Boiler 2020 banner 1200x400

Forbered din boilers for Svoveldirektivet i 2020

Når de globale svoveldirektiven trer i kraft i 2020, vil de føre til store endringer i skipsindustrien. Enten må du tilpasse seg de nye drivstoffene på markedet, eller så trenger du en scrubber for å overholde de nye utslippsgrensene. Uansett hvilken strategi du velger, vil det også påvirke boilern. Etter å ha jobbet med maritime boilers i 100 år, kan Alfa Laval anbefale måter å tilpasse drivstoffledningen til boilern på eller unngå boilerproblemer som skyldes mottrykk i scrubberen.

I rampelyset

Download boiler2020 640x360.jpg

Last ned oversikt over løsningen for
drift av kjeler på godkjente drivstoffer

Last ned        Les    

Last ned oversikt over løsningen for
koble boilers til SOx-skrubbere

 

Last ned        Les    

Download steam balance II 40x360.jpg

Last ned oversikt over løsninger for å unngå risiko knyttet til dampregulering i 2020 og utover

Last ned        Les    

Contact boiler1 2020 640x360.jpg

contact-us-button_NO_175x46.jpg

Møt ekspertene våre

Martin Hansen,
Business & Market Development Manager

Jean-Charles Lecuyer,
Business Project Manager

Tekniske dokumenter

Den nøyaktige løsningen du trenger i 2020 vil avhenge av fartøyets driftsprofil, planen for drivstoffimplementering og den spesifikke konfigurasjonen av Alfa Laval Aalborgs utstyr. Våre eksperter har satt sammen fyldige tekniske dokumenter for hvert scenario. Du kan laste ned ett av de vanligste eksemplene her, eller bruke kontaktskjemaet nedenfor for å be om riktig dokument til fartøyets behov.

boiler2020 technical paper640x360

2020-Spare Parts Kit for Alfa Laval Aalborg-boilers

Slitedelsett for å maksimere oppetid og redusere kostnadene

Boiler 2020 spare parts new2 640x360

Kontakt oss for å diskutere nærmere

Dine behov for å innfri Svoveldirektive i 2020 avhenger av drivstoffstrategien, scrubberkonfigurasjonen og Alfa Laval Aalborg-utstyret du har om bord. Det er mange aspekter som skal vurderes, men vi kan hjelpe deg med å få oversikt og finne den rette løsningen på utfordringene dine. Ta bare en prat med oss - det er den beste måten å komme i gang på.

 

Boiler contact us.jpg

<script src='https://productguide.alfalaval.com/exports/chat.js'></script> <script>window.addEventListener('load', function() {window.__al_chat.setup('en', ' marine-service-aalborg-boilers', 'prod');});</script>