Kunnskapsbank

Alfa Lavals ni tiår med vellykket utvikling av varmeoverføring har resultert i unik kunnskap for å løse utfordringer og forbedre utstyrsytelsen. Uansett problem, spørsmål eller nysgjerrighet du måtte ha om verden av platevarmevekslere, er våre erfarne eksperter her for å hjelpe deg
finn svaret.


Kontakt oss

Alfa Laval Heating and Cooling Hub Knowledge

Opplæring i varmevekslere på nett

Meld deg på et selvdrevet kurs for å lære mer om de ulike typene platevarmevekslerteknologi som er tilgjengelig i dag. For å være sikker på at du får mest mulig ut av Alfa Lavals ekspertise, er alle kurs gratis. Start dem når du vil og gå i ditt eget tempo.

Online heat exchanger training

White paper: Navigering i et skiftende kjølemiddelmarked

En massiv endring pågår for tiden i kjølemiddelmarkedet. Drevet av miljøhensyn presser lovgivningen en gradvis utfasing av tradisjonelle kjølemedier til fordel for nye alternativer med lavere globalt oppvarmingspotensial (GWP). Last ned denne hvitboken for en grunnleggende primer om valg og plassering av alternative kjølemidler for ulike oppvarmings- og kjøleapplikasjoner.

White paper: Navigating a changing refrigerants market

Bransjeledende veiledning fra våre eksperter

Uovertruffen styrke for krevende oppgaver

Pressure Secure handler om høy mekanisk styrke, lavt trykkfall og svært høy trykkbelastning. Lær mer om PressureSecure fra Mehrdad Mohammadian, senior designingeniør hos Alfa Laval.

IceSafe sikrer pålitelig ytelse

Hvordan kan du sikre både pålitelig ytelse og en langvarig varmeveksler? Hør Fredrik Strömer, termospesialist hos Alfa Laval.

Kjølemidler for fremtiden

Har du spørsmål om endringene i dagens kjølemiddelmarked? Se denne korte videoen om hvilke typer kjølemiddel du bør velge.

Energieffektivitet

Oppdag avanserte funksjoner for å oppnå bærekraftig, kostnadseffektiv energieffektivitet i løsningene dine for oppvarming og kjøling.

AlfaNova: ekte rustfritt stål

Få fakta om AlfaNova – en varmeveksler i 100% rustfritt stål, bygget med vår patenterte fusjonsbindingsprosess.

Enkelhet for virksomheten din

Finn ut mer om stegene Alfa Laval har tatt for å gjøre valg av varmevekslere mindre komplisert.

Fempunktsjustering sikrer en mer pålitelig drift

For å minimere potensiell nedetid har Alfa Laval utviklet egenskaper som forbedrer påliteligheten til varmeveksleren. Her forklarer eksperten Torgny fempunktsjusteringssystemet.

Forvent forbedret brukervennlighet

Funksjoner som ClipGrip™ som forenkler vedlikeholdet, sørger for at du får den lengste levetiden og laveste eierkostnaden for utstyret ditt. Se denne videoen med ekspert Johan for å lære mer.

Oppnå høyere effektivitet med CurveFlow™

I denne videoen forklarer Alfa Laval-ekspert Martin hvordan avanserte funksjoner som CurveFlow™-distribusjonsområdet gir bedre termisk effektivitet.

U-sving – en modul for ammoniakkapplikasjoner

Modulen -- inkludert en separator og platevarmeveksler sikrer minimalt trykktap og maksimal energieffektivitet. Se denne 3 minutt lange videoen for å lære mer.

RefTight™ forseglingssystem - en ekspertvisning

Det unike Alfa Laval RefTight™ tetningssystemet muliggjør forbedret, langsiktig ytelse i applikasjoner med høye trykk og temperaturer på halvsveisede platevarmevekslere.

Høy ytelse, lavt energiforbruk med Alfa Laval TK20

Alfa Laval TK20 halvsveisede platevarmeveksler med pakning er optimalisert for å levere ytelse og pålitelighet for oppvarming og kjøling av aggressive medier.

Eksperter på kjøleanlegg fra Bort de Graaf har henvendt seg til Alfa Lavals halvsveisede teknologi

Finn ut hvorfor kjøleeksperter Bort de Graaf har valgt Alfa Laval halvsveiset teknologi for sine CO2-kaskadesystemer.

Effektiv og pålitelig teknologi: dette gjør vi

Bare Alfa Laval tilbyr et komplett utvalg av varmeutvekslerteknologi for datasentre med ytelsessertifisering fra et uavhengig institutt for klimaanlegg, oppvarming og kjøling (Air-Conditioning, Heating, and Refrigeration Institute (AHRI)). Dette gir deg en reell forsikring om effektiv ytelse, men til syvende og sist er utstyret bare en begynnelse. Finn ut hvordan vi kan samarbeide med deg fra dag én for å sikre at kjølesystemet leverer pålitelig, langsiktig bærekraft.

Unik kompetanse som sikrer pålitelig bærekraft over tid

Avleiring kan redusere både forventet levetid på varmeveksleren så vel som den termiske ytelsen. Med Alfa Laval som partner har du tilgang til verdensledende eksperter på kjemi og materialteknologi. De kan samarbeide med deg for å finne frem til potensielle årsaker til risiko for avleiring og utvikle tilpassede strategier som hjelper deg å forhindre det.

 

 

Nedlastninger

Dokumenter

Våre kunders historier

Med en historie bygget på mer enn 90 år med termisk innovasjon, jobber Alfa Laval i dag med kunder over hele verden, i praktisk talt enhver tenkelig bransje. Men ikke ta vårt ord for det! Klikk her for å lese noen av våre kunders historier og lære om måtene våre avanserte platevarmevekslerteknologier hjelper dem med å sikre mer effektiv, pålitelig og bærekraftig termisk ytelse.

Alfa Laval Sustainable solutions reaching new heights case

Oppvarming og kjøling spøsmål og svar

Se ekspertsvar på de vanligste spørsmålene om oppvarming- og kjøleteknologi.

Heating and cooling hub FAQ

Konsulentverktøy

Basert på unik kunnskap fra tiår med erfaring med termiske løsninger, har Alfa Laval vært i stand til å skape en rekke ressurser som du kan benytte for å forenkle det daglige arbeidet. Klikk her for å finne BIM-filer, 3D-tegninger og andre ressurser for å lette ditt daglige arbeid.

hc hub-Consultant-tools-3D

Kontakt oss i dag!

Informasjonen lagres og behandles i samsvar med retningslinjene våre for personvern.