Papirproduksjon

Alfa Laval har et bredt utvalg av utstyr og mange års prosesskunnskap og utvikling for å hjelpe deg med å øke effektiviteten til flere prosesser i papirproduksjonen din ved å bytte ut eksisterende utstyr med våre mer effektive løsninger. I tillegg til moderne separasjonsteknologier, dekker vår erfaring og utstyr også lagerpreparering, damp- og kondensatsystemer, belegg, smøreolje og renseanlegg for avløpsvann.

paper production 640x360

Moderne teknologier som øker effektiviteten til papirfremstillingsprosessene dine

  • Påvist kort tilbakebetalingstid – dra nytte av å utvinne kjemikalier med høy renhet
  • Forbedret varmegjenvinning og energieffektivitet
  • Avfallsminimering
  • Økt oppetid og produktivitet
  • Kompakt design og små fotavtrykk

Alfa Laval har et bredt spekter av utprøvde paknings-og-sveisede varmevekslere for oppvarming og kjøling i ulike papirapplikasjoner. Vi har også en rekke sentrifugalseparatorer som effektivt renser smøreolje fra vann og partikler for å sikre lang levetid og høy oppetid, mens våre dekanteringssentrifuger bidrar til å minimere avfall for deponering i avløpsrenseanlegg.

.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Sats på bærekraftige løsninger

Se for deg en mer bærekraftig verden

.
.

.

Enkel håndtering av fibrøse prosessvæsker

Alfa Laval varmevekslere er optimalisert for å behandle væsker som inneholder fibre og andre faste stoffer med letthet, samtidig som de gir høy termisk effektivitet og maksimal varmegjenvinning. Andre fordeler inkluderer lave installasjons-, drift- og vedlikeholdskostnader samt full tilgang til varmeoverføringsoverflaten for å sikre enkel rengjøring.

spectrum of HE
.

Plate-og-rammevarmevekslere med pakning

Våre platevarmevekslere med pakning optimaliserer varmeoverføringen ved hjelp av overflaten på store korrugerte plater samtidig som varme trekkes fra en gass eller væske til en annen. Den høye effektiviteten og den fremragende påliteligheten i det kompakte designet, er en investering som gir den mest attraktive CTO-en over produktets levetid. For ikke å glemme energisparende funksjonalitet og et lite miljøavtrykk.

t25-plate-640x360

Sveisede spiralvarmevekslere

Alfa Laval spiralvarmevekslere er designet for å håndtere de tøffeste varmeoverføringsutfordringene. Enten det er snakk om hyppige avleiringer fra skitne medier, eller begrensninger fra trykkfall og gulvplass, er dette den ultimate problemløseren for væske-til-væske og oppgaver med to gjennomløp. Det robuste, effektive og kompakte designet holder både installasjon- og vedlikeholdskostnader ekstremt lave, og de har et dokumentert omdømme for nesten aldri å stanse på grunn av avleiring.

spiralhe 640x360

Compabloc

Med over 30 000 enheter som håndterer tøffe arbeidsoppgaver over hele verden, er Compabloc markedslederen når det gjelder varmeoverføring. Den lasersveisede konstruksjonen gir overlegen pålitelighet for arbeidsoppgaver som involverer aggressive medier, høyt trykk og høye temperaturer. Compabloc tilbyr også 3-5 ganger den termiske effektiviteten av tradisjonelle rørvarmevekslerløsninger, med et mer kompakt design som er mye enklere å installere og utføre service på.

Alfa Laval Compabloc series fully welded plate heat exchanger
.

Rensing av smøreolje

Alle oljer inneholder vann til en viss grad. Men når vann forurenser smøreoljen gjennom lekkasjer og kondens, og nivåene stiger, kan dette forårsake alvorlige problemer. For cellulose- og papirindustrien er vann den primære årsaken til lagersvikt.

Lube oil cleaning 640x360
.

.

Oppdag hvordan SpiralPro fungerer

Alfa Laval spiralvarmevekslere er designet for å håndtere de tøffeste varmeoverføringsutfordringene. Enten det er snakk om hyppige avleiringer fra skitne medier, eller begrensninger fra trykkfall og gulvplass, er dette den ultimate problemløseren for væske-til-væske og oppgaver med to gjennomløp. For væske-til-væske-bruk inneholder spiralvarmevekslere to konsentriske spiralstrømningskanaler, én for hver væske. Den forskjellige mediene strømmer i hver sin retning hele tiden: En væske kommer mot midten av enheten og strømmer mot periferien, den andre kommer inn i enheten ved periferien og beveger seg mot senteret. Kanalene er buede og har et jevnt tverrsnitt.

.

.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Har du spørsmål om Alfa Lavals varmevekslere?

Man wearing a jacket with Alfa Laval logotype

Har du spørsmål om Alfa Lavals sentrifugalseparatorer?

Contact us 640x360
.