Fjernvarme

Alfa Lavals platevarmevekslere og systemer spiller en viktig rolle i fjernvarmesystemer. Dette pålitelige og miljøvennlige systemet for levering av oppvarming gir fleksibilitet til å utnytte en rekke ulike varmekilder, inkludert energi fra fornybare kilder.

Økonomiske, energieffektive løsninger

Fjernvarme leverer varme og varmt tappevann fra et sentralt varmeanlegg via kundesentraler til enkeltbygninger. Kompakte platevarmevekslere og oppvarmingssystemer fra Alfa Laval er komponenter i fjernvarmenettverket. Sammenlignet med skall-og-rør-varmevekslerne som tidligere ble brukt i fjernvarmesystemer, bidrar Alfa Lavals energieffektive platevarmevekslere til å redusere driftskostnadene og miljøpåvirkningen. Alfa Lavals varmevekslere og systemer brukes i fjernvarmesystemer over hele verden.

Praktiske og fleksible i bruk

For kunden betyr fjernvarme en problemfri måte å få energi på. Sentralanlegget i et fjernvarmesystem er mer praktisk og mer effektivt enn små oppvarmingssystemer i hvert enkelt hus. Mulighetene til å bruke fornybar energi og resirkulert energi fra kilder som industriprosesser og avfallshåndtering gjør fjernvarme til et fleksibelt og energieffektivt valg.

Alfa Laval 360° serviceportefølje

 

Alfa Laval tilbyr et omfattende utvalg av tjenester for å bidra til å holde utstyret deres i best mulig stand.

Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan utvide ytelsen for produktene deres.

 

 

Be om informasjon

Be om et tilbud på Fjernvarme

Kontaktemne