Konsulentverktøy

Basert på unik kunnskap fra tiår med erfaring med termiske løsninger, har Alfa Laval vært i stand til å skape en rekke ressurser som du kan benytte for å forenkle det daglige arbeidet.

Målet vårt er å sørge for at du alltid har all den dokumentasjon du trenger. Vær oppmerksom på at materiellet som er omtalt her, representerer bare et utvalg av ressursene vi kan tilby. Ta kontakt med den lokale Alfa Laval-salgsrepresentant din i dag, og vi tilbyr gjerne ytterligere verktøy som passer til de spesifikke behovene dine.

hc hub Consultant tools BIM

hc_hub-Consultant-tools-intro-image.jpg

Få BIM-filene dine

Bygningsinformasjonsmodelleringsfiler (BIM) for Alfa Laval varmevekslere er tilgjengelig for nedlasting gjennom Bimobject. Klikk her for å få tilgang.


Klikk for BIM

hc_hub-Consultant-tools-3D.jpg

Trenger du 3D-tegninger?

Våre varmevekslereksperter kan gi deg 3D-tegninger for å støtte ethvert prosjektbehov. For tegninger av et spesifikt produkt, vennligst kontakt oss.


Klikk for 3D-tegninger

Nedlastninger

Tilbudsspesifikasjonsark

Følgende dokumenter gir fleksibilitet som hjelpe deg når du oppretter spesifikasjoner for prosjektet ditt. Det gjør det enkelt å inkludere Alfa Laval varmevekslere i prosjektspesifikasjonene. Du kan kopiere og lime inn informasjonen som er relevant for ditt spesifikke prosjekt og fjerne områder som ikke er relevante.

Anbefalte retningslinjer for design

Det er mange anbefalte retningslinjer for design av ulike løsninger som gir fordeler når det gjelder besparelser i penger eller tid. Vi har satt sammen et utvalg som forklarer parametere som platekorrugering, turbulens, gjengroing og platetykkelse som bør vurderes når du spesifiserer.

Last ned Anbefalte retningslinjer for design inkl. funksjoner (engelsk)

Last ned Anbefalte retningslinjer for design inkl. funksjoner (tyrkisk)

Varmeoverføringsteori

For å identifisere den rette løsningen for termisk drift i et bestemt system, er det viktig å ta hensyn til en rekke termodynamiske parametere. Vi har satt sammen en detaljert brosjyre om "Teorien bak varmeoverføring" for å hjelpe deg og kundene dine i denne prosessen.

Last ned Teorien bak varmeoverføring 

Dokumenter

Rask valg

Alfa Laval gjør det enkelt å finne den beste løsningen for din applikasjon. Ta en titt på vårt hurtigvalgverktøy for å bla gjennom produkter og finne Alfa Laval-partnere slik at du kan be om et tilbud.

Alfa Laval Heating and Cooling Hub Quick selection

Ser du etter flere verktøy og ekspertise?

Få mer av kunnskapen Alfa Laval har tilegnet seg gjennom våre 8+ tiår med erfaring innen termisk overføring. Fra BIM-filer, 3D-tegning, konsulentverktøy og mye mer, ta en titt på de mange andre ressursene vi tilbyr i Alfa Lavals varme- og kjølehub.

HVAC-consultant-portal-hero640

Kontakt oss i dag!

Informasjonen lagres og behandles i samsvar med retningslinjene våre for personvern.