Drivstofflinje | Alfa Laval

I likhet med selve drivstoffene er også løsningene for å håndtere marint drivstoff i utvikling. Ettersom regulering av svovel i drivstoff fører til en overgang til svovel med lavt svovelstoff, LNG, alternative drivstoff og scrubbere, er det behov for nytenkning for drivstofflinjen som fører til motoren. Alfa Laval har unike forutsetninger til å føre deg videre med over århundre med erfaring fra drivstoffbehandling og viktige løsninger innen alle aspekter av drivstoffhåndtering. Fra beskyttelse av motoren din til å sikre regeloverholdelse og energieffektivitet, sørger vi for at du innfrir utfordringene i 2020 - og i årene som kommer.

Alfa Laval Adaptive Fuel Line

Alfa Lavals drivstofflinjeløsninger omfatter separering, synkronisering av tilførsler, filtrering, drivstoffbehandling og mer. Ettersom vi jobber med alle aspekter, kan vi utvikle drivstofflinjen som en enkel, fleksibel prosess som responderer på endringer og utfordringer i sanntid. Vi kaller det Alfa Laval Adaptive Fuel Line.

contact-us-button_NO_175x46.jpg


I rampelyset

Hva betyr IMOs strategi for drivhusgasser for morgendagens drivstofflinje?

Dr. Markus Hoffmann, Global Applications Manager, gjennomgår IMOs ambisiøse klimastrategi og utforsker forskjellige måter den kan påvirke det maritime drivstoffmarkedet på i årene som kommer.

Franciska Kjellström

Roberto Comelli, global salgssjef, drivstoffbehandlingsmoduler, intervju med Shipinsight

Drivstoffbehandling er et komplisert problem, og med 2020 like om hjørnet er det mange som har spørsmål om drivstofftilgjengelighet, hvordan drivstoffet skal håndteres ombord, drivstoffkvalitet og -stabilitet. Alfa Laval, med 40 års erfaring fra drivstoffbehandlingssystemer, er det eneste selskapet som kan tilby deg en helhetlig løsning som holder deg kompatibel i 2020 og i årene som kommer.

Roberto Commelli

Lytt til ekspertene

Møt ekspertene bak Alfa Lavals Adaptive Fuel Line ansikt til ansikt - og mer. I disse informative videoene deler de tankene sine om å møte dagens og morgendagens drivstoff- og applikasjonsutfordringer.

fuel line expertsv2 640x360

Motorbeskyttelse

Den daglige utfordringen – katalysatorfinpartikler og motorslitasje

Innenfor skipsfart er vi vant til å tenke stort. Men en av de største utfordringene bransjen står overfor, kommer fra noen av de minste av tingene. Og trusselen de utgjør for den sikre driften av den globale flåten kan bli betydelig verre.

fuel line daily grind02 640x360

Hvordan Alfa Laval ALCAP™ gjenoppfant drivstoffseparering

Høyhastighetsutskillere fjerner vann og ødeleggende partikler fra marint drivstoff. Eldre konstruksjoner trengte manuell justering for hver drivstofftype. ALCAP™-teknologien justeres derimot automatisk for å sikre uavbrutt drift - med maksimal separeringseffektivitet, drivstofforbruk og motorbeskyttelse.

fuel line alcap post640x360

Bekjempelse av katalysatorfinpartikler med drivstoffrensing om bord

Kvaliteten på marint drivstoff kan variere innenfor grensene. Profesjonell drivstoffhåndtering er viktig for å unngå store drivstoffkostnader eller alvorlig maskinsvikt. Se tre kjente eksperter fra skipsfartindustrien komme med sine synspunkter på hvordan risikoen kan reduseres.

Drivstoff og energieffektivitet

Maritimt drivstoff i en lavsvovelverden

Det globale markedet for maritimt drivstoff har stø kurs mot en stor omveltning, ettersom bransjen forbereder seg på å gå inn i neste fase av i lavsvovelepoken. Fra 1. januar 2020 trer det i kraft nye forskrifter fra IMO (International Maritime Organization), som er utformet for å redusere mengden svovel som skip slipper ut i atmosfæren.

