Råolijeraffineri

Høy effektivitet, lave kostnader og fokus på bærekraft er viktige faktorer for å holde seg konkurransedyktig i oljeraffineringsindustrien. Alfa Lavals løsninger for raffinerier tilbyr en enkel måte å forbedre lønnsomheten på samtidig som de sørger for maksimal pålitelighet og produktkvalitet. Samarbeid med oss og dra nytte av vår erfaring og kunnskap. Sammen med prosessingeniørene dine lager ekspertene våre svært effektive løsninger som tar raffineriet ditt til neste nivå.

female asian engineer infront of refinery

 

process experts discussing at table

Prosessoptimaliseringstjenester

Er du interessert i å forbedre effektiviteten i raffineriet ditt? Vårt ekspertteam har bevist sin verdi i mange anlegg over hele verden. Vi har samlet noen av de beste eksemplene våre i galleriet nedenfor.

 

Lær mer om våre prosessoptimaliseringstjenester

.

Maksimal prosesseffektivitet

 • Høyere produksjonskapasitet
 • Høyere produktutbytte og -kvalitet
 • Høyere energieffektivitet
 • Forbedret pålitelighet
 • Lavere livssykluskostnader

Finn ut mer

Minimalt prosjekt CAPEX

 • Lavere kostnader for prosessutstyr
 • Forenklet prosesskonfigurasjon
 • Reduserte installasjonskostnader
 • Optimale løsninger for modulær design

Finn ut mer

 

Bærekraft

 • Lavere energiforbruk
 • Reduserte utslipp
 • Minimalt kjølevannforbruk
 • Lavere materialbruk

Finn ut mer

 
.

Løsninger

Revurder prosessene dine

Alfa Lavals løsninger for raffinerier tilbyr mange nye muligheter som lar deg forbedre anleggets driftseffektivitet, redusere CAPEX ved nye investeringer og minimere miljøavtrykket ditt. Vi har hjulpet raffinerier over hele verden med å optimalisere et bredt spekter av prosesser.

oil-refinery-sunset-green-plants

Revurder utstyr

Alfa Laval tilbyr et bredt spekter av produkter som kjennetegnes av høy effektivitet og pålitelighet som er ideelle for bruk i raffinerier. Takket være vår lange bransjeerfaring vet vi nøyaktig hvordan vi kan designe løsninger som maksimerer ytelsen og sykluslengden til prosessene dine.

male and female engineers standing next to alfa laval compabloc welded plate heat exchanger

Service på en ny måte

Vi hjelper deg med alle typer tjenester og opplæring som kreves for høy ytelse og maksimal avkastning i løpet av levetiden til investeringen din. Med Alfa Laval som din servicepartner sørger du for pålitelig oppetid og høy effektivitet, samtidig som du holder de totale eierkostnadene på et minimum.

engineer wearing hard hat and safety glasses holding laptop in front of pipes and blue sky

Historier og artikler

Lær hvordan Alfa Lavals raffineriteam har bidratt til å optimalisere prosesser i mange raffinerier over hele verden. Med våre velprøvde løsninger kan vi hjelpe deg med å maksimere avkastningen på raffineriinvesteringene dine, enten du planlegger en modernisering eller et grøntanlegg.

Asian oil refinery worker infront of an Alfa Laval Compabloc welded plate heat exchanger

Webinarer

Hvordan kan du få mer ut av raffineriprosesser samtidig som du bruker mindre energi? Med rå destillasjon og naftavannbehandling i fokus vil våre eksperter legge frem mulighetene – og en idé om hvor mye du kan spare.

female-male-engineers-facing-each-other

Bærekraftige løsninger

Se for deg en mer bærekraftig verden. En verden der det kreves mindre for å produsere mer. En verden der vi effektivt oppfyller det økende energibehovet og samtidig reduserer CO2-utslippene. Tenk deg en verden der vi kan utnytte kreftene i naturressursene, samtidig som vi bevarer dem. Hos Alfa Laval ikke bare forestiller vi oss denne verdenen. Vi bygger den – sammen med kundene og partnerne våre.

Male and female engineer discussing outside solar panels, windmills and green grass

Optimal prosessdesign

Hør fra Alfa Lavals Eva Andersson og Wivika Laike om hvordan løsningene våre kan hjelpe deg med å øke lønnsomheten og bærekraften til ditt raffineri.

 

Optimaliser kondenseringstjenestene dine

Våre nye løsninger kan hjelpe deg med å gjøre store besparelser og forbedre ytelsen i raffineriet ditt. De gjør det også mulig å bruke mye av den svake energien som ellers ville vært bortkastet.

 

Nedlastninger

 

Møt oss på

 

Jeg vil vite mer

Denne informasjonen lagres og behandles i samsvar med personvernreglene våre.

Alfa Laval-energinyheter på LinkedIn

Lær hvordan løsningene våre, og støtten vi kan tilby som din partner, kan bidra til å identifisere nye muligheter for å få mer ut av eksisterende prosessapplikasjoner, og hvordan vi kan hjelpe virksomheten din med å vokse på riktig måte ved å oppnå ditt fulle bærekraftige potensial. På vår utstillingsside kan du holde deg oppdatert på våre nyeste innovasjoner og løsninger og arbeidet vi gjør innen ren energi, energieffektivitet og sirkeløkonomi.

Blue sky white cloulds Linkedin logo

Spar energi – fra start til mål!

Dra nytte av Alfa Lavals tiår med erfaring med å jobbe med EPC-prosjekter og sluttkundene dine. Vi kan støtte deg gjennom hele prosjektet for å sikre at kundene dine får den optimale varmevekslerpakken.

engineers and contractor discussing at table