Alfa_Laval_Gas_as_fuel_1218x304px.jpg

Maritimt utstyr og løsninger for LNG som drivstoff.

Hjelper deg med å sikre fordelene ved gass

Et økende antall redere driver fartøyene sine med LNG. Enten du allerede har tatt valget eller fortsatt utforsker mulighetene, kan Alfa Laval hjelpe deg på vei. I løpet av mer enn femti års arbeid med gass, fra gass med last og til LNG som drivstoff, har vi utviklet utstyr, kunnskap og tjenester for å gi deg effektive løsninger. Enten det gjelder å fremme sikkerhet, øke effektiviteten eller redusere utslipp ytterligere, finner du det du trenger for å få maksimal nytte av LNG.

 

Kontakt oss

 


Produkter og løsninger

.

Aalborg kjeleløsninger

Alfa Lavals Aalborg-kjeler med dobbelt drivstoff er mer enn en effektiv løsning for damp- og varmtvannsbehov. De kan håndtere både fri gjennomføring og metan blandet med inert gass, og sørger for sikre, effektive måter å håndtere fordampningstap (BOG) og forenkle operasjoner knyttet til tankinspeksjon på.

Boiler system 2
.

PureCool

I dag kan du redusere utslipp av metan med opptil 50 % samtidig som du reduserer LNG-forbruket. Alfa Laval PureCool kaskadesystem for avgasskjøling er selve hjertet i iCER-teknologien, et alternativ for neste generasjons WinGD X-DF motorer. Foruten å redusere utslippene, kan valg av iCER også øke drivstoffeffektiviteten med 3 %.

CEC3
.

Varmevekslere

Alfa Laval har robuste løsninger for bruk i gassdrivstoffsystemer, som stiller høye krav til termisk utstyr. FCM LNG, som benytter høyt trykk, har diffusjonsbundet trykkvarmeveksler (PCHE)-teknologi, mens Alfa Laval DuroShell kan fungere som en LNG-lavtrykksfordamper.

Heat exchangers 3
.

Gassforbrenningsenhet

Alfa Lavals gassforbrenningsenhet (GCU) er en pålitelig, enkel løsning for styring av fordampningstap (BOG) på LNG-fartøy med motorer, og lavturtallsmotorer, med dobbelt drivstoff. System er kompakt og rimelig å installere, og kvitter seg med gass som ikke kan brukes av fartøyets fremdriftssystem.

gcu3 newly enhanced 1
.

Smit LNG inertgassystem

Alfa Laval Smit LNG-systemet er en inertgassgenerator av forbrenningstypen, bygget på fem tiårs erfaring med inertgassforsyning. Den produserer inertgass med lavt duggpunkt, noe som oppfyller kravet til meget tørr høykvalitets-inertgass på LNG-fartøy.

Inert Gas System 3
.

Service og support

Service

De høye kravene til bruk av LNG setter service i høysetet. Alfa Lavals globale serviceorganisasjon er tilgjengelig 24/7, både fysisk og digitalt. Våre serviceeksperter hjelper deg med å fremme den sikkerheten og påliteligheten du er avhengig av, men også effektiviteten som kan utgjøre forskjellen for kostnadseffektiv gassdrift.

Marine service 640x360

Alfa Lavals test- og opplæringssenter

Pålitelighet er viktigst ved utstyr for LNG-bruk. Alfa Laval oppnår dette ikke bare gjennom mange års erfaring, men også gjennom omfattende tester på Alfa Lavals test- og opplæringssenter. Dette unike anlegget har en hel avdeling viet til å fremme sikker, effektiv gassdrift.

TTC gas 2
.

Ta kontakt

Denne informasjonen lagres og behandles i samsvar med personvernreglene våre. Klikk her for å se mer: our privacy policy.

Vi er her for å hjelpe deg

Hvis du ønsker mer informasjon om utstyr og løsninger for LNG som drivstoff eller tilbud på fartøyet, kan du kontakte oss.

 

Contact boiler3 2020 640x360.jpg

 

Detaljert forespørsel