2020 fuel challenges640x360

Bedre smøreoljebehandling

Når de maritime drivstofftypene endres, må kravene til smøremidler vurderes på nytt. For å fjerne uoppløselige stoffer og vann fra smøreoljen er sentrifugalseparatorer ideelle for å fremme motorens levetid og effektivitet, uansett hvilken type brennstoff som brukes.

Lube oil cleaning 640x360

Utviklingen av skipsfremdrift

Utviklingen av fremdrift til sjøs har gjennomgått enorme forandringer de siste to århundrene, fra dampskip til førerløse 'spøkelsesskip'. Infografikken viser noen av de viktigste milepælene frem til i dag - og gir en pekepinn inn i fremtiden.

evolution of ship propulsion640x360
.
fuel line service herov21920x480

Forberedelser til 2020 - og videre

Er ditt fartøy klart for 2020 og årene som kommer?

.

Våre produkter

S og P Flex

Alfa Laval S og P Flex-serien av separatorer er ideelle for alle drivstoff- og smøreoljer. Maksimer beskyttelsen og effektiviteten ved å skape et modulært separatorsystem som er spesifikt for ditt anvendelsesområde. Velg mellom den avanserte S-separatoren, verdens mest solgte separator for drivstoff- og smøreolje, eller enkelheten til P-separatoren.

Vis produkt

Automated Fuel Changeover System (ACS)

Automated Fuel Changeover System (ACS) er et pålitelig, helautomatisk drivstoffovergangssystem som muliggjør overgang av drivstoff, samtidig som drivstoffviskositeten holdes innenfor grensene som er satt av motorprodusentene.

Vis produkt

Fuel Conditioning Modules, olje

FCM One Oil er designet for konvensjonelle marineoljeoljer, men mer enn oppfyller samsvarskravene til drivstoff når det gjelder renhet, trykk, temperatur, viskositet og strømningshastighet i henhold til motorspesifikasjoner. Det kan også konfigureres til å håndtere flere typer drivstoff, produsere drivstoffblandinger og håndtere den automatiske overgangen mellom dem.

Vis produkt

FlowSync

Alfa Laval FlowSync er et automatisk kontrollsystem for separatorpumper til bruk i fartøyets behandlingssystem. Den synkroniserer drivstoffstrømmen til separatoren baseres på faktisk forbruk – noe som gir deg bedre motorbeskyttelse, lavere nivåer av katalysatorpartikler (cat fines) og reduserte energikostnader.

Vis produkt

PureDry

Gjenvinn oljen mens du reduserer avfallshåndteringskostnadene. Alfa Laval PureDry er et automatisert system som separerer spillolje i tre faser: rengjort olje, vann og supertørre faste stoffer.

Vis produkt

290-filter

Alfa Lavals 290-filtre sørger for finfiltrering nesten uten trykkfall. De er egnet til en rekke bruksområder, for eksempel filtrering av smøreolje for firetaktsmotorer og filtrering av hydraulisk styreolje for totaktsmotorer. Filtrene kan fås med forskjellige slamfjerningsenheter, for eksempel et avledningskammer eller Eliminator-kombinasjon.

Vis produkt

alp0085 and alp0280 ret cmyk_640x360.png

ALP tre-skruepumper

Alfa Lavals ALP tre-skruepumper er utviklet for lavest mulige driftskostnader og maksimal pålitelighet med spesifikt fokus på skipsfartsindustrien. ALP er det åpenbare valget for håndtering av drivstoff og smøreoljer.

Vis produkt

.

Kontakt oss for å diskutere

Vi er alltid klare til å snakke om dine behov, enten det gjelder spesifikke Alfa Laval fuel line-løsninger eller bredere strategier for å møte fuel-utfordringene fra 2020 og utover. Si fra hva du er opptatt av, så tar vi kontakt.

Informasjonen lagres og behandles i samsvar med vår personvernerklæring.