Search within pages and documents

Are you looking for Spare Parts information?

Be om å bli kontaktet av Alfa Laval

Velg landet du bor i.

Globalt servicenettverk

Eksperter over hele verden

I mer enn 130 år har vi bygget en global tilstedeværelse med servicesentre og samarbeidspartnere i nesten 100 land og viktige havner. Dette gir deg lokal ekspertise, understøttet av den dype og brede kompetansen til Alfa Laval. 

Den riktige ekspertisen, alltid til tjeneste

Servicespesialister står klare til å hjelpe deg på telefon eller på stedet, alt etter ditt behov. Alfa Lavals service og deler er lett tilgjengelige når du trenger dem.

Uansett om du ønsker å gjøre viktige endringer i driften eller bare trenger service på en liten komponent, står vi klare til å hjelpe deg – med alt fra enkel rådgivning til avansert problemløsing.

Servicesentre strategisk plassert i nærheten

Alfa Lavals servicesentre er strategisk plassert over hele verden. Ved disse moderne anleggene har du tilgang til alt du trenger for å forlenge levetiden til utstyret. 

Alfa Laval har servicesentre som spesialiserer seg på:

  • Varmevekslere
  • Dekanterere
  • Separatorer
  • Skipskjeler, eksosrensing og inertgassystemer

Vi stiller med ekspertmaterialer og kjemikunnskap

Alfa Lavals egne materialer og kjemilaboratorium holder konkurranseevnen oppe ved å tilby materialer og kjemikunnskap, det være seg for medie- eller applikasjonstesting, rådgivning på kjemiske produkter eller materialvalg for ditt Alfa Laval-utstyr. Dette gjør vi samtidig som vi hjelper deg med å tilfredsstille lokale krav når det gjelder materialstandarder, hygiene og miljø. Og når det forekommer avbrudd, kan våre eksperter hjelpe til med å identifisere årsaken gjennom kompetent analyse – slik at det ikke skjer igjen.

Ved å velge Alfa Laval velger du den perfekte langsiktige partneren for den daglige driften. Servicenettverket vårt kan nå deg uansett  hvor du er. Klikk på kartet for å finne din lokale Alfa Laval-representant..

Alfa Laval har et servicenetverk i Norden som kan hjelpe deg når  du har behov av det.

Her kan du se hvor de ulika servicesentren er lokalisert.

Kontakt oss om du har några frågor - klikk här

Service Centers i Norden