Datasenterkjøling

Millioner av servere i datasentre verden over genererer enorme mengder varme mens de håndterer og bearbeider data. Alfa Lavals platevarmevekslere minimerer behovet for tradisjonell mekanisk kjøling.

Utstyr for datasenterkjøling fra Alfa Laval gir deg

  • Maksimal energieffektivitet - bygd inn i hver løsning
  • Et bredt utvalg av løsninger som drar nytte av muligheter for fri kjøling og varmegjenvinning
  • Pålitelig ytelse og enkelt vedlikehold som maksimerer oppetiden
  • Garantert ytelse gjennom AHRI-sertifisering
.

Nøkkelen til bærekraftige datasentre

Ettersom datasentre fokuserer på å bygge et "grønnere" internett, er det svært viktig å forbedre energieffektiviteten ved kjøleoperasjoner. Alfa Laval har vært en pålitelig partner i bransjen i flere tiår og jobber tett sammen med kundene for å konstruere mer pålitelige og bærekraftige kjølesystemer for datasentre. Med over 80 års erfaring innen varmeteknologi kan vi tilby avansert utstyr og unik ekspertise som åpner for nye muligheter for fri kjøling og energibesparelser i serverrom i alle størrelser over hele verden.

Beskytte og tilrettelegge for grønnere løsninger

I gjennomsnitt går så mye som 40 % av et datasenters strømforbruk med til å kjøle ned serverne. Heldigvis finnes det allerede teknologi som gjør disse kjølesystemene mer energieffektive og pålitelige. Se denne videoen for å lære om potensialet for økt bærekraft med Alfa Lavals neste generasjons platevarmevekslere.

Lær mer om vår unike varmevekslerteknologi

Effektiv og pålitelig teknologi: dette gjør vi

Bare Alfa Laval tilbyr et komplett utvalg av varmeutvekslerteknologi for datasentre med ytelsessertifisering fra et uavhengig institutt for klimaanlegg, oppvarming og kjøling (Air-Conditioning, Heating, and Refrigeration Institute (AHRI)). Dette gir deg en reell forsikring om effektiv ytelse, men til syvende og sist er utstyret bare en begynnelse. Finn ut hvordan vi kan samarbeide med deg fra dag én for å sikre at kjølesystemet leverer pålitelig, langsiktig bærekraft.

Finn ut mer om AHRIs ytelsessertifisering

Unik kompetanse som sikrer pålitelig bærekraft over tid

Avleiring kan redusere både forventet levetid på varmeveksleren så vel som den termiske ytelsen. Med Alfa Laval som partner har du tilgang til verdensledende eksperter på kjemi og materialteknologi. De kan samarbeide med deg for å finne frem til potensielle årsaker til risiko for avleiring og utvikle tilpassede strategier som hjelper deg å forhindre det. 

Finn ut mer om laboratoriet og testsenteret for materialteknologi og kjemi

DataCenterCooling herobanner 640x360

Er du systemintegrator, konsulent

eller vil du bare ha mer informasjon?

Alfa Lavals platevarmevekslere minimerer behovet for tradisjonell mekanisk kjøling.

Trenger du BIM-filer?

Varmevekslere fra Alfa Laval er nå tilgjengelig i den digitale infrastrukturen for BIM-objekter. Forhåndsvis og last ned BIM-filer (Building Information Modelling) for varmeoverføringsløsningene dine.

.

Spørsmål? Utfordringer? Kundestøtte? Ikke vær redd - det er derfor vi er her.

Ønsker du å finne ut hvordan den rette teknologien kan bidra til at datasenterprosjektet oppnår grønnere mål? Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eksperter ta kontakt med mer informasjon.

Vi maksimerer oppetiden

Alfa Laval har et virkelig globalt servicenettverk med erfarne teknikere i ditt område som kan bidra på stedet med den støtten du trenger - akkurat når du trenger det. Fra veiledning om systemdesign og installasjon til opplæring av operatører, feilsøking, rutinemessig vedlikehold og til og med tilpassede rengjøringsprotokoller. Vi står parat gjennom utstyrets lange levetid. Ikke nøl med å ta kontakt.

Les mer om vårt servicetilbud

service_480x360.jpg

Informasjonen lagres og behandles i samsvar med vår personvernerklæring.

Hold ytelsen på topp over tid

Alle platevarmevekslere med pakning krever vedlikehold over tid. Målet vårt er å utvikle utstyr som forlenger serviceintervallene og minimerer kostnadene ved service.

Ytelseskontroll

Alfa Lavals eksperter gjennomgår og analyserer ytelsen til utstyret ditt. Det tas i bruk moderne verktøy til å oppdage avleiringer eller annen risiko, slik at alt vedlikehold kan fortusis og planlegges for å optimalisere systemets oppetid.

Rengjøring på stedet (CIP)

Ved avleiringer kan du med et Alfa Laval CIP-system (rengjøring på stedet) raskt og enkelt foreta inline-rengjøring av varmevekslere uten å demontere utstyret. Alfa Laval bruker alltid miljøvennlige rengjøringsmidler som er lett biologisk nedbrytbare. CIP eliminerer gjentatt og unødvendig åpning av utstyret ditt. Dette reduserer drastisk både forbruket av reservedeler og arbeidstiden som går med til vedlikehold.

Spyleutstyr

Alfa Laval anbefaler tilbakespyling på den innkommende strømmen av kjølevann i hyppige, korte tidsperioder. Under tilbakespylingen fører den reverserte vannretningen til at oppsamlet avfall skrapes av og spyles bort fra flatene i platevarmeveksleren. Tilbakespylingsutstyr sparer tid og penger og minimerer driftsstans.

Krev nye standarder

Vi introduserer verdens mest moderne platevarmevekslere med pakning. Oppdag hvordan vår neste generasjon-serie med platevarmevekslere med pakning vil gi deg høyere effektivitet, bedre pålitelighet og større servicevennlighet.

Be om informasjon

Be om et tilbud på Datasenterkjøling

Kontaktemne