near-nyhetsbrev – bærekraftig ytelse

Hygienisk utstyr til mat-, meieri- og drikkevareproduksjon, farmasøytisk industri og bransjen for hjem og personlig pleie.

 I dag står bærekraftig utvikling høyt på alle industriers dagsorden. I Alfa Laval forplikter vi oss til kontinuerlig forbedring av produktene og tjenestene våre slik at du både kan redusere driftskostnadene og bedre miljøprestasjonen.

For å holde deg oppdatert om viktige miljøspørsmål og muligheter innen industri og prosesser lanserer vi nå vårt nye nyhetsbrev near, som vil komme ut hver måned, og som vil ha fokus på  energibesparing, effektivitetsforbedring, vannsparing, prosessoptimering med mer.

Abonner i dag 

near – pumping

Bærekraft er høyt prioritert globalt, ettersom alt vi gjør, har en innvirkning på miljøet. Verden prøver å finne ut hvordan vi kan forbruke mindre energi, redusere forurensning og forbedre avfallshåndteringen. 

 

 

Les mer:Hvordan effektiv pumping gir bærekraftig ytelse

near – tankrengjøring

Effektiv tankrengjøring er helt grunnleggende for å sikre hygienisk produksjon, høy produktivitet og lønnsomhet. I tillegg kan det hjelpe dere å spare penger og gjøre produksjonen deres mer miljøvennlig.

  

 

 Les mer:Bærekraftig tankrengjøring sparer penger, tid og vann 

 

near – magnetiske blandere

Forbedre ytelsen, få mest mulig ut av råvarene og lever trygge produkter. Dette er alfa og omega i alle hygieniske bransjer og prosesser. Dette vil spare dere for utgifter og forbedre bærekraften gjøre driften mer miljøvennlig.

                                                               
  Les mer:Slik minimerer dere produkttap 

 

near – pulverblanding

Øk produktiviteten og energibesparingen. Økt produktivitet og lavere energiforbruk er begge viktige mål i de fleste bransjer. Sammen med våre partnere over hele verden ønsker Alfa Laval å hjelpe dere å nå disse målene og enda lenger.


 Les mer:Energieffektiv pulverblanding 

 

near – væskehåndtering

Resultatene du kan forvente: I denne utgaven av near vil vi fortelle dere om en unik teknologi og en konstruksjon som håndterer alle bruksområder. Med den kan dere ta kontroll over prosessene deres på en pålitelig og veldig enkel måte. 

 

Les mer: Optimal og pålitelig væskehåndtering  

near – pumper

Å velge riktig pumpe til hvert bruksområde er nøkkelen til betydelige innsparinger.Energiforbruket kan variere voldsomt mellom pumper i ulike prosesser, slik at å drive mest mulig effektivt er kritisk.

 

near – Mixproof-ventiler

Det modulære konseptet i Alfa Lavals unike Mixproof-ventiler kan enkelt skreddersys etter deres spesielle behov. Den beviste og pålitelige teknologien sikrer produktkvalitet i hygieniske prosesser og gir samtidig muligheter for betydelige reduksjoner i vannforbruket.

 Les mer:  Slik kan du oppnå opptil 70 % lavere vannforbruk 

 

near – drikkevarer

Bærekraftig utvikling står øverst på dagsordenen i mange bransjer. Dette gjelder også drikkevareproduksjon, hvor det fokuseres sterkt på å bruke mindre energi, redusere vannforbruket og minimere tap av væske.

Les mer:  Bærekraftige forbedringer i drikkevareproduksjon

 

near – meieri

Bærekraftig utvikling står øverst på dagsordenen i mange bransjer. Dette gjelder også meieriproduksjon, hvor det fokuseres sterkt på å bruke mindre energi, redusere vannforbruket og minimere tap av væske.

Les mer:Realisere bærekraftige forbedringer i meieriproduksjon

 

 

near – mat

Med sterk fokus på skånsom håndtering for å bevare sensitive råvarer kan vi hjelpe dere å optimere prosessene, redusere forbruket av vann og kjemikalier, bruke mindre energi og minimere produkttap.

Les mer:Forbedre effektiviteten i matproduksjon

 

near – hjem og personlig pleie

Bærekraftig utvikling står øverst på dagsordenen i mange bransjer. Det gjelder også innen hjem og personlig pleie, hvor man fokuserer sterkt på energisparing, lavere vannforbruk og reduksjon av produkttap og risiko for forurensede partier.

Les mer:  Realisere bærekraftige forbedringer innen personlig pleie 

 

 

near – farmasøytisk

Bærekraftig utvikling står øverst på dagsordenen i mange bransjer.  Dette gjelder også bioteknologisk og farmasøytisk produksjon, med sterk fokus på hygiene, sikkerhet og minimering av produkttap, samt på å redusere energi- og vannforbruk.

Les mer:Bærekraftige forbedringer innen bioteknologisk og farmasøytisk industri

 

near – service og vedlikehold

Å holde utstyret i orden og utføre vedlikehold slik at det fungerer på sitt beste, er kritisk for alle bedrifter.    Ikke bare sikrer det maksimal aktiv driftstid, det forbedrer den økonomiske avkastningen og gjør produksjonen mer bærekraftig ved å redusere energi- og vannforbruk og øke effektiviteten.

 Les mer: Optimer utstyret deres med 360° service