nordic-customer-academy-hero-1920x480

Alfa Laval Nordic Academy

Utvikle kompetansen din med Alfa Laval gjennom webinarer, opplæring og mer.

Gjennom vårt Nordic Academy kan du utvikle din kompetanse på drift av utstyret ditt og lære om nye løsninger for å optimere prosessene dine. Her finner du et mangfold av kunnskap rundt våre forskjellige produkter. Du kan også lære om bransjespesifikke løsninger, samt nye innovative og bærekraftige løsninger. Vi tilbyr webinarer og opplæring som arrangeres enten på et av våre kontorer i Skandinavia eller online. Velkommen til Alfa Laval Nordic Academy.

alfa laval innovation centre kolding 640x360

Webinarer – Få bransjespesifikk innsikt

Kom og bli med oss når Alfa Laval kjører gratis webinarer. Vi arrangerer kontinuerlig webinarer innen mange ulike emner og bransjer, og det er alltid plass til alle som er interessert! Du kan også se våre tidligere webinarer on-demand.

webinar banner 2

Opplæring – Øk kunnskapen din med oss

Når du kjøper utstyr fra Alfa Laval, kjøper du trygghet. Men du må også stole på at dine egne operatører håndterer maskinene riktig. Dette er grunnen til at kompetanseutvikling er uvurderlig for din daglige drift. Vår effektive opplæring gir deg en bred forståelse av hvordan du bruker og vedlikeholder Alfa Lavals produkter og systemer.

nordic-trainings-640x360

Remote Guidance opplæring

Trenger operatørene dine støtte for å bruke dine Alfa Laval-maskiner på den optimale måten? Vårt Remote Guidance Team er klare til å hjelpe deg med fjernoptimalisering av maskinen din – både på nye maskiner og på maskiner som allerede er i produksjon. Tidsbesparende og kostnadseffektivt!

remote guidance vignette