2019-05-13 Product News

Alfa Laval og kunder – sammen for fartøyets ytelse hos Nor-Shipping

Alfa Laval stiller sterkt på årets Nor-Shipping, Nord-Europas ledende internasjonale forum for maritime industrien. Mens diverse utstyr, kunnskap og tjenester vil bli vist, vil utstillingen ha ett enkelt fokus: partnerskap med kunder for å sikre fartøyets ytelse gjennom levetiden.

Alfa Laval har gått inn i sitt andre århundre med maritim tjeneste og tilbyr skipsredere,
skipsoperatører og verft et unikt utvalg utstyrsløsninger og innsikt. Med innovasjon bygget på dyp forståelse hjelper selskapet kundene med å oppnå pålitelighet, samsvar og effektivitet – i hele fartøyet og gjennom hele levetiden. På Nor-Shipping 2019, 4.–7. juni i Oslo, vil dette samarbeidet være hovedfokus i Hall E, stand 02–25.

Løsninger i fokus

Med 17 marin produktgrupper å velge i vil Alfa Laval ha mange løsninger for fartøyets ytelse på sin Nor-Shipping-stand. Besøkende vil finne de nyeste utviklingene i ledende miljøsystemer, som Alfa Laval PureBallast 3 og Alfa Laval PureSOx, inkludert tilkoblingsmuligheter og nyheter relatert til "closed-loop" scrubberkonfigurasjoner. De vil også kunne utforske en rekke nye fremskritt, blant annet en oppdatert Alfa Laval Fuel Conditioning Module (FCM), neste generasjons platevarmevekslere med pakning, Alfa Laval Aalborg-fyrkjeleløsning med flere typer drivstoff og den kompakte Alfa Laval Aalborg Micro- eksosgass fyrkjele.

Eksperter vil være tilgjengelige for inngående diskusjoner, for eksempel om drivstoffutfordringer for utstyr etter den globale svovelbegrensningen i 2020. Besøkende vil kunne lære hvordan Alfa Lavals utstyr, kunnskap og tjenester kan hjelpe dem med å nå målene sine:

Tillit til å oppfylle regelverk

Etterhvert som miljølovene og håndhevingen av dem blir strengere, hjelper Alfa Lavals løsninger kundene med å opprettholde samsvar – samtidig som de beholder driftsfleksibilitet. Fra behandling av ballastvann med minimert USCG-holdetid til levering av hybridklare scrubbersystemer for enkel oppgradering av lukket drift – Alfa Laval sikrer enkel og fremtidssikker sinnsro.

Drift du kan stole på i en skiftende industri

I møte med nye drivstoff og nye prosesser om bord relatert til den globale svovelbegrensningen i 2020 har pålitelighet aldri vært viktigere. Alfa Laval har det innovative utstyret og kunnskapen som kan hjelpe kundene med å sikre pålitelighet, fra separatorer, filtre og adaptiv tenking i motordrivstoffkolleksjonen til brennere med flere typer drivstoff og optimerte anbefalinger for drivstofforsyning for fyrkjeler. Alt understøttes av et dedikert globalt nettverk som forplikter seg til døgnåpen service.

Smartere måter å spare og oppnå fortjeneste på

Når kravene er høyere enn marginene, teller enhver mulighet for effektivitet. Alfa Laval øker effektiviteten gjennom kompakte utstyrsinnovasjoner, prosesslinjesynergier, tilkoblinger, opplæring og mer i sitt arbeid med variable bruksområder, som drivstoffbehandling, dampproduksjon, spillvarmegjenvinning og ferskvannsgenerering. I tillegg til å redusere investerings- og driftskostnader kan løsningene hjelpe kundene med å oppnå raskere, enklere og mer lønnsom drift.

For mer informasjon

For å lære mer om Alfa Laval PureBallast 3, Alfa Laval PureSOx og Alfa Lavals tilnærming til maritime bruksområder, Besøk www.alfalaval.com/marine

 

Editor’s notes

Alfa Laval PureBallast

PureBallast, som var den første kommersielt tilgjengelige ballastvannbehandlingsløsningen, er en kjemikaliefri teknologi som selges og betjenes av Alfa Laval. En viktig komponent i PureBallast er den forbedrede UV-reaktoren, som ble utviklet i fellesskap av Alfa Laval og Wallenius Water basert på Wallenius Water-teknologi. Alle PureBallast-systemer er tilgjengelige med IMO- og amerikansk kystvakt-typegodkjenninger.

Om Alfa Laval

basert på nøkkelteknologiene sine – varmeoverføring, separasjon og væskebehandling.

Selskapets utstyr, systemer og tjenester er dedikerte til å hjelpe kunder med å optimalisere ytelsen i prosessene sine. Løsningene hjelper dem med å varme opp, avkjøle, separere og transportere produkter i industrier som produserer mat og drikkevarer, kjemikalier og petrokjemiske produkter, legemidler, stivelse, sukker og etanol.

Alfa Lavals produkter benyttes også i kraftverk, om bord i skip, i olje- og gassutforskning, i maskinindustrien, i gruveindustrien og for spillvannsbehandling samt klimatisering og kjøling.

Alfa Lavals verdensomspennende organisasjon jobber tett med kunder i nesten 100 land for å hjelpe dem med å holde tritt på den globale arenaen. Alfa Laval er notert på Nasdaq OMX, og i 2018 oppnådde selskapet en årlig omsetning på ca. 40,7 milliarder svenske kroner (ca. 4,0 milliarder euro). Selskapet har ca 17 200 ansatte.

www.alfalaval.no

 

 

Relatert innhold: