Fjernkjøling

Fjernkjøling bruker én sentral kilde til å kjøle ned flere bygninger. Alfa Laval spiller en nøkkelrolle i denne praktiske og kostnadseffektive kjøleløsningen. Våre varmevekslere og systemløsninger befinner seg i hvert bygg i et fjernkjølingsnettverk for å overføre kjøleenergi fra rørnettet til de interne systemene.

Fordelene med fjernkjøling

Fjernkjøling, den mest praktiske metoden for produksjon og distribusjon av kjøling til kommersielle bruksområder, gir både miljømessige og økonomiske fordeler. Beregninger viser at kunder som bytter til fjernkjøling, kan redusere driftskostnadene med opptil 45 prosent i forhold til å bruke kjølekompressorer som er installert i små, individuelle systemer, inkludert betydelige besparelser på strøm, service og reparasjoner.

Økonomisk, fleksibel og stille kjøling

Alfa Lavals fjernkjølingssystemer gir energieffektive løsninger på flere steder samtidig. Den tette temperaturtilnæringen i Alfa Lavals platevarmevekslere med pakninger maksimerer effektiviteten slik at minimalt med energi går tapt under varmeoverføringen.  De stille, vibrasjonsfrie systemene er enkle å bruke for bygningseierne og er svært fleksible og kostnadseffektive i bruk, og i tillegg kan hver bygning regulere sin egen kjøling etter behov. Fordelen for sluttkundene kan bli enda større hvis dette kombineres med en Alfa Laval fjernkjølingsløsning i et fullstendig, optimert system som Alfa Laval Maxi. 

Finn alt du trenger for HVAC-bruk i Alfa Lavals HVAC-håndbok.

Mer info

Drive fremtiden innen HVAC

Alfa Laval 360° serviceportefølje

 

Alfa Laval tilbyr et omfattende utvalg av tjenester for å bidra til å holde utstyret deres i best mulig stand.

Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan utvide ytelsen for produktene deres.

 

 

Be om informasjon

Be om et tilbud på Fjernkjøling

Kontaktemne