.
heating-and-cooling-hub-why-alfa-laval-1500

Din partner når det gjelder varme- og kjøleløsninger

Fordelene ved å jobbe med Alfa Laval

.

Hvorfor Alfa Laval

Med mer enn 80 års erfaring innen varmeoverføring, vet Alfa Laval hva som trengs for å levere høyytelsesløsninger for ethvert behov. Ekspertene våre arbeider kontinuerlig med å finne nye måter å gjøre utstyret mer pålitelig, mer effektivt og enklere å operere og vedlikeholde. Derfor kan du stole på løsninger som er klare for dagens utfordringer og morgendagens krav. 

Men utstyret er bare begynnelsen. Når du velger Alfa Laval, velger du en engasjert partner som vil være tilgjengelig for deg på hvert skritt av veien. Takket være vårt globale støttenettverk kan vi bistå med enhver teknisk utfordring, hvor som helst i verden. Fra salg til levering, oppstart av service og levering av reservedeler, er kompetansen og støtten du trenger, alltid like tilgjengelig.

ur experts continuously strive to find new ways of making your equipment more reliable, more efficient, and simpler to operate and maintain

Loddede og sveisede platevarmevekslere

Alt du trenger for å møte utfordringene dine i dag – og i morgen

Dette er noen av de mange unike fordelene du kan forvente når du velger å samarbeide med Alfa Laval.

CB series brazed plate heat exchanger

PressureSecurePressureSecure

Uovertruffen styrke for krevende oppgaver

Våre innovative platedesign støtter det bredeste spekteret av systemer med høye temperaturer og trykk. Enhetene kan driftes med tynnere plater og færre plater, noe som betyr mindre råvarer, lavere energiforbruk, redusert kjølemiddelvolum og lengre levetid for utstyret.

ValuePlusValuePlus

Total støtte – med verdiskapende alternativer som passer behovene dine

Få tilgang til et bredt spekter av verktøy, samt Alfa Lavals system- og produkteksperter. ValuePlus-støtte inkluderer all dokumentasjon, alle godkjenninger og alle sertifiseringer, i tillegg til et stadig voksende utvalg av tilbehør. Takket være Alfa Lavals prototyputvikling og testingskompetanse, så vel som vår produksjonskapasitet for store enheter, kan du alltid forvente rask leveranse og full overholdelse av regelverket.

REFutureREFuture

En fremtidssikker investering for morgendagens kjølemidler 

Som en innovativ spydspiss i utviklingen av løsninger for naturlige kjølemidler, har Alfa Laval mange års erfaring med å jobbe med produkter som gjør det mulig å bruke nye generasjoner kjølemidler og lav-GWP-kjølemidler for å hjelpe deg med å oppfylle bærekraftmål og eventuelle lovkrav.

FlexFlowFlexFlow™

Overlegen termisk ytelse

Alfa Lavals patenterte asymmetriske platedesign er en av mange unike innovasjoner som gir deg bedre termisk effektivitet takket være optimalisert trykkfall og økt turbulens. I tillegg til å redusere energiforbruket betyr det å redusere kjølemiddelvolumer og råvarer.

DynaStaticDynaStatic™

Fleksibel kjølemiddeldistribusjon

Dette gjennombruddet av en produksjonsmetode lar deg skreddersy plassering, størrelse og antall innløp for å tilpasse det til dine spesifikke behov, og sikre at du får det optimale kjølemiddeldistribusjonssystemet for produktene dine. Resultatet er høyere effektivitet kombinert med fleksibiliteten til å bruke lav-GWP-kjølemidler.

AlfaNovaAlfaNova®

100 % rustfritt stål

Bygget med 100 % rustfritt stål, er AlfaNova® en løsning som Alfa Laval tilbyr for bruksområder hvor det benyttes medier som ikke er forenelige med tradisjonelle varmevekslermaterialer. Ikke bare er dette avanserte designet optimert for bruk med naturlige kjølemidler, det er også fullstendig resirkulerbart.

IceSafeIceSafe

Kontrollert, ikke-destruktiv frysing

For systemer som krever det, kan vi levere platevarmevekslere som er designet for å tillate at det dannes iskrystaller under visse driftsforhold, men forskjøvet fra de sensitive områdene. Dette sikrer både pålitelig ytelse og lang levetid.


Alfa Laval plate- og rammevarmevekslere med pakning

Banebrytende oppvarmings- og kjøleinnovasjoner

År med forskning og testing har resultert i verdens mest moderne platevarmevekslere for oppvarming og kjøling. Pakket med funksjoner som er unike for Alfa Laval, gir disse løsningene bedre effektivitet, pålitelighet og brukervennlighet.

AlfaQ plate heat exchanger

CurveFlowCurveFlow™

Forbedret flyt, minimert avleiring

CurveFlow™-distribusjonsområdet optimaliserer strømmen av medium for bedre utnyttelse av hele plateoverflaten. Forbedring av strømmen med jevnere fordeling eliminerer døde flekker, noe som gir høyere termisk effektivitet med redusert risiko for avleiring. Dette betyr igjen energibesparelser, lavere vedlikeholdskostnader og mindre tid med bekymringer for ikke-planlagte stopp.

ClipGripClipGrip™

Perfekt forsegling og problemfritt vedlikehold

ClipGrip™-forseglinger gir førsteklasses festing til platen, med pakninger som også er enklere å montere. Det unike designet forhindrer bølging av plater ved lukking og sammenføyning av nye pakningssett. Vedlikehold går raskere, plater og pakninger varer lenger og du sparer penger som følge av dette.

Five-point alignmentFempunktsjustering

Perfekt posisjonering for fullstendig pålitelighet

Dette systemet sikrer perfekt av platene når du lukker enheten, samtidig som det gjør det raskt og enkelt å fjerne plater under vedlikehold. Utmerket plateposisjonering sikrer pålitelig mekanisk ytelse og bidrar til å forlenge levetiden til utstyret ditt.

OmegaPortOmegaPort™

Forbedret termisk effektivitet

Alfa Lavals ikke-sirkulære innløp og utløp tilbyr to måter å spare energi på: både høyere termisk effektivitet og reduserte pumpekostnader. Dette skjer ved at strømmen av medium økes for å gi økt gjennomstrømning, lavere trykkfall og optimal utnyttelse av plateoverflaten.

Offset gasket groovesForskjellige pakningsspor

Maksimal varmeoverføring

Et pakningsspor i et spesielt sikksakkmønster gir størst mulig varmeoverføringsareal. Bedre utnyttelse av hele platen reduserer antall plater som kreves for optimal ytelse og sikrer maksimal termisk effektivitet for fortsatt større energibesparelser.

T-bar rollerT-profilruller

Lavere høyde og enklere service

Et patentert bæreprofildesign som beskytter rullen mot fallende støv og rusk, og forhindrer fastkjøring og minimerer potensialet for skade på rammen. Det sikrer ytterligere lavere høyde på enheten og lettere åpning og lukking for service.

PowerArcPowerArc™

Lengst mulig platelevetid

Den optimaliserte platemønsterdeleren vår sikrer en stivere plate, forhindrer plateforlengelse og sikrer perfekt justering. Resultatet er en mer robust og holdbar plate, noe som gir en mer effektiv varmeoverføring.

Bearing BoxesLagerhus

Jevnere, sikrere og enklere vedlikehold

Mange av våre store og mellomstore platevarmevekslere benytter spenningsbolter med lagerhus for å redusere friksjon når du åpner og lukker enheten. Dette gjør det mulig for en person å enkelt og trygt betjene varmeveksleren uten behov for spesialverktøy.

Fast track hurtigvalgguide

Alfa Lavals produktguide er et brukervennlig verktøy som hjelper deg med å velge den beste løsningen til bruksområdet ditt. Den viser også lokale Alfa Laval-partnere, og du kan be om et tilbud for det valgte produktet.

product-guide-640x360-B

Konsulent? Systemintegrator?

Er du konsulent? Se her! Med kompetanse og erfaring fra tiår innen varmeveksling, tilbyr Alfa Laval kunnskapsrike ressurser som kjenner dagens oppvarmings- og kjølingsbehov. Få svar på komplekse spørsmål om alt fra energieffektivitet til naturlige kjølemidler, sammen med nyttige verktøy som gjør det enklere å finne riktig teknologi for ditt behov.

heating cooling-hub-vignette-2021