Service for å optimalisere energieffektiviteten

Visste du at opptil 2,5 % av verdens CO2-utslipp kunne vært forhindret hvis varmevekslere fungerte optimalt og ble vedlikeholdt regelmessig? Redusering av CO2-utslipp er et viktig skritt mot avkarbonisering og er bare en av fordelene med regelmessig vedlikehold.

Med Alfa Laval som din servicepartner vil du få tilgang på ekspertstøtte gjennom produktenes levetid, optimalisere varmeoverføringseffektiviteten og spare energi i tillegg til å redusere CO2-utslipp.

 

Cleantech Service hero

Spar energi og utslipp med Service

Med energieffektivitet som står for opptil 40 % av energibesparelsene vi trenger for å nå netto null (net zero), må vi sørge for at prosessene er optimalisert med regelmessig vedlikehold. Se denne korte videoen for å se hvordan Alfa Lavals tjenester kan spare energi og redusere utslipp for prosessene dine.

Hva det er verdt

Hvert år reduserer antallet varmevekslere vi vedlikeholder for å optimalisere energieffektiviteten våre kunders kapasitetsbehov med 50 GW. Det er mengden energi som kan genereres av 10 000 vindturbiner i samme tidsramme.

I CO2-utslipp tilsvarer 50 GW en reduksjon på 25 millioner tonn i vårt globale fotavtrykk, eller CO2-utslippet fra byen London hvert år.

Tenk deg hva vi kunne oppnå hvis verdens industrier regelmessig utførte vedlikehold på platevarmevekslere for å optimalisere varmeoverføringseffektiviteten.

Cleantech Service Watts it worth 01

Verdien av tjenesten

Varmevekslere blir ofte sett på som statisk utstyr, men det er viktig at du ikke forsømmer service. Ved å betjene varmevekslerne dine med de anbefalte intervallene vil du optimere energieffektiviteten, redusere CO2-utslipp, forbedre produktiviteten og redusere de totale eierkostnadene.

Value of service diagram 221017

På grunn av avleiringer, reduseres varmeoverføringseffektiviteten og utstyrsytelsen over tid. Dette resulterer i økt energiforbruk, CO2-utslipp og driftskostnader.

Med regelmessig vedlikehold kan du redusere virkningen av avleiringer, øke energieffektiviteten, redusere energiforbruket, slippe ut mindre CO2 og optimere livssykluskostnadene.

Cleantech solfjader vignette new

Her er beviset

Vil du vite hvor mye du kan spare i din bransje?

Ekspertene våre har jobbet med partnere over hele verden for å finne dataene vi trenger for å støtte alle bransjer og applikasjoner, på veien mot netto null.

Les bevispakkene våre for å lære om dine energieffektivitetsmuligheter eller kontakt oss i dag.


Finn ut mer

Energy Hunter – Jakt på bortkastet energi

Alle kan forbedre energieffektiviteten i prosessene sine. Vi trenger bare å finne områder som kan forbedres og redusere eventuell bortkastet energi. Alfa Laval har teknologien, ekspertisen og servicen for å maksimere varmeoverføringseffektiviteten. Så, hva venter du på? Bruk vårt nye verktøy for å beregne hvor mye du kan spare i dag.


Les mer

Visuell tilstandsvurdering (VCA)

Vi forstår viktigheten av delt kunnskap og samarbeid når det kommer til å nå globale bærekraftsmål. Derfor slo vi oss sammen med Microsoft for å utvikle en ny APP for termisk bildegjenkjenning som gir kundene full kontroll over sin egen energieffektivitetsovervåking. Kombinasjonen av Alfa Lavals omfattende servicekunnskap og Microsofts AI-software gjør det mulig for våre kunder å sjekke vedlikeholdsbehovet til sine Alfa Laval platevarmevekslere med bare smarttelefonen.


Les mer

Servicetilbud for varmeoverføring

plate_heat_exchangers_GPHE.jpg

Platevarmevekslere

For kunder i tung prosessindustri kan den rette varmeveksleren gjøre produksjonen mer bærekraftig, pålitelig og økonomisk. Kontinuerlig service med kort intervall er nøkkelen til å holde varmevekslerne i drift med topp kapasitet og effektivitet.


Finn ut mer

plate_heat_exchangers_welded-plate-block.jpg

Compabloc

Alfa Laval Compabloc er perfekt for tøffe medier, trykk eller temperaturkrav. Den støttes også av et globalt nettverk av erfarne eksperter, samt en svært omfattende servicegaranti som bidrar til å holde den i gang effektivt og bærekraftig, slik at du kan spare energi, penger og CO2-utslipp.


Finn ut mer

plate_heat_exchangers_welded-plate-shell.jpg

Packinox

Å velge Packinox betyr å bruke den beste løsningen for å oppnå enestående varmegjenvinning, med en termisk effektivitet over 95 %. Hver Packinox varmeveksler er fullt tilpasset i henhold til dine eksakte driftsforhold. Packinox er bygget for maksimal oppetid, og kommer med et komplett servicetilbud som støtter energieffektivitetsmålene dine.


Finn ut mer

Alfa Laval Niagara WSAC_modular_640x360.png

Luftkjølere med våt overflate (WSAC)

Alfa Laval WSAC-er har kraftige design og tåler trykk på opptil 2500 psi. Disse enhetene gir maksimal kjøling i en kompakt enhet og bruker minimalt av vann og elektrisk kraft. Kontinuerlig service med kort intervall kan hjelpe deg med å spare enda mer drivstoff og CO2-utslipp med WSAC-teknologien din.


Finn ut mer

plate_heat_exchangers_welded-spiral.jpg

Spiralvarmevekslere

Alfa Laval har mer enn et halvt århundres erfaring med spiralteknologi, samt et verdensomspennende nettverk av lokale serviceeksperter. Med kontinuerlig service med kort intervall for å holde varmeveksleren i gang med topp kapasitet og effektivitet, kan du stole på at spiralvarmeveksleren din leverer bærekraftig oppetid i de tøffeste oppgavene samtidig som du reduserer CO2.


Finn ut mer

ace-640x360px.jpg

Luftkjølte vekslere (ACE)

Alfa Laval luftkjølte vekslere er bygget for pålitelig drift i krevende bruksområder. Disse robuste systemene gir høy ytelse med svært lavt energiforbruk. Omfattende servicetilbud inkluderer alle merker av luftkjølte vekslere.


Finn ut mer

Cleantech Service Watts it worth 02

Hva er det verdt?

Hvert år installerer og vedlikeholder Alfa Laval millioner av varmevekslere, noe som reduserer kapasitetsbehovet med 100 GW.

For å sette det i perspektiv var den globale vindkraftkapasiteten fra nyinstallerte vindturbiner 93 GW i 2021.

Tenk deg hva vi kunne oppnå hvis alle industrier og applikasjoner optimaliserte energieffektiviteten for å spare energi og CO2-utslipp.

Finn ut hvordan du kan spare energi i prosessene dine her.


Les mer

360° service

Vårt globale servicenettverk har dedikerte spesialister som har kunnskap om bransjen din. Vi er her for å støtte deg med deler og ekspertise, uansett hvor og når du trenger det.

Alfa Lavals 360° serviceportefølje dekker alle dine behov gjennom utstyrets livssyklus – fra oppstart, vedlikehold, support og forbedringer til overvåkingstjenester – for maksimal oppetid, tilgjengelighet og optimalisering.
Ved å minimere de totale eierkostnadene, hjelper vi deg med å holde deg foran konkurrentene.


Lær mer om vårt servicetilbud

product lifetime service star


cleantech_symbol_RGB_png.png

Bærekraftig partnerskap

Kontakt oss for å finne ut mer

Kontakt oss i dag for mer informasjon om de bærekraftige løsningene våre

Ta kontakt

Informasjonen lagres og behandles i samsvar med vår personvernerklæring.