ALT0897 Hero-banner

Sett i gang, prøv det ut

Test, valider og oppskaler din neste separasjonsløsning

Enten du oppgraderer produksjonslinjen eller planlegger et «proof of concept», må du finne den riktige separasjonsløsningen. Alfa Laval kan hjelpe deg med å velge med selvtillit. Med 140 års separasjons- og applikasjonsekspertise optimaliserer vi testreisen basert på ditt behov, med det formål å levere den høyeste separasjonseffektiviteten og skalerbare resultater. Her introduserer ekspertene våre noen av ressursene du har til rådighet. Kontakt oss og avtal en konsultasjon.

Kontakt oss

new explorer image for testing cvapabilities page

Flere testalternativer basert på behovet ditt 

 

Hvorfor separasjonstesting?

Dybdeanalyse og praktisk testing er den beste måten å sikre at separasjonsløsningen din oppfyller alle krav. en oversikt over testfunksjoner som tilbys av Alfa Laval.  

Testreisen

Fra testing i laboratorieskala til produksjon i stor skala: Din testreise er skreddersydd for dine behov, med ekspertveiledning på hvert trinn. Reisen kan være kort eller lang avhengig av utfordringene dine.  

Eksperter til din tjeneste

I vårt materiell, vår teknologi og kjemilab, vil sertifiserte spesialister sikre at det rette materiale blir brukt i våre produkter. Hvis du har en utfordrende separasjonsoppgave, kan de støtte med å identifisere separerbarheten til produktet ditt. 

Alfa Laval Matlab

I matlaben vår utfører separasjonseksperter FoU-testing for fremtidige separasjonsløsninger samt kundetesting ved bruk av kunderåvare. Ekspertene våre arbeider tett med kundene og har erfaring med de fleste matapplikasjoner der ute.  

Explorer: den universelle testenheten

Explorer er en veldig fleksibel testseparator som lar deg teste  Alfa Laval-porteføljen i liten skala. Resultatene i laboratorie- og pilotskala er fullt skalerbare til større maskiner. Det er den multifunksjonelle «Swiss army knife» blant testseparatorer 

Få svarene dine på stedet

Du kan leie testutstyr fra oss for testing på stedet. Du blir da kjent med utstyret før du foretar investeringen. Alfa Laval testseparatorer er egnet for mat, biofarma og energiapplikasjoner. 

Jan Moller Testcenter Nakskov

Prosesstestsenter

Vi kan også gjøre fullskala tester ved våre testanlegg i Danmark. Her har vi et komplett oppsett som dekker alle prosesstrinn, slik at du kan prøve ut nye ideer og bekrefte ytelsen til diverse utstyr fra Alfa Laval i prosessen din.

Explorer: Ubegrenset tilgang til testing

Alfa Laval Explorer er en unikt allsidig testseparator. En enkelt Explorer-enhet lar deg teste og sammenligne vår komplette portefølje av separasjonsløsninger, og bytte mellom konfigurasjoner i løpet av få minutter. Med full tilgang til funksjoner som Hermetic Design og Bactofuge får du svar i rekordfart, uansett applikasjon. Tilgjengelig for kjøp eller leie.

new explorer image for testing cvapabilities page

Skalerbar ytelse: bekreftet

Uansett bruksområde kan du stole på den skalerbare ytelsen til Alfa Laval høyhastighetsseparatorer fra produktutvikling til storskala produksjon. Underveis er vår applikasjonsekspertise og proaktive service der for å sikre produktkvaliteten, avkastningen og bærekraften du trenger for din virksomhet.

scale up mb 20