Utstyr for pilottester i plantebasert proteinbehandling

 

Evnen til å utføre pålitelige tester som nøyaktig forutser fullskala prosessatferd er avgjørende når man skal optimalisere eksisterende prosesser eller eksperimentere med nye oppskrifter og råvarer. 

Alfa Laval tilbyr et spesielt utvalg av test- og pilotskalautstyr, inkludert alle kjernekomponenter som kreves i produksjon av planteprotein. Å velge Alfa Laval-utstyr sikrer konsistente resultater ved oppskalering og minimerer risiko, tid og kostnader under kommersialiseringen. 

pilot plant based
14 reliable data plant based

Få pålitelige data 

De kompakte bruksklare pilotanleggene gjør det enkelt å utføre tester for å etablere konseptbevis og vurdere ytelse, noe som letter prosessoptimaliseringen og oppskaleringen. Så enten du driver en oppstartsbedrift, et teknologisenter eller er en etablert produsent, har vi den perfekte løsningen for deg.  

Avhengig av preferansene dine kan du kjøpe eller leie alt nødvendig utstyr, eller utføre alle nødvendige tester på våre testanlegg.  

Vårt ekspert-team hjelper deg gjerne når du tester og utvikler nye oppskrifter og prosesser eller optimaliserer eksisterende prosesser. 

 

Kontakt oss for mer informasjon

Separatortestenheter 

Vi hjelper deg med å finne de ideelle separatorene for prosessene dine. Vi tilbyr omfattende testmuligheter slik at du kan teste utstyret vårt gjennom hele utviklingsprosessen – fra innledende laboratorietester, via pilottester, og til fullskalaproduksjon.  

Du kan utføre tester i anlegget ditt ved å bruke utstyr fra utstyrspoolen vår. Utstyrspoolen vår har et bredt utvalg av separatormodeller som er egnet for forskjellige separasjonsoppgaver for planteproteiner, noe som gjør det enkelt å teste og finne det optimale utstyret for prosessen og råmaterialet før du investerer. 

Finn ut mer om separatorene våre

CR 250 640x360
foodec plant based

Foodec-testmoduler 

Alfa Laval Foodec pilotdekantere er kompakte, enkle å installere og betjene, og gir verdifull innsikt når du utvikler nye produkter eller optimaliserer eksisterende prosesser.  

Foodec testdekantere er tilgjengelige for modeller av forskjellige størrelser og kan konfigureres for å matche dine prøve- og/eller produksjonskrav. Disse er utstyrt med et avansert kontrollsystem som gjør det enkelt å justere parametere og avgrense laboratorietester. Som et resultat har det aldri vært enklere å validere ytelse før oppskalering til kommersiell produksjon. 

Finn ut mer om Foodec-dekantere

Membrantestenheter 

Alfa Laval tilbyr fullt integrerte membranfiltreringssystemer for FoU, oppskalering og prosessoptimalisering. Vi tilbyr enheter i størrelser som passer for testkjøringer i laboratorie- og pilotskala. Disse enhetene gjør det enkelt å teste ulike membrantyper, og du får verdifull innsikt om konsentrasjonen som kan oppnås, hvordan væsker med varierende viskositet oppfører seg, indikasjoner på begroing og renseegenskaper, data om renheten til proteinfraksjonen, og hva som er forventet utbytte. 

Med testenhetene kan du: 

  • få innsikt i den langsiktige stabiliteten til prosessen 
  • motta solide data før oppskalering til kommersiell produksjon 
  • lage produktprøver som kan sendes til potensielle kunder 

Finn ut mer om TestUnit M20    Finn ut mer om PilotUnit Multi

PilotUnit Multi transparent 640x438
evaporation system plant based

 

Fordampningstestenheter 

Verifiser ytelse, effektivitet og rengjøringskrav direkte på stedet med et Alfa Laval mobilt pilotfordampningssystem eller utfør tester på Alfa Lavals innovasjons- og testsenter. Teamet vårt av prosesspesialister hjelper deg å finne den optimale løsningen basert på dine krav og driftsforhold.  

Finn ut mer om våre fordampningssystemer