Maritim

Skipsfartsindustrien endres i stadig raskere tempo, spesielt når det gjelder nye krav til energieffektivitet og miljøvern. Enten du bygger skip eller seiler dem, har Alfa Laval løsningene og ekspertisen du trenger for å ligge i forkant.

Seiler ved din side

Fra tørrdokk til havn til åpent hav – Alfa Laval står til tjeneste. Ingen annen leverandør tilbyr et så stort utvalg av utstyr som dekker de fleste kritiske operasjoner om bord. Du vil heller ikke finne større kompetanse når det gjelder å integrere utstyr i optimaliserte applikasjoner samt innovative løsninger til dine utfordringer.

Vår lange samarbeidserfaring med verft, skipsredere og skipsoperatører er avgjørende i så henseende. Det er umulig å gå inn i fremtiden uten en virkelig forståelse av hvordan situasjonen er i dag – en forståelse vi har tilegnet oss gjennom et århundre med service til skipsfartsindustrien.

Og du kan være helt trygg på at vi vil være her for deg i morgen også. 

Danish Maritime 2018

Velkommen til Danish Maritime, 2018
2.-4. mai, Lokomotivværkstedet i København

Danish Maritime 2018 logo

Møt Alfa Laval i på stand 0230 hvor vi vil vise Alfa Laval PureBallast 3.1 - det markedsledende produktet i ballastvann-behandling. PureBallast 3.1 har nylig mottatt et nytt IMO sertifikat basert på de reviderte G8-reglene. Alfa Laval PureBallast er også tidligere godkjent av US Coast Guard (USCG).
Billett til messen

Solutions in review

Be om informasjon

Be om et tilbud på Maritim

Kontaktemne