Det beste fra to verdener hos Rebellion Beer Company

I 2014/2015 startet Rebellion Beer et program med større utvikling og endringer. Dette inkluderte en tretrinns plan for å befeste deres bemerkelsesverdige kommersielle suksess ved å bruke den nyeste teknologien for å øke produksjonskapasiteten og fleksibiliteten, samtidig som de fokuserte på å opprettholde og forbedre produktkvalitet og konsistens, for å beholde det fremragende håndverket og prisvinnerkvaliteten som Rebellion Beer er blitt kjent for.

DATO 2023-11-28

Rebellion Beer Company Ltd. i Marlow, Buckinghamshire, er en del av en nybrottsbølge for mikrobryggerier som har dukket opp i Storbritannia helt siden 1980-tallet.

Som en del av selskapets policy om å gjenopplive og fornye en lokal bryggetradisjon av høy kvalitet i Marlow, kom stort sett alt deres opprinnelige utstyr fra andre lokale regionale bryggerier som hadde lagt ned.

Rebellion Beer hadde tidligere tatt i bruk tradisjonell ølklarning ved å bruke kombinasjonen av klarningsmidler og rikelig tid til å la gjæren felles ut i ølet. Dette resulterte imidlertid i et betydelig tap av øl, og sedimenteringsprosessen tok lang tid og ble dermed en produksjonsflaskehals. Rebellion Beer ønsket også å forbedre konsistensen i selskapets produksjon for å sikre både bedre salgbarhet og maksimal kundetilfredshet.

Selskapet valgte derfor en BREW 80 separatormodul fra Alfa Laval som en moderne teknologiløsning på sine håndverksfokuserte krav. Bygget rundt en høyhastighets sentrifugalseparator, er denne løsningen velegnet for å klarne øl raskt og effektivt etter gjæring og før modning og fylling, og for Rebellion gjorde den kompakte konfigurasjonen og det lille fotavtrykket til BREW 80 det ideelt.

    

Produkter

Brew 80 

Separeringsmodulen er spesielt egnet for å klarne:

  • Øl etter gjæring
  • Øl etter modning 
  • Nesten lyse stilarter

Alfa Laval Bryggeserie

Kundens røst

Jeg tror at mikrobrygging i relativt liten skala som vi gjør, fortsatt er en tradisjonell kunst som skaper særegne, karakteristiske ølsorter med bruk av velprøvde bryggemetoder, men kombinert med elementer av moderne teknologi, som for eksempel Brew 80. 

Medeier Mark Gloyens, 
Rebellion Beer Company Ltd. Marlow, Buckinghamshire, Storbritannia

Nedlastninger

Les hele historien om Rebellion Beer Company Ltd.

Alfa Laval Brew 80: Få det beste for din lidenskap

Alfa Laval Brew 80 er en plug-and-play-sentrifugemodul for kapasitet på opptil 50 hl/time. For små bryggerier tilbyr den Alfa Lavals separasjonsnyvinninger for å øke utbyttet og kvaliteten på ølsortene dine - inkludert vår unike Axial Hermetic Seal for å minimere oksygenopptaket. Brew 80 gir deg en kraftig og effektiv ytelse, med kapasiteten du trenger når bryggeriet ditt vokser.

brew80 vignette