PureFerm-hero-banner1920x480

Samarbeid for morgendagens innhøsting

Separasjonskompetanse for neste generasjons mat

Verdens voksende befolkning fortjener næringsrik og velsmakende mat med et mer bærekraftig fotavtrykk. Matlandskapet er i endring, gjennom banebrytende forskning og nyskapende teknologi. Alfa Laval gir uovertruffen separasjonsekspertise for denne transformasjonen: Å bringe skalerbarhet, lønnsomhet og ressurseffektivitet til neste generasjons matprosesser som cellulært landbruk.

Din ekspertseparasjonspartner i matrevolusjonen

I flere tiår har vi innovert og forbedret separasjonsmetoder for fermentert mat og bioteknologiske produkter. Vi vet hvordan vi skal få mest mulig ut av enhver kultur, uansett hvor delikat den er. Med Alfa Laval som din partner får du veiledning og ekspertise til å lage og kjøre kostnadseffektive prosesser for cellulært landbruk. Vi hjelper deg fra pilottesting til storskalaproduksjon av morgendagens smakfulle, næringsrike og bærekraftige matvarer.

Et århundre med erfaring med cellehøsting

Fra og med gjærhøsting på slutten av 1800-tallet, har Alfa Laval utviklet stadig mer avanserte cellekulturseparasjonsløsninger. I dag er vi i forkant av separasjon innen bioteknologi og cellulært landbruk.

En pålitelig partner innen cellulært landbruk

Alfa Laval gir effektiv separasjon av de vanskeligste cellekulturene – sammen med ekspertisen og teknologien for sikker og jevn oppskalering.

Det som skiller Alfa Laval ut

«Hermetic Design» (hermetisk design) og «Bactofuge» (baktofuge) er to teknologier som er ideelle for cellulært landbruk. Du finner dem bare i Alfa Laval separatorer.

Løser dine utfordringer på tvers av landegrenser

Alfa Laval kan trekke på et globalt fotavtrykk og dyktige lokale team for å sikre at separasjonsløsningen din blir grundig testet og validert før du investerer i den.

Oppnå dine utviklings- og produksjonsmål

Alfa Laval tilbyr høyeffektive cellekulturseparatorer for testlaboratorier, piloter og storskala produksjonsanlegg. Når volumene øker, kan du være trygg på at separasjonsytelsen forblir den samme.

Lær mer om Alfa Laval i neste generasjons mat

Sjekk ut hva Alfa Laval kan tilby innen proteinforedling, inkludert neste generasjons matprosesser, som plantebasert protein, insektprotein og cellulært landbruk.

testing capabilities block 2

Klar til lansering?

Er du etablert innen fermentert mat eller biofarma og ønsker å bringe ekspertisen din til neste generasjons matmarked? Beveg deg raskt med kvalitetssikringen av Alfa Laval separatorer, vår kunnskap og dyktige service. Sammen kan vi fremskynde produktets vei til markedet.

testing capabilities block 3

Eksepsjonell biomasseseparasjon med Bactofuge og Hermetic Design

Etter å ha testet en rekke separeringsteknologier fant BASF ut at det bare er Bactofuge, med sitt høye separeringsområde og høye G-krefter, som kunne imøtekomme deres utfordrende krav.

Test, valider og oppskaler din neste separasjonsløsning

Enten du oppgraderer produksjonslinjen eller kjører et «proof of concept» hjelper Alfa Laval deg med trygt å velge riktig separatorløsning. Bare ta kontakt for å avtale en konsultasjon og prøve ut på et av våre testsentre, eller for å leie en enhet for testing på stedet.

Finn ut mer

Testing separation solutions

Alfa Laval separatorer for cellulært landbruk

Vi leverer høyeffektive separasjonsløsninger for et bredt spekter av neste generasjons matprosesser som biomasse- eller presisjonsgjæring og celledyrket kjøtt. Du kan stole på Alfa Laval for lønnsom høsting og rensing i alle skalaer, med lavest mulig OPEX og miljømessig fotavtrykk. Sammen sikrer vi at løsningen din passer perfekt til prosessen din.

Alfa Laval PureFerm-separatorer har vår unike «Bactofuge»-teknologi for kontinuerlig utslipp av faste stoffer, samt hermetisk design, med eMotion som et alternativ. Dette gjør dem ideelle for høsting av høykonsentrerte cellekulturer, samtidig som de bruker mindre energi enn andre separatorer på markedet.

Kontakt oss

 

用于细胞农业过程的纯气分离器

Alfa Laval: Separator Innovator

Neste generasjons teknologi som bare finnes i Alfa Laval-separatorer legemliggjør 130+ år med innovasjon. Hver av våre unike løsninger er fint utformet for å bidra til å maksimere effektivitet og bærekraft i separasjonsprosessen.

Separator Innovator 640x360

Service forpliktet til din suksess

Oppetid, ytelse og lave vedlikeholdskostnader er avgjørende for vellykket mat- og drikkeproduksjon. Med Alfa Laval som servicepartner har du støtten som trengs for å sikre at utstyret ditt alltid fungerer på sitt fulle potensial, med minimal nedetid.

service shirt 640x360