Alfa Laval er en velkjent leverandør av utstyr og løsninger som brukes til å håndtere biprodukter fra fiskeforedlingsindustrien og omdanne disse til verdifulle forbruksvarer som Omega 3 til mennesker eller kjæledyr, gelatin eller kollagenpetid, fiskefôrproteiner eller konsentrerte fiskeproteiner til kjæledyrmat.

Raskt, hygienisk og pålitelig  

Når fisk, skalldyr og andre skapninger i verdenshavene skal forvandles til forbruksvarer eller annet som skal brukes av enten mennesker eller dyr, må prosessene være ekstremt raske, pålitelige og hygieniske.

Bedre kombinasjoner

En av de enkleste måtene å oppnå de beste, mest lønnsomme resultatene når man behandler fisk, skalldyr og krill, er å sikre at alle komponentene og systemene fungerer trinnløst og pålitelig sammen – og forsterker hverandres effektivitet i stedet for å hindre den.

Systemer, moduler eller utstyr.

Alfa Laval kan levere hele spekteret av funksjonalitet, fra fullstendige produksjonsinstallasjoner til forhåndskonfigurerte moduler og frittstående spesialutstyr

Dere kan også benytte dere av Alfa Lavals enestående praktiske kunnskaper og erfaring til å hjelpe dere å utvide, forbedre og finjustere installasjoner for foredling av fisk, skalldyr eller krill.

Forskyve standardene.

Alfa Laval-funksjonalitet gjør det mulig å påta seg slik foredling i industriell skala, med mindre sløsing, lavere energiforbruk og bruk av avanserte teknologiske løsninger som hjelper dere å forbedre kvalitetsstandardene og samtidig også fortjenestemarginene.

Fra avfall til inntekt.

Mange sjømatanlegg ender opp med en mengde biprodukter som «rester». Det meste av dette gjøres om til relativt lavtprisede komponenter i andre produkter, eller til dyrefôr.

Med Alfa Lavals teknologier kan dere imidlertid bruke slike råvarer til verdifulle, spiselige protenier som har betydelig kommersielt potensial. Alfa Laval er en pioner innen dette raskt voksende feltet.

Surimi-alternativet.

Fiskeforedling kan føre til mange biprodukter som Alfa Lavals teknologier kan bidra til å gjøre om til nye inntektskilder.

«Ett av disse alternativene er surimi, et populært, fiskebasert matvareprodukt som er spesielt laget for å etterligne konsistensen, fargen og smaken av hummer, krabbe og andre skalldyr.

Be om informasjon

Be om et tilbud på Fiskeforedling

Kontaktemne