PureSOx

Service og support for Alfa Laval PureSOx-scrubbersystemer

Når du velger PureSOx, velger du mer enn bare det mest utviklede og veletablerte SOx-scrubbersystemet på markedet. Du velger også en global leverandør med kompetanse, ressurser og omfattende sevicetilbud for å innfri dine behov – i dag og i morgen.

Kontakt oss

For henvendelser om vårt servicetilbud:

 E-post: ps.marinediesel.nordic@alfalaval.comom
⌨ Kontaktskjema

For vårt døgnåpne servicedesk:

Døgnåpen serviceavdeling: +46 4636 7700
E-post: marine.service@alfalaval.com

Ekspertressurser tilgjengelig for dine beslutninger om bruk av scrubber

Dra nytte av vår ledende kunnskap innen scrubberteknologi og overholdelse av utslippsregler med disse gratis nedlastningene.

puresox alfa laval salesman640x360

Pleiades Shipping Agents S.A. chose a PureSOx Service Agreement

Family-owned Pleiades Shipping Agents S.A. is a medium-size ship owning and management company specialized in tanker trade. For the Alfa Laval PureSOx scrubbers that secure its compliance with emission limits, the company has secured peace of mind with an Alfa Laval Service Agreement. The agreement includes critical spares, sensor exchange, connectivity and more.

Pleiades Ladon vessel at sea 640x360

Velge en servicestrategi for scrubber

Når du bruker en SOx-scrubber som et virkemiddel for å oppfylle utslippsgrensene - for eksempel de som utgjøres av de globale svovelgrensene i 2020 - blir det nøkkelen til fartøyets regeloverholdelse og økonomi. Vedlikehold av scrubberen vil ha betydelig innvirkning på disse faktorene, noe som gjør det viktig å velge riktig vedlikeholdsstrategi og riktige tjenesteleverandør for å gjennomføre det. Denne meldingen hjelper deg å utforske fordeler og ulemper med de forskjellige strategiene som er tilgjengelige, inkludert bruk av datadrevne digitale tjenester.

Choosing a scrubber service strategy

In Alfa Laval, we have a reliable partner

"I Alfa Laval har vi en pålitelig partner"

"Som den mest komplette og velprøvde SOx-scrubberplattformen på markedet var PureSOx et opplagt valg for oss. Men Alfa Laval er mer enn en utstyrsleverandør. I Alfa Laval har vi en pålitelig partner som sørger for at våre skip alltid er oppfyller regelverket og at vi får mest mulig ut av investeringene våre."

Juha Ahia
Leder for nybygg og prosjekter, Finnlines

Globalt servicenettverk

Alfa Laval har et omfattende globalt servicenettverk som hjelper deg med å få mest mulig ut av PureSOx-scrubbersystemet. Våre eksperter kan nås 24/7, uansett hvor du seiler.

Utvidelse av ytelsen

Alfa Lavals globale servicenettverk holder deg konkurransedyktig ved å minimere kostnader og maksimere avkastningen på investeringen i scrubbersystemet. Ved å dra nytte av våre ferdigheter og støtte kan du stole på at PureSOx-systemet gir kostnadseffektiv regeletterlevelse i hele fartøyets levetid.

I viktige havnebyer, via telefon, på nettet eller om bord, hjelper serviceekspertene deg med å oppnå maksimal oppetid og høyeste grad av optimalisering. Kunnskapen deres er hentet fra et århundres erfaring med maritim industri, samt velprøvd erfaring med SOx-reduksjon. I tillegg til å sikre deler og vedlikehold, kan de våre lære opp mannskapet ditt, feilsøke komplekse problemer eller vurdere scrubberutstyret ditt og gi ekspertråd.

Uansett om dere ligger til havn eller er til sjøs er det vårt konstante mål å gi deg trygghet.

PureSOx-scrubbertjenester

Alfa Laval er en ekte maritim leverandør med en århundrelang merittliste. All denne kompetansen er en del av PureSOx, så vel som de omfattende PureSOx-tjenestene som finnes i Alfa Lavals 360° serviceportefølje.

Din SOx-etterlevelsespartner

PureSOx er det smarteste valget for SOx-etterlevelse, støttet av det smarteste spekteret av servicevalg. Alfa Lavals 360° serviceportefølje inneholder et bredt spekter av tjenester som sikrer ytelsen til ditt PureSOx-scrubbersystem. Disse inkluderer:

 • Tilstandsrevisjon
  Sørger for oppetid og reduser risikoen for ikke-planlagte reparasjoner med omfattende innsikt om den faktiske tilstanden til PureSOx-utstyret.
 • Utskiftingsprogram
  Sørger til enhver tid for etterlevelse gjennom regelmessig utskifting og kalibrering av viktige PureSOx-systemsensorer.
 • PureSOx Connect
  Basert på Alfa Laval Remote Emission Monitor (ALREM) hjelper PureSOx Connect med å forenkle etterlevelse og service.
 • Reservedeler
  Sørger for trygghet og minimer nedetid med rask, enkel tilgang til OEM-reservedeler av høy kvalitet.
 • Opplæring
  Sørger for optimal scrubberytelse med forbedrede ferdigheter for mannskapet under drift, vedlikehold og grunnleggende feilsøking.

PureSOx-ytelsesavtale

Selv om de mange tjenestene i Alfa Lavals 360° serviceportefølje kan brukes hver for seg, får du mest verdi ved å kombinere dem i en skreddersydd Alfa Laval-ytelsesavtale.

Tilpasse serviceavtalene

Alfa Lavals ytelsesavtaler er skreddersydde serviceløsninger som kombinerer flere av våre tjenester, basert på dine spesifikke behov. For å maksimere ytelsen og redusere driftskostnadene gir disse avtalene deg trygghet ved å minimere risikoen for uventede havarier. De gir deg også full kontroll over vedlikeholdsbudsjettet.

Ytelsesavtaler gir deg:

 • Maksimal oppetid
 • Kort inntjeningstid
 • Full kontroll over vedlikeholdsbudsjettet

Slik fungerer det

Våre eksperter:

 • Diskuter med forventede resultater, basert på dine mål og behov
 • Definer tilpasset omfang av tjenester
 • Gjennomfør service etter tidsplanen, som planlagt, med kontinuerlig oppfølging
 • Hold årlige gjennomgangs- og forbedringsmøter for å identifisere nye muligheter og sikre kontinuerlige forbedringer