Akselererer bærekraftige løsninger

Se for deg en mer bærekraftig verden. En verden der det kreves mindre for å produsere til og med mer. En verden der vi effektivt oppfyller det økende energibehovet og samtidig reduserer CO2-utslippene. Tenk deg en verden der vi kan utnytte kreftene i naturressursene, samtidig som vi bevarer dem.

Hos Alfa Laval forestiller vi oss ikke bare denne verdenen, vi bygger den – sammen med kundene og partnerne våre. Med ubøyelig satsing på innovasjon setter vi fart på overgangen til mer effektive, renere energiløsninger, og flytter sirkulærøkonomien fremover. Den dype bransjekunnskapen vår gjør at vi kan optimalisere kundeprosesser, overvinne de tøffeste utfordringene og fortsette å gjøre verden bedre hver eneste dag.

Ved å jobbe sammen setter vi fart på overgangen til bærekraftige løsninger. Det handler om å komme videre på en bedre måte – for virksomheten din, medarbeiderne dine og for planeten som vi alle deler.

cleantech_symbols640x360.jpg

Partnerskap for å øke satsingen din på bærekraftige løsninger

Med et fundament bygget på mange tiårs erfaring, har Alfa Laval unike kompetanser for å identifisere nye muligheter for å få mer ut av eksisterende prosessløsninger. Finn ut hvordan løsningene våre, og støtten vi kan tilby som din partner, kan hjelpe virksomheten din til å vokse på riktig måte ved å utnytte bærekraftpotensialet til fulle.

Ekspertene våre viser deg veien

Hør Madeleine Gilborne, Alfa Lavals Business Development Manager for Clean Technologies, fortelle om arbeidet vårt innen ren energi, energieffektivitet og sirkulærøkonomi. Et partnerskap med Alfa Laval setter deg i kontakt med ledende bransjeeksperter som Madeleine, som støtter satsingen din på bærekraftige prosesser.

Vår globale utfordring: avkarbonisering

Utfordringen med avkarbonisering er todelt: Samtidig som vi må løse et raskt voksende energibehov, må vi redusere CO2-utslippene for å oppfylle målene i Paris-avtalen.

Som dette diagrammet viser, er den nåværende kursen langt fra der den må være. Å oppnå målene i Paris-avtalen om å begrense den globale temperaturøkningen til 1,5 °C innen 2050, krever et scenario for veien mot bærekraftig utvikling. Det er imidlertid verdt å merke seg at energibehovet forventes å vokse med så mye som 54 % i løpet av samme periode. Det finnes derfor ikke noe enkelt svar eller en enkel løsning som kan transformere det globale energisystemet. Det krever en kombinasjon av teknologi og drivstoff.

Hos Alfa Laval har vi erfaring og kunnskap i å støtte transformasjoner, med løsninger som muliggjør energieffektivitet, ren energi og sirkulærøkonomi. Les mer nedenfor eller kontakt oss i dag.


Kontakt oss

 

 

cleantech-WHE-chart-final.png

Energieffektivitet

Hvordan kan Alfa Laval maksimere energieffektiviteten din? Finn ut hvordan løsningene våre bidrar til å spare 50 GW energi i året – og redusere CO2-utslippene med så mye som 25 millioner tonn. Det er 550 ganger mer enn Alfa Lavals eget karbonavtrykk.

Alfa Laval Sustainable solutions Energy efficiency

Ren energi

Er du klar for å oppdage morgendagens løsninger for grønn hydrogenproduksjon, brenselceller, karbonfangst og energilagring? Klikk her for å finne ut mer om Alfa Lavals løsninger for å sette fart på overgangen til ren energi.

Sustainable solutions Clean energy

Sirkulærøkonomi

Vil du se hvordan Alfa Laval samarbeider med partnere og kunder for å sikre at alle naturressurser brukes – og gjenbrukes – på en mest mulig effektiv måte? Oppdag de nyeste løsningene for å fremme sirkularitet.

Sustainable solutions Circular economy

Bærekraftig partnerskap

Din nysgjerrighet er vår nysgjerrighet. Din lidenskap er vår lidenskap. Alfa Laval mener at samarbeid og sterke partnerskap er nøkkelen til å sette fart på utviklingen av morgendagens løsninger. I mer enn et århundre har dette vært drivkraften bak vår ubøyelige satsing på innovasjon. I dag driver den nyutviklingen vår innen energieffektivitet, ren energi og sirkulærøkonomi. Finn ut hvordan løsningene våre, og støtten vi kan tilby som din partner, kan hjelpe virksomheten din til å vokse på riktig måte ved å utnytte bærekraftpotensialet til fulle.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable partnership
.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Sats på bærekraftige løsninger

Se for deg en mer bærekraftig verden

.

Bærekraftige løsninger for en bedre verden

Visste du at Alfa Laval er med å bidra til 15 av FNs 17 bærekraftsmål? Vi tilbyr ikke bare løsninger som imøtekommer kundenes behov, men også behovene til planeten vår. Den siste bærekraftsrapporten vår dokumenterer arbeidet vi gjør for å skape bedre hverdagsforhold for alle.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable solutions

Det prisbelønte HERE-magasinet vårt

HERE er Alfa Lavals nettmagasin, som mottok Swedish Publishing Prize i 2019. Det gir deg den nyeste innsikten, analysene og inspirasjonen fra vår verden og fra andre områder. HERE fokuserer på hvordan prosesser kan forbedres for å spare energi og beskytte miljøet, og utforsker globale og lokale utfordringer sammen med innovasjonene og løsningene som kan løse dem.

Alfa Laval Sustainable solutions HERE magazine

Kontakt oss for å finne ut mer

Kontakt oss i dag for mer informasjon om de bærekraftige løsningene våre

Ta kontakt

Informasjonen lagres og behandles i samsvar med vår personvernerklæring.