskuterer urenheter, er det viktig å merke seg at sentrifugalseparering er den eneste metoden som kan skille både faste og flytende forurensninger fra smøreolje i én enkelt operasjon. Rensing av filtre som ofte brukes i smøreoljebehandling, kan ikke håndtere begge typer forurensinger samtidig og krever en koalescingmodul som gir ekstra kostnader. Hvis produksjonen foregår til havs eller på et begrenset sted, skaper rensing av filterolje ulemper fordi det krever bytte av filterpatroner i tilfelle det er installert filterpatronsystemer.

Sentrifugen er spesielt effektiv seg ved plutselig høyere vannstand

Av de forskjellige typene systemer for smøreoljerensing som er tilgjengelige i dag, er det bare en sentrifuge som kan fungere med samme høye effektivitet og høye strømningskapasitet mens du renser oljen for både faststoffer og vann. Verken elektrostatiske renseanordninger eller vakuumrensere kan håndtere høy volumstrøm og plutselig vannforurensing .

Lave driftskostnader

En separator er et av de mest kostnadseffektive systemene på markedet, med lavere driftskostnader enn andre oljerensealternativer. Med et bredt spekter av sentrifugebaserte oljerensesystemer å velge mellom, alt fra en enkel 'plug and play' til mer sofistikerte systemer, er det enkelt å velge den modulen som passer best til dine behov. Ytterligere besparelser kan oppnås uten å måtte kjøpe filterelementer gjentatte ganger. Med renere olje oppnås mindre korrosjon og skader på utstyret - noe som kan fordoble levetiden til større maskiner. Dette gir de mest ekspansive besparelsene i form av reduserte totale eierkostnader (TCO).

Markedets mest effektive smøreoljerenser

På bakgrunn av evnen til å fjerne både faststoffer og vanlige forurensinger med høy effektivitet i ethvert volum, representerer en sentrifugalutskiller en bærekraftig metode for å rense smøreolje effektivt. I de fleste tilfeller utgjør lavere driftskostnader og de rimeligste totale eierkostnadene fremfor filterteknologi det smarteste valget for brukerne når det gjelder rensing av skitten smøreolje.

Hvitebok: Viktigheten av rensing av smøreolje

Vil du forstå mer om rensing av smøreolje? Vår hvitebok gir deg en omfattende oversikt over tilgjengelige teknologier og fungerer som en guide til å velge den beste for ditt bruksområde.

yellow oil with bubble