Boiler for LNG 1200x300px round corners.jpg

 

Kjeleløsninger for LNG som drivstoff

På fartøy som bruker LNG som drivstoff, endrer Alfa Laval Aalborg kjeleløsninger forestillingen om hva en kjele kan være. I tillegg til å sikre høyeffektiv dampproduksjon, kan Aalborg-kjeler for to typer drivstoff håndtere tilleggsfunksjoner som forenkler LNG-operasjonene, som for eksempel håndtering av avkokingsgass (BOG).

Vi sørger for sikkerhet og en optimal dampbalanse, men også høy ytelse med lavere kostnader gjennom tilkobling av kjelen og mer. Etter å ha dekket termiske behov i over 100 år, tilbyr Aalborg kjeleløsninger LNG-drevne fartøy langt mer enn damp.

Kontakt oss


.

Kompakt og enkel BOG-håndtering

Kjeler er utstyr som fartøyet ditt trenger uansett – enten for å produsere damp eller for oppvarming av termisk olje eller vann. Siden Aalborg kjeler for to typer drivstoff kan fyres med LNG, kan de ta på seg den ekstra sikkerhetsfunksjonen til BOG-håndteringen.

Download brochure
.

Kjele-Connectivity

Alfa Laval Aalborg Digital Services er en datastyrt måte å sikre kjelens oppetid på og forbedrer kjelens ytelse og reduserer kjelens driftskostnader. Ved å skape en digital forbindelse mellom kjelsystemene dine og vår ekspertise, kan du og mannskapene dra nytte av vår dype kunnskap om kjeler.

Boiler connectivity 640x360
.

Aalborg kjelproduktutvalg

Små og mellomstore

Aalborg OS-TCi

Tillatt trykk: 9 bar(g)

Kapasitet: 750–6500 kg/t

Aalborg OS Multi-fuel grey.jpg

 

Komposittkjeler

Aalborg OC-TCi

Tillatt trykk: 9 bar(g)

Kapasitet: 750–6500 kg/t (fyrt de),
180–5000 kg/t (avgassdel)

Aalborg OC Multi-fuel grey.jpg

Stor

Aalborg OL

Tillatt trykk: 9 eller 18 bar(g)

Kapasitet: 10 000–50 000 kg/t

Aalborg OL Multi-fuel grey.jpg

.

Service bidrar til sikkerhet

Når kjeler sørger for en viktig sikkerhetsfunksjon i tillegg til varme, blir tilgang til kunnskap og service enda viktigere. Alfa Laval har levert, optimalisert og støttet kjeler i 100 år, og våre eksperter er tilgjengelige 24 timer i døgnet – uansett hvor du seiler.

 

Maritime kjeltjenester

Kontakt oss

Phone.png  
Alfa Laval Nordic AS +47 66 85 80 00
24-timers service +46 46 36 77 00

 E-post: ps.marinediesel.nordic@alfalaval.com

Marine service 640x360.jpg

.

Snakk med oss

Enten du ønsker mer informasjon om kjeler for LNG som drivstoff eller forespørsler for fartøyet ditt, er Alfa Laval lett å nå.

Contact boiler2 2020 640x360