Entusiasme som vekstingrediens

Brew 80s kalde sentrifugeringsprosess resulterer i mer jevnlig øl av jevn kvalitet og gjør det mulig for Amager Bryghus å få 6-10 % mer sluttprodukt ut av hver brygging.

DATO 2023-11-28

Amager Bryghus er et lite, dansk og uavhengig mikrobryggeri som de siste åtte årene er blitt rangert blant de 100 beste bryggeriene i verden. Noe som er ganske bemerkelsesverdig, med tanke på at denne lille virksomheten først startet opp i 2007.

Selskapet ble startet av to venner og lidenskapelige bryggerentusiaster - Morten Valentin Lundsbak og Jacob Storm - som bestemte seg for å gjøre lidenskapen om til en bedrift. Brygging av øl på Amager Bryghus handler om lidenskap og entusiasme i tillegg til grunnleggernes ønske om å utvikle og perfeksjonere spesialiserte / smaksatte øl for å møte den økende internasjonale etterspørselen etter spesialbrygg av høy kvalitet. Ideen som driver dette markante danske bryggeriet mot sin bemerkelsesverdige suksess, ligger i å utvikle en jevn strøm av særegne, interessante smaker i form av premiumøl og aleprodukter.

I 2016 installerte Amager Bryghus en liten glidemontert Brew 80 høyhastighets sentrifugalseparator fra Alfa Laval, som fungerer som et klaringsmiddel og fjerner humlepartiklene fra
tørrhumle-øl, som utgjør ca 80 % av produksjonen. Denne kalde sentrifugeringsprosessen resulterer i mer ensartet øl med jevn kvalitet.

Det har også bidratt til å gi produksjonen et betydelig løft, slik at Amager Bryghus kan få 6-10 % mer sluttprodukt ut av hver brygging - noe som betyr at Brew 80-klareren betaler seg selv på bare 24–30 måneder.

    

Produkter

Brew 80

Separasjonsmodulen er spesielt egnet for å klarne:

  • Øl etter gjæring
  • Øl etter modning
  • Nesten lyse stilarter

Alfa Laval Bryggeserie

Kundens røst

Med bare en kompakt Brew 80-enhet kan du tillate deg å være mer kreativ. Nå er det bare fantasien din som er den begrensende faktoren når det gjelder å eksperimentere med smaker.
Dette utstyret har vist seg å være mer allsidig enn vi hadde forestilt oss, og det gir et stort løft til vår kreative, ukonvensjonelle tilnærming til brygging og produkter som virkelig blir lagt merke til i et overfylt marked.

Grunnlegger Morten Valentin Lundsbak, Amager Bryghus, København, Danmark

Alfa Laval Brew 80: Få det beste for din lidenskap

Alfa Laval Brew 80 er en plug-and-play-sentrifugemodul for kapasitet på opptil 50 hl/time. For små bryggerier tilbyr den Alfa Lavals separasjonsnyvinninger for å øke utbyttet og kvaliteten på ølsortene dine - inkludert vår unike Axial Hermetic Seal for å minimere oksygenopptaket. Brew 80 gir deg en kraftig og effektiv ytelse, med kapasiteten du trenger når bryggeriet ditt vokser.

brew80 vignette