Bransjerelatert opplæring

Møte kritiske bransjeutfordringer

Alfa Laval tilbyr bransjerelaterte kurs på sine systemer og utstyr for personell i for eksempel bryggeri-, etanol-, miljø-, sanitær og marine og dieselbransjene (se eksempler på våre opplæringstilbud nedenfor). Vi kan også arrangere kurs knyttet til andre bransjer. Send oss en melding, så tar vi kontakt med deg for videre diskusjoner. 

Customer trainingAlfa Lavals produkter installeres ofte i hjertet av våre kunders prosesser. Opplæringen kan gi ledelse og personell verdifull innsikt i å møte noen av de viktige utfordringene de fleste bransjer står overfor i dag. Disse omfatter økt produktivitet, energisparing og reduksjon av miljøbelastning på ulike stadier av prosessene i operasjonen. .

Opplæring for optimal ytelse og økonomi

Hvis du har Alfa Laval-produkter installert, vil det å lære opp personell i å betjene, utføre service og vedlikehold på produktene på riktig måte sikre pålitelighet, optimal ytelse og driftsøkonomi uansett hvilken bransje du er i.  

Kunnskap om en rekke bruksområder

Alfa Laval er teknologiledende innen separering og varmeoverføring. Vi er aktive i de fleste industrielle raffinerings- og renseprosesser og har omfattende kunnskaper om kundenes bruksområder i mange bransjer. Det er ingen tilfeldighet at vårt slagord er Pure Performance – Ren ytelse. Mange av våre løsninger bidrar til å skape et renere miljø. 

Interessert i et kurs for din bedrift? 

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt for ytterligere diskusjoner.

 Melding

Kundestemmer

Jeg ønsker å uttrykke vår takknemlighet for den interessante presentasjonen som ble gitt i vårt laboratorium under Advanced Marine and PowerGen-kurset. 

Tilbakemeldingene vi fikk fra både lærlingene og den tekniske gruppen var svært positive!» Alle lærte mye ved å dele deres kunnskaper om rensing og filtrering.

/Chevron
Utmerket instruktør med gode ferdigheter og lyst til å dele sin kunnskap og kompetanse. Godt opplæringsmateriell.
/ExxonMobile