digital-services-hero-banner

Se sammenhengen

Digitale tjenester for Alfa Lavals maritime utstyr

Få sammenheng mellom data og verdi

Med fjerntilgang til informasjon fra dine innebygde systemer har du smarte muligheter til å senke eierkostnadene og sikre trygghet. Connectivity lar Alfa Laval -eksperter betjene deg bedre gjennom fjerntilgang, ved hjelp av diagnostiske data for å øke hastigheten på feilsøking og redusere antall og lengde på servicebesøk. Enda bedre, våre digitale tjenester gir deg bedre innsikt ret på fingerspissene dine, så du kan optimalisere utstyret og etablere den beste praksisen på tvers av flåten din.


Kontakt oss

Digital services for Alfa Laval marine equipment

 

PB-Connect-flow-chart.png

Slik fungerer våre digitale tjenester

Connectivity for ditt Alfa Laval maritime utstyr er enkel, sikker og smart. Data fra innebygde systemer kommer opp i skyen og gir mannskap, ledere og teams på land muligheten til å overvåke alt direkte og også se historisk data. Hvis det skulle oppstå et problem, gjør tilgangen til diagnostiske data det raskere og enklere for Alfa Lavals serviceeksperter å hjelpe mannskapet ditt med å finne en løsning.

Flyten gjør at kommunikasjonen går raskere – med oss og i flåten din. Og vi jobber kontinuerlig for å sørge for at kommunikasjonen er sikker.


Digitale tjenester etter produkt

Alfa Lavals tilbud om digitale tjenester utvides stadig. Etter hvert som antallet av tilkoblede systemer vokser, øker også typen tjenester vi tilbyr og fordelene vi kan tilby. Her kan du utforske dagens alternativer for spesifikke Alfa Laval-produkter.

PureBallast Connect

Connectivity for Alfa Laval PureBallast lar deg overvåke systemene dine for å sammenligne og optimalisere ytelsen i flåten. I tillegg lar den oss tilby raskere feilsøking og automatiske rapporter som støtter deg i overholdelsen av miljøvernforskrifter for behandling av ballastvann.

digital-services-pureballast-connect-v2

PureSOx Connect

Enkelt fortalt så gir Connectivity for Alfa Laval PureSOx automatiske rapporter som gjør det enkelt å vise til SOx-overholdelse. Ytterligere moduler lar oss hjelpe deg med å løse problemer eksternt og gi deg verktøyene for å sammenligne PureSOx-ytelse i hele flåten din.

digital-services-puresox-connect-v2

Digitale Services for Aalborg-kjeler

Connectivity for Alfa Laval Aalborg-kjeler sikrer kjelens oppetid og gir deg innsikt som forbedrer ytelsen og reduserer kostnadene. I tillegg til fjernovervåking og støtte, kan vi tilby en månedlig helseanalyse og holde deg varslet om potensielle kjeleproblemer.

digital-services-aalborg-connect-v2

Separator Connect

Du kan redusere driftskostnadene og optimalisere mannskapsrutiner med Connectivity for Alfa Laval-drivstoff og -smøreoljeseparatorer. Fjerntilgang til det viktigste separatordata gir deg kontroll over separatorytelsen, og den lar oss veilede mannskaper til raskere løsninger hvis det oppstår problemer.

digital-services-separator-connect-v3

Digitale tjenester for enheter til gassforbrenning

På LNG-skip betyr tilkobling for Alfa Lavals enheter for gassforbrenning sikkerhet og pålitelighet. Du får ekstern tilgang til nøkkeldata for å evaluere ytelse og sikre driftsberedskap, samt datadrevet støtte som gir raskere løsning på problemer.

digital-services-CGU

Jeg vil vite mer

Informasjonen din lagres og behandles i henhold til vår personvernerklæring.