Oppgraderinger av drivstofflinjeutstyr

Når forskrifter og drivstoff endres, må drivstofflinjeutstyret holde tritt. Alfa Lavals eksperter kan hjelpe deg med å oppgradere individuelle drivstofflinjekomponenter som forberedelse til 2020 - eller hele drivstofflinjeprosessen i henhold til Alfa Lavals Adaptive Fuel Line-konsept. Alfa Laval Adaptive Fuel Line forbedrer motorbeskyttelse og energieffektivitet ved å lage en enkelt, fleksibel prosess som svar på endringer og utfordringer i sanntid.

CFR-sertifiserte S-utskillere

Med sin ALCAP™ -teknologi sørger Alfa Laval S-utskillere for uavbrutt rensing av de mest utfordrende drivstoffene. Deres evne til å fjerne CAT-fine bekreftes gjennom Certified Flow Rate (CFR)-testing i henhold til Separation Performance Standard, CWA 15375.

upgrades separators640x360

Moatti 10-mikronfiltre

Automatiske Alfa Laval Moatti brenselsoljefiltre gir effektiv fullstrømsfiltrering, og fjerner CAT fines ned til en størrelse på 10 mikrometer (μm) eller mindre. De robuste filtrene oppfyller dagens strengere spesifikasjoner for motorprodusenter og tilbyr en sterkere forsvarslinje mot uforutsigbare drivstoff.

upgrades fuel filter640x360

Automated Fuel Changeover System (ACS)

Automated Fuel Changeover System (ACS) er et pålitelig, helautomatisk brenselovergangssystem som muliggjør overgang av drivstoff, samtidig som brenselviskositeten holdes innenfor grensene som er satt av motorprodusentene. Det sikrer en sikker omstillingsprosess uten termiske støt eller viskositetsfall.

upgrades ACS640x360

FlowSync

Alfa Lavals FlowSync synkroniserer oljetilførelsen til Alfa Lavals utskillere etter motorbelastningen, og forbedrer dermed både motorbeskyttelse og energieffektivitet. Å tilpasse motorens behov øker retensjonstiden i karet og gir utskillerne best mulig betingelser for å gjøre jobben sin.

upgrades flowsync640x360

ALP three-screw pumps

ALP three-screw pumper er utviklet for laveste driftskostnader og høyeste pålitelighet med spesifikt fokus på den marine industrien. ALP er det åpenbare valget for håndtering av drivstoff og smøreoljer

ALP 0280 640x360 a

Kontakt oss for å diskutere

Vi er alltid klare til å snakke om dine behov, enten det gjelder spesifikke Alfa Laval fuel line-løsninger eller bredere strategier for å møte fuel-utfordringene fra 2020 og utover. Si fra hva du er opptatt av, så tar vi kontakt.

Informasjonen lagres og behandles i samsvar med vår personvernerklæring.