Cleaning-in-Place betaler seg selv

Cleaning-in-Place CIPNår begroing oppstår, gir et Alfa Laval CIP-system rask og enkel rengjøring av varmevekslere og høyhastighetsseparatorer uten å demontere utstyret ditt. I tillegg kan Alfa Laval lage en tilpasset CIP-løsning i henhold til dine spesifikke krav, for eksempel en svært stor varmevekslerinstallasjon eller farlige områder som krever eksplosjonssikkert utstyr.

Reduserte driftskostnader

Ved å eliminere gjentatt og unødvendig åpning av utstyret, kan du drastisk redusere både reservedelforbruket og antallet arbeidstimer som trengs til rengjøring.

Cleaning-in-Place CIP

Rask og effektiv rengjøring

Alfa Lavals CIP-systemer kobles direkte til varmeveksleren eller separatorkoblingene og sirkulerer en blanding av oppvarmede ikke-giftige rengjøringsmidler som effektivt fjerner avleiringer, produktavleiringer og biologisk begroing. Dette gjør prosessoverflatene rene og gjenoppretter utstyrets ytelse.

Modulære CIP systemer

Velg fra et bredt spekter av Alfa Laval CIP-moduler og systemer som er produsert i rustfritt stål, eller polyetylen for de aller minste modulene.

Individuelt utformede CIP-systemer – Egnet for svært store varmevekslere som krever individuelt konstruerte CIP-løsninger.