Alfa_Laval_Gas_as_fuel_1218x304px.jpg

Maritimt utstyr og løsninger for LNG som drivstoff.

Hjelper deg med å sikre fordelene ved gass

Et økende antall redere driver fartøyene sine med LNG. Enten du allerede har tatt valget eller fortsatt utforsker mulighetene, kan Alfa Laval hjelpe deg på vei. I løpet av mer enn femti års arbeid med gass, fra gass med last og til LNG som drivstoff, har vi utviklet utstyr, kunnskap og tjenester for å gi deg effektive løsninger. Enten det gjelder å fremme sikkerhet, øke effektiviteten eller redusere utslipp ytterligere, finner du det du trenger for å få maksimal nytte av LNG.

 

Kontakt oss

 


Produkter og løsninger

Aalborg kjeleløsninger

Alfa Lavals Aalborg-kjeler med dobbelt drivstoff er mer enn en effektiv løsning for damp- og varmtvannsbehov. De kan håndtere både fri gjennomføring og metan blandet med inert gass, og sørger for sikre, effektive måter å håndtere fordampningstap (BOG) og forenkle operasjoner knyttet til tankinspeksjon på.

Boiler system 2

Varmevekslere

Alfa Laval har robuste løsninger for bruk i gassdrivstoffsystemer, som stiller høye krav til termisk utstyr. Høytrykks FCM LNG bruker teknologi for kjemisk etsing og diffusjonsbinding (PCHE).

Heat exchangers 3

Gassforbrenningsenhet

På LNG-skip er Alfa Laval Gas Combustion Unit (GCU) en sikker løsning som har høy kapasitet til å håndtere avkokingsgass (BOG) som ikke kan brukes til fremdrift. Det enkle – og derfor pålitelige – designet er forbedret i GCU 2.0, som er utstyrt for fjerntilkobling og har enda lengre levetid.

gcu3 newly enhanced 1

Smit LNG inertgassystem

Alfa Laval Smit LNG-systemet er en inertgassgenerator av forbrenningstypen, bygget på fem tiårs erfaring med inertgassforsyning. Den produserer inertgass med lavt duggpunkt, noe som oppfyller kravet til meget tørr høykvalitets-inertgass på LNG-fartøy.

Inert Gas System 3
. . . .

Alfa Lavals maritime tjenester

24-7-Service&Support-service.block.jpg

Over hele verden og døgnet rundt er Alfa Lavals maritime tjenester din vei til høyere oppetid, optimalisert ytelse og trygghet. Nettverket vårt er alltid på vakt, og tjenestetilbudet gir pålitelighet, effektivitet og sikrer overholdelse av regler gjennom hele levetiden til utstyret.


Oppdag tjenestene våre

24/7 Service og support

Service woman 7.jpg

Kontakt oss hvor som helst, når som helst:

+46 4636 7700
marine.service@alfalaval.com

 

Vårt globale nettverk av servicesentre, distribusjonssentre og feltserviceingeniører er alltid klar til å hjelpe deg. 

Alfa Lavals Test & Training Centre

Pålitelighet er viktigst ved utstyr for LNG-bruk. Alfa Laval oppnår dette ikke bare gjennom mange års erfaring, men også gjennom omfattende tester på Alfa Lavals Test & Training Centre. Dette unike anlegget har en hel avdeling viet til å fremme sikker, effektiv gassdrift.

TTC gas 2
.

Ta kontakt

Informasjonen lagres og behandles i samsvar med vår personvernerklæring.

Vi er her for å hjelpe deg

Hvis du ønsker mer informasjon om utstyr og løsninger for LNG som drivstoff eller tilbud på fartøyet, kan du kontakte oss.

 

Contact boiler3 2020 640x360.jpg

 

Detaljert forespørsel