Search within pages and documents

Are you looking for Spare Parts information?

Be om å bli kontaktet av Alfa Laval

Velg landet du bor i.

Fjernvarme

Alfa Lavals platevarmevekslere og systemer spiller en viktig rolle i fjernvarmesystemer. Dette pålitelige og miljøvennlige systemet for levering av oppvarming gir fleksibilitet til å utnytte en rekke ulike varmekilder, inkludert energi fra fornybare kilder.

  • Relaterte bruksområder
  • Relaterte produkter
  • Related services

Økonomiske, energieffektive løsninger

Fjernvarme leverer varme og varmt tappevann fra et sentralt varmeanlegg via kundesentraler til enkeltbygninger. Kompakte platevarmevekslere og oppvarmingssystemer fra Alfa Laval er komponenter i fjernvarmenettverket. Sammenlignet med skall-og-rør-varmevekslerne som tidligere ble brukt i fjernvarmesystemer, bidrar Alfa Lavals energieffektive platevarmevekslere til å redusere driftskostnadene og miljøpåvirkningen. Alfa Lavals varmevekslere og systemer brukes i fjernvarmesystemer over hele verden.

Praktiske og fleksible i bruk

For kunden betyr fjernvarme en problemfri måte å få energi på. Sentralanlegget i et fjernvarmesystem er mer praktisk og mer effektivt enn små oppvarmingssystemer i hvert enkelt hus. Mulighetene til å bruke fornybar energi og resirkulert energi fra kilder som industriprosesser og avfallshåndtering gjør fjernvarme til et fleksibelt og energieffektivt valg.

 

Alfa Laval tilbyr et omfattende utvalg av tjenester for å bidra til å holde utstyret deres i best mulig stand.

Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan utvide ytelsen for produktene deres.

 

 

Latest stories Vis alle

Be om informasjon

Be om et tilbud på Fjernvarme