innovation centre hero finalv2

En verden av ren innovasjon

Alfa Laval applikasjons- og innovasjonssenter for væskebehandling

I vårt toppmoderne applikasjons- og innovasjonssenter for væskebehandling lar vi deg møte bransjeeksperter for å optimalisere væskebehandlingsprosessene i virksomheten din. Vi kan hjelpe deg med å utføre kvantifisering og verifisering av prosessene dine med det komplette utvalget vårt av pumpe-, ventil-, rengjørings-, blande- og dispersjonsløsninger. Bli med oss ​​for å oppleve morgendagens konsepter for kostnadseffektiv økning av utbytte, hygienisk sikkerhet og bærekraft. En verden av ren innovasjon venter på deg!

Planlegg besøket ditt i dag!

Informasjonen lagres og behandles i samsvar med vår personvernerklæring.

.
innovation centre fullwidth img
.

Ta produksjonen din til neste nivå

Ved applikasjons- og innovasjonssenteret for væskebehandling har vi erfarne eksperter som matcher deg med riktig utstyr for produksjonen din og de spesifikke kravene til virksomheten din. Bli med på prøvene enten personlig eller direkte via link.

Pumping

Med vår omfattende portefølje av løsninger kan du vurdere effekten av ulike pumpetyper og ulik pumpedrift på kvaliteten på produktene dine ved å utføre forsøk basert på de faktiske prosessforholdene.

innovation centre pumping

Ventiloptimalisering

Ventiloptimalisering påvirker en prosesslinjes mulighet for renhold, ytelse og vedlikehold. Vurder utvalget vårt av hygieniske ventiler under dine produksjons- og cleaning-in-place (CIP)-forhold. Vi kan også samarbeide med deg for å optimalisere CIP-ytelsen for blandingssikre ventilgrupper.

innovation centre valve optimizatoin

Rengjøring

Vi samarbeider med deg for å optimalisere rengjøringsprosessene dine for forbedret oppetid uten at det går på bekostning av hygienen, samtidig som vi minimerer forbruket av vann og kjemikalier som driver driftskostnadene.

innovation centre cleaning

Blanding og dispersjon

Utforsk et bredt utvalg av blandere, agitatorer og dispersjonsløsninger for volumer opp til 20 m3. Vi kan operere nær de faktiske produksjonsvolumene dine for å unngå endringer i prosessresultatene ved oppskalering.

innovation centre mixing dispersionv2

   

Se videoen 

La ekspertene ved Alfa Laval applikasjons- og innovasjonssenter for væskebehandling løse utfordringene du står overfor. Det gjorde et ledende globalt bryggeri for å finne den beste måten å redusere vannkostnadene ved rengjøring av blandesikre ventiler på.

Uansett bransje eller utfordring kan ekspertene våre komme opp med en innovativ, passende løsning for deg.

   

Hva sier kundene?

quote1.jpg

Ved å simulere produksjonen vår, utførte Alfa Laval virkelige forsøk for å kvantifisere mulige vann- og energibesparelser. Vi sparer nå 1,2 millioner liter vann hvert år, og investeringen vår i ny automasjon ble nedbetalt på bare 4 måneder!

– En europeisk meierikunde

quote1.jpg

Vi ba Alfa Laval utføre en rengjøringstest for å erstatte våre nåværende sprayhoder. Ved å utføre ca. 20 CIP-oppgaver per måned, fant vi ut at deres Alfa Laval TJ20G kunne nedbetales på bare 6 måneder – på grunn av vannbesparelsen alene. I tillegg ble rengjøringen betydelig forbedret.

– En ledende global produsent av produkter for personlig pleie

quote1.jpg

Etter å ha utført et forsøk med en HPM15-pulvermikser på applikasjons- og innovasjonssenteret, kunne vi maksimere kundens konsentrasjonsformel av xantan og nøyaktig forutsi produksjonskostnadene! Alfa Lavals ekspertise hjalp oss med å sikre denne viktige ordren.

– En tysk integrator

quote1.jpg

Vi har lært mer om hva som skal til for å rengjøre blandetanken vår. Alfa Laval demonstrerte at vi kan rengjøre tanken på bare 17 minutter med en Alfa Laval TJ20G. Det er en tidsbesparelse på 60 %. Samtidig ønsket vi å minimere avfall, noe TJ20G viste seg i stand til å gjøre.

– En ledende global produsent av fargestoffer/maling

   

Alfa Laval applikasjons- og innovasjonssenter for væskebehandling i Kolding i Danmark.

En del av Alfa Lavals globale nettverk av kundetestsentre

 

Kolding-map.jpg

Hva du kan forvente

Industrier

Enhver virksomhet som søker optimalisering av hygieniske prosesser, teknologier og størrelsesvalidering før investeringer, så vel som de som er interessert i en bærekraftsvurdering. Dette inkluderer produsenter, integratorer og systembyggere i meieri-, drikke-, mat-, farma- og personlig pleie-industrien.

Prosessutstyr

Den komplette Alfa Laval-porteføljen for håndtering av hygieniske væsker, inkludert:

 • Pumper
 • Ventiler
 • Utstyr til tankrengjøring
 • Dispersjons- og blandeutstyr

Tekniske egenskaper

 • Omgivelses- og kaldlagring for flytende og faste produkter
 • Mottak, overføring og behandling av væskevolumer opp til 20 m3
 • Oppvarming og kjøling av væske
 • Tankrengjøring med dedikert to-tanks CIP-stasjon som tillater optimalisering med kundespesifikk CIP-oppskrift
 • Mulighet for pulverdispersjon, væskeblanding og agitering samt gassdispersjon i volumer fra noen få hundre liter til 20 m3
 • Fleksibelt pumpeoppsett
 • Ventiloppsett med mulighet for å legge til ventiler for side-ved-side-sammenligning
 • Full automatisering med sanntidsovervåking

 

Klar til å se mer?

En verden av ren innovasjon venter på deg – last ned brosjyren vår for å finne ut mer!

innovation centre brochure vignettev